Колега хич не ти трябва, ще се видиш в чудо с него.
RelicHuntingVT Про-Консул
Заглавие: Re: Minelab GPX4500 Чет Авг 29, 2013 8:15 pm
Защо какво му е ?Аз мисля да купувам някакъв такъв по нататък
B.K. Преторий
Заглавие: Re: Minelab GPX4500 Чет Авг 29, 2013 9:59 pm
За далбочина-евала, но не и със заводския comander Обаче на замърсено хич го няма, което ще рече че по нивите които се работят от на пра-пра бабати времето забрави да работиш с него. А каде са голяма част от селищата??? На жици неработи, има там няква опция за работа, ама работи на дълбочината на някоя самоделка( може пък и аз да бъркам, ама по добър резолтат немога да постигна) В близост до GSM- клетки се чудиш дали не е за ремонт нещо, покрай ЖП- линйи майко-мила не ми се говори. Има ли в земята гоздей, телче или каквото и да е друго право желязо, застанало вертикално(сиреч право) копаш не ами искри фарчът, пък такива никак не са малко! За тежеста му ко да ти кажа, най добре още сега се записваи на фитнес, и тренираи ръцете през ден.
B.K. Преторий
Заглавие: Re: Minelab GPX4500 Чет Авг 29, 2013 10:06 pm
А и хем моя е от по новите.
RelicHuntingVT Про-Консул
Заглавие: Re: Minelab GPX4500 Чет Авг 29, 2013 11:19 pm
Благодаря за откровенните отговори колега.За тежеста може да си купиш това, ще облекчи теглилата ти
https://www.youtube.com/watch?v=YGsjdlZL0e4
https://www.youtube.com/watch?v=k35roybwUmI
А аз си мислех, че това е най голямата машина от всички.Май ще си остана с деуса, но пустата му и дълбочина...Обсебил съм се от нея...
borislav123 Консул
Заглавие: Re: Minelab GPX4500 Чет Авг 29, 2013 11:49 pm
колега това е апарата взимай го и не се колебай. Който има възможност да си го позволи надали би работил с друга машина. Виждал съм го как работи аз с ф5 съм като с детска игра4ка
B.K. Преторий
Заглавие: Re: Minelab GPX4500 Пет Авг 30, 2013 11:28 am
Работи ама каде, в гората и в пустинята. И пак в гората малко относително.
B.K. Преторий
Заглавие: Re: Minelab GPX4500 Пет Авг 30, 2013 11:31 am
А щом искаш дълбочина земай рамка, но само LORENZ
бобо Джадай
Заглавие: Re: Minelab GPX4500 Пет Авг 30, 2013 1:52 pm
B.K. написа:
За далбочина-евала, но не и със заводския comander Обаче на замърсено хич го няма, което ще рече че по нивите които се работят от на пра-пра бабати времето забрави да работиш с него. А каде са голяма част от селищата??? На жици неработи, има там няква опция за работа, ама работи на дълбочината на някоя самоделка( може пък и аз да бъркам, ама по добър резолтат немога да постигна) В близост до GSM- клетки се чудиш дали не е за ремонт нещо, покрай ЖП- линйи майко-мила не ми се говори. Има ли в земята гоздей, телче или каквото и да е друго право желязо, застанало вертикално(сиреч право) копаш не ами искри фарчът, пък такива никак не са малко! За тежеста му ко да ти кажа, най добре още сега се записваи на фитнес, и тренираи ръцете през ден.
Дай да те отърва от тоз боклук,кво ще кажеш!!!!Говоря ти сериозно!Какъв модел е и ...като не ти харесва...аз пък такъв си търся....Кажи какъв модел е,и ако не му измислиш цена,може да изпратя аз няква оферта.Не се бъзикам Търся си такава машина.Топката е в теб...
B.K. Преторий
Заглавие: Re: Minelab GPX4500 Пет Авг 30, 2013 2:55 pm
Че не е най-читавата машина не е но мисля да зема една рамка да си правят компания. За сега мисля да го задържа.
Имах GPX 4500. преди години.Бях един от първите купили в БГ. Сега пак се сдобих със същата. Както казват за гп-то "Всяка стотинка дадена за нея не е излишна" Това е машината.Просто трябва да и хванеш цаката и да си на ти с нея. тетра или сестерция 60-70 см
Имах GPX 4500. преди години.Бях един от първите купили в БГ. Сега пак се сдобих със същата. Както казват за гп-то "Всяка стотинка дадена за нея не е излишна" Това е машината.Просто трябва да и хванеш цаката и да си на ти с нея. тетра или сестерция 60-70 см