Заглавие: GPX4500 for sale Сря Дек 23, 2009 1:54 pm
Здравей! Продаден ли е вече и ако не-пиши ми на: aureliusbg@hotmail.com. Очаквам пълна информация за апарата: състояние, година на производство и т.н. и комплекта c него. Каква е втората антена:DD or MONO, размери, работи ли и т.н. Очаквам и снимки... M. Aurelius
Здравей! Продаден ли е вече и ако не-пиши ми на: aureliusbg@hotmail.com. Очаквам пълна информация за апарата: състояние, година на производство и т.н. и комплекта c него. Каква е втората антена:DD or MONO, размери, работи ли и т.н. Очаквам и снимки...
Здравей! Продаден ли е вече и ако не-пиши ми на: aureliusbg@hotmail.com. Очаквам пълна информация за апарата: състояние, година на производство и т.н. и комплекта c него. Каква е втората антена:DD or MONO, размери, работи ли и т.н. Очаквам и снимки... M. Aurelius
Колега в щтатите няма ли ?ас викам ти да пращташ от там а ти от тука искаш да копуваш
Колега в щтатите няма ли ?ас викам ти да пращташ от там а ти от тука искаш да копуваш
Да не се бъркам ама по мои наблюдения ДОРИ И В Щатите тоя модел си е от скъпичките та за тва така явно колегата има инициатива.
silvera84 Новобранец
Заглавие: GPX 4500 Сря Дек 23, 2009 11:30 pm
в австия 4исто нов струва 3999$ с едната антена тук в балгария е
AlexP Про-Консул
Заглавие: Re: ПРОДАВАМ "MINELAB"GPX-4500 Чет Дек 24, 2009 9:57 am
Нови ги няма никъде в наличност, дори и в Kellyco. В момента в ebay.com GPX-4500 се продават за по 6-7000 долара, понякога и повече. По-добре колегата който го продава да го пусне там. Има шанс да му вземе двойно повече от тези 4000лв.
comander Цезар
Заглавие: Re: ПРОДАВАМ "MINELAB"GPX-4500 Чет Дек 24, 2009 4:39 pm
AlexP написа:
Нови ги няма никъде в наличност, дори и в Kellyco. В момента в ebay.com GPX-4500 се продават за по 6-7000 долара, понякога и повече. По-добре колегата който го продава да го пусне там. Има шанс да му вземе двойно повече от тези 4000лв.
нали има отново треска за злато в южна америка на това се дължи .
adminn Admin
Заглавие: Re: ПРОДАВАМ "MINELAB"GPX-4500 Чет Дек 24, 2009 5:10 pm
Треската е в Африка, викат, че наден намирали по 50-100 грама, а друг метод не вървял.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
comander Цезар
Заглавие: Re: ПРОДАВАМ "MINELAB"GPX-4500 Чет Дек 24, 2009 5:16 pm
adminn написа:
Треската е в Африка, викат, че наден намирали по 50-100 грама, а друг метод не вървял.
за френска гвинея ли говориш ?щтото и там има бум
Гост Гост
Заглавие: Re: ПРОДАВАМ "MINELAB"GPX-4500 Чет Дек 24, 2009 7:50 pm
даите инфо ама от по парва рака не от уста на уста 4е бая бензин 6те изгорим докат идем дотам
comander Цезар
Заглавие: Re: ПРОДАВАМ "MINELAB"GPX-4500 Чет Дек 24, 2009 11:23 pm
zanvan написа:
даите инфо ама от по парва рака не от уста на уста 4е бая бензин 6те изгорим докат идем дотам
ванка лисицо ко праи певицата ?
smoka8412 Новобранец
Заглавие: gpx Пет Дек 25, 2009 3:50 pm
silvera84 написа:
в австия 4исто нов струва 3999$ с едната антена тук в балгария е
верно е колега един колега пора4а с доставката седна на 4250$ исега си копа
Препоръчвам на колегите които работят с GP 4500,за по добро локализиране на обекта да ползуват друг детектор с малка сонда.Препоръчвам съштата марка да не се мешат честотите,пълна дискр.за да некопаете трапове 1м/1м/1м.Дано съм полезен.
mcatmanm Новобранец
Заглавие: Re: ПРОДАВАМ "MINELAB"GPX-4500 Вто Яну 12, 2010 11:12 am
Значително по-добра дискриминация ли има GPX4500 от GPX4000 ?Дели ли 20мм бронзова монета от 5-6 см пирон на 25см ?