Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Вто Юли 30, 2013 6:20 pm
че го пее цвят го пее,но що не снимат какво показва телевизора и що не пробваха и със черен метал.......
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Вто Юли 30, 2013 6:36 pm
Mladencho написа:
че го пее цвят го пее,но що не снимат какво показва телевизора и що не пробваха и със черен метал.......
Напротив - нека Фишержиите да кажат на какво е този звук...
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Вто Юли 30, 2013 6:49 pm
pechkata написа:
Mladencho написа:
Напротив - нека Фишержиите да кажат на какво е този звук...
Фишера е в режим на АЛЛ МЕТАЛ, а там звукова дискриминация няма, там има само дискриминация на дисплея.
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
бобо Джадай
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Вто Юли 30, 2013 8:03 pm
astervil написа:
pet1r90 написа:
astervil написа:
pechkata написа:
pet1r90 написа:
на чиста почва f75 не струва който каквото иска да говори , на по тежка може да е по добре спрямо други модели от неговия клас но за мен това не е уред които да струва толкова пари
Петре не знам кое те кара да мислиш така ама на този клип показва завидна дълбочина... https://www.youtube.com/watch?v=VrKeStMo_vw
Вярно е,че изчернява сигнала,но със щатната сонда,която не е променяна от 100год.Също зависи и от вида на почвата./ако съдържа много желязо/ Сега с новите модели сонди /както и руснака показа/се държи съвсем прилично и трудно могат да го бият други модели от този клас.
стига циркове , авера си взел тази сонда , едно че тежи друго че дълбочина пак НЯМА . във въздуха f75 няма равен но в земята изобщо го няма .....
Означава ли,че на когото си продал F75,го е захвърлил на боклука,и е пил една студена вода,което не ми се вярва.А щом във Бургаско Фишерите и T2 работят на прилични дълбочини значи са мн.добри монетари.В чисти почви не съм го изпробвал,защото не съм попадал на такава,но в тежка минерализирана лева го хващам на около 30 см.на диск.На All metal вече е към 35см.Това е в Странджата.
Е,има и места в Странджа,където може да се случи това,,но е така ,защото и тук има места с ниска минерализация,но в 80% от случаите Ф 75 дава лева цвят на около 5–7 см.От там надолу,ако въобще го хване е желязо.
atina Про-Консул
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Вто Юли 30, 2013 9:03 pm
Навремето като ходех с една гадулка, фишера с които ходеше един колега до мене ми се виждаше плитък на половина а си береше сигнали дори на плитко,после тръгна мълвата че колкото лови въздушно толкова и в земята с малки разлики а може и да е вярно!
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Вто Юли 30, 2013 9:37 pm
the_lefty написа:
Така е чичо Манчо за оруденото,ама къде ги античните сигнали на плитко в нашия район?
как така КЪДЕ ГИ?????? що ме караш да пея неща за които е забранено да пея и то точно тук!!!!!! точно в нашия район е ФУЛ от антични сигнали и то на много ПЛИТКО!!!! плитко ама и много силно замърсено със железни отпадъци!!! точно там в момента Фишерите вадят невероятни сигнали, оособенно Ф5 !!!! нема начин братле, то са е видяло че ще правим среща на обекта и тогава ще видим кой с какъв коефициент на полезно действие разполага
:
the_lefty Новобранец
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Сря Юли 31, 2013 1:45 pm
Хей човек никой не спори че Мaскaтa където имa много железa и цветни сигнaли близко един до друг ожелязaвa и от тaм се опускaт сигнaли,но вие срaвнявaте рaзлични ценови клaсове детектори примерно F75 и GM2.
ЖИВИ И ЗДРAВИ!
imperio Цезар
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Сря Юли 31, 2013 2:43 pm
То вашата е все едно ловджии да се карат на кой пушката трепе по-хубаво прасета Ама никой не казва за джепането, едно да гърмиш с бренеке или 13 нули, друго е да му палиш козината на гърба с пилешки съчми Та и вашата така, борите разни апарати, ама тва че има различни сонди (едни за замърсено, едни за дълбоко) никой не го ебе да спомене. Един Фишер Ф5 с малка концентрична сондичка ще отвее плявата на замърсено на Деус, Сигнум, или F75 ако са с антени като летящи чинии от 32 сантима нищо че са по над 1500 лева
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Сря Юли 31, 2013 3:27 pm
imperio написа:
То вашата е все едно ловджии да се карат на кой пушката трепе по-хубаво прасета Ама никой не казва за джепането, едно да гърмиш с бренеке или 13 нули, друго е да му палиш козината на гърба с пилешки съчми Та и вашата така, борите разни апарати, ама тва че има различни сонди (едни за замърсено, едни за дълбоко) никой не го ебе да спомене. Един Фишер Ф5 с малка концентрична сондичка ще отвее плявата на замърсено на Деус, Сигнум, или F75 ако са с антени като летящи чинии от 32 сантима нищо че са по над 1500 лева
Прав си, така е. Но ние след като ще си мерим пушките, това предполага при равни условия. Вече ако е замърсено и антената е голяма, това е за сметка на некъдърниците - тези които имат необходимата техника, но не знаят да я ползват по предназначение. Късмет колеги!
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Сря Юли 31, 2013 4:32 pm
той апарата като не си работи добре на змърсено,ако искаш и 5 см сонда му сложи,се същи х.й ще си е....
пример - https://www.youtube.com/watch?v=nfQEj17u32w
само не ми казвайте,настроките това настройките онова ...
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Сря Юли 31, 2013 5:32 pm
Mladencho написа:
той апарата като не си работи добре на змърсено,ако искаш и 5 см сонда му сложи,се същи х.й ще си е....
пример - https://www.youtube.com/watch?v=nfQEj17u32w
само не ми казвайте,настроките това настройките онова ...
В огромно заблуждение си. Значението на големината на сондата в замърсено е страшно важно. В даден момент от маха в по-малката антена има един сигнал, който бързия апарат го идентифицира. Не така стои въпроса с голямата антена. В нейния обсег едновременно може да има два или няколко сигнала, които запушват антената и апарата идентифицира най-силния. Това е най-общо казано. Късмет колеги !
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Сря Юли 31, 2013 5:58 pm
Че е от полза да е малка антената съм съгласен,но като е калпав апарата(бавен),каквато и антена да му сложиш все тая.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Сря Юли 31, 2013 6:06 pm
Mladencho написа:
Че е от полза да е малка антената съм съгласен,но като е калпав апарата(бавен),каквато и антена да му сложиш все тая.
В по-горния пост съм подчертал, че бързината /скоростта на възстановяване/ е най-важната за замърсен район. За такъв район - бърз апарат + малка сонда + КЪСМЕТ ! Наслука колеги !
kronos555 Про-Консул
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Сря Юли 31, 2013 6:42 pm
Mladencho написа:
Този сорекс върху който акцентираш е от най скапаните и не се знае как е настроен http://m.youtube.com/watch?v=FoMcJ3CnAsk
the_lefty Новобранец
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Сря Юли 31, 2013 6:44 pm
Колеги имам въпрос към вас който имате опит с маските,дали ако си взема кръгла стандартна сонда(мисля че беше около 26см) няма да е по-добре за замърсени или орудени места?
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Чет Авг 01, 2013 9:43 pm
jordan_nenov написа:
В по-горния пост съм подчертал, че бързината /скоростта на възстановяване/ е най-важната за замърсен район. За такъв район - бърз апарат + малка сонда + КЪСМЕТ ! Наслука колеги !
И това е Фишер Ф75...
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Съб Авг 03, 2013 8:07 pm
pechkata написа:
jordan_nenov написа:
И това е Фишер Ф75...
позна
:
the_lefty Новобранец
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Съб Авг 03, 2013 8:37 pm
https://www.youtube.com/watch?v=L-4qE6-piOM&feature=youtu.be ГЛЕДАЙ ТЕ!!! Много интересно когато почти търкам сондата над предметите и проверявам надлъжно по пирона дава желязо,а като вдигна сондата примерно на 20см и дава цвят.
Последната промяна е направена от the_lefty на Съб Авг 03, 2013 10:15 pm; мнението е било променяно общо 1 път
the_lefty Новобранец
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Съб Авг 03, 2013 10:03 pm
https://www.youtube.com/watch?v=6admxbEnWUw
BEKS Консул
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Нед Авг 04, 2013 12:05 am
the_lefty написа:
https://www.youtube.com/watch?v=L-4qE6-piOM&feature=youtu.be ГЛЕДАЙ ТЕ!!! Много интересно когато почти търкам сондата над предметите и проверявам надлъжно по пирона дава желязо,а като вдигна сондата примерно на 20см и дава цвят.
Това не трябва да те притеснява,всички апарати го правят тоя номер,от далече дават желязото цвят а като доближиш вече го идентифицират правилно, обаче тоя номер става само ВЪЗДУШНО!(и в земята на големи железа)така,че търкай спокойно.
п.п.Очаквай Печката да ти каже,че клипа ти е манипулиран.
Последната промяна е направена от BEKS на Нед Авг 04, 2013 10:00 am; мнението е било променяно общо 1 път
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Нед Авг 04, 2013 9:20 am
the_lefty написа:
Колеги имам въпрос към вас който имате опит с маските,дали ако си взема кръгла стандартна сонда(мисля че беше около 26см) няма да е по-добре за замърсени или орудени места?
Тя е най добрата.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Нед Авг 04, 2013 11:23 am
Към колегата Pechkata,побратиме нали го правя същото на втория клип https://www.youtube.com/watch?v=6admxbEnWUw но виж наджлъно по пирона!!!
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Нед Авг 04, 2013 3:35 pm
ГМ2 е бавен детектор, незнам защо се заигравате с тия пирони, още повече че е с антена 10х12'' . ГМ4 е съвсем друга работа . 10х12'' не е добра за замърсено, а за орудено ! За замърсено 7'', 8'' , 9х10'' , 10.5''