Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Пет Юли 26, 2013 11:35 am
jordan_nenov написа:
Наборе, понеже само лаеш, предлагам ти да дойдеш при мен или аз да дойда при теб и да заложим машина за машина! Тогава да разбереш дали фишера е дълбок или маската е плитка ! Даже ще се боря с теб с най-слабия модел на фишер: Ф-2 ! Аре поумней вече де !
Селския ти Петър не мисли така...Не знам кой трябва да поумнее...Ти осввен Фишер друг детектор хващал ли си...? Казвал съм го и пак ще го кажа Фишера е добра машина ама е плитка...
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Пет Юли 26, 2013 11:40 am
pechkata написа:
nasko75 написа:
спокойно спокойно колко да е спокойно
Много спокойно особено ако имаш и 15 год. стаж със Маската става лесно...
Браво тогава за тия 15 год.си и научил и слабите места на маската и не е необходимо аз да ти ги казвам нали само не казвай че няма слаби места
който търси намира
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Пет Юли 26, 2013 11:42 am
Сравнете ги фишера и маската,но маската да е от най-новите модели тройки ....
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Пет Юли 26, 2013 11:42 am
pechkata написа:
jordan_nenov написа:
Наборе, понеже само лаеш, предлагам ти да дойдеш при мен или аз да дойда при теб и да заложим машина за машина! Тогава да разбереш дали фишера е дълбок или маската е плитка ! Даже ще се боря с теб с най-слабия модел на фишер: Ф-2 ! Аре поумней вече де !
Селския ти Петър не мисли така...Не знам кой трябва да поумнее...Ти осввен Фишер друг детектор хващал ли си...?
Хората от форума дето ме познават и знаят кой е моя район, нека да кажат колко машини има в радиус от 50 км около мен. Не са повече от 3-4. Освен с Фишер съм работил с Метадек, Маска-2, Пират, Гарет АЦЕ 250 и забележи Омнитрон... Интересно защо ли сега съм с монетар Фишер и мисля че никога няма да го заменя с друга бангия. А я кажи ти нещо от твоя опит като изключим маските, май друга машина не си хващал, а? Не казвам, че маската е лоша, а само че всички други БГ апарати са много по-добри от нея ! Късмет !
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Пет Юли 26, 2013 11:44 am
А койе селския ми Петър? Или непознаваш чиляка или незнаеш аз от къде съм...
manchi_81 Легионер
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Пет Юли 26, 2013 11:53 am
Колеги според мен май вече е по важно за една машина да работи на силно замърсени райони от колкото да има голяма дълбочина за сметка на дискриминацията и на замърсено да откача
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Пет Юли 26, 2013 12:00 pm
jordan_nenov написа:
pet1r90 Цезар Цезар
Брой мнения: 537 Точки: 557 Joined date: 26.01.2009 Age: 23 Местожителство: Истрия Металдетектор: White's Spectrum .....6vol . Fisher f75
ПисанеЗаглавие: Re: Fisher F75 ??? Вто Апр 23, 2013 6:06 pm Отговорете с цитат Report post to moderator or admin Lock post for new reports .
остави ги колега , да лаят ......... до неделя ще се прибера на село , ще направя и аз клип .......... и ще почнат синджири те да късат
Този пост ме накара да мисля така...И ми си стори че сте близки...
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Пет Юли 26, 2013 12:18 pm
Така е чичо Манчо за оруденото,ама къде ги античните сигнали на плитко в нашия район?
the_lefty Новобранец
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Пет Юли 26, 2013 12:28 pm
Ние с тебе се занимава ме където се казва от вчера,а предполагам че знаеш че първия детектор купен в Тетевен е 91г и е невероятния за времето си Фишер 1266.Та почти всичко,казвам почти а не всичко е по-обрано та дълбочината е вече от значение.
the_lefty Новобранец
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Пет Юли 26, 2013 12:32 pm
Аз ви казвам колеги,за мен май истината е когато си на обект който е доказано античен,малко да се зачуди детектора да ли е цвят трябва да се копае.
ТОВА Е МОЕ МНЕНИЕ И НЕ АНГАЖИРАМ НИКОЙ С НЕГО. УСПЕХИ!!!
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Пет Юли 26, 2013 12:38 pm
pechkata написа:
jordan_nenov написа:
pet1r90 Цезар Цезар
Брой мнения: 537 Точки: 557 Joined date: 26.01.2009 Age: 23 Местожителство: Истрия Металдетектор: White's Spectrum .....6vol . Fisher f75
ПисанеЗаглавие: Re: Fisher F75 ??? Вто Апр 23, 2013 6:06 pm Отговорете с цитат Report post to moderator or admin Lock post for new reports .
остави ги колега , да лаят ......... до неделя ще се прибера на село , ще направя и аз клип .......... и ще почнат синджири те да късат
Нееее, наборе. Петър е от гр. Добрич, а аз съм от с.Белопопци. Дистанцията която ни дели е към 330 км. Най-близките до мен търсачи са от Етрополе и Тетевенския район... Пожелавам ти късмет на полето ! Вече при мен изораха доста от блоковете, така че и аз тия дена нарамвам лопатата и фишеро и скачам на фронта ! Късмет на всички колеги, а и на мен де !
manchi_81 Легионер
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Пет Юли 26, 2013 12:48 pm
Да прав си всеки съмнителен сигнал задължително се проверява а относно дълбочината в повечето случаи пръснати монети не са на повече от 25-30см което не е кой знае колко дълбоко а ако минеш над нещо по голямо нали се сещаш че който и да е по сносен апарат винаги ще го засече.Типичен пример е теста който си направил с 20ст до железен предмет ...примерно с мойта ако го направя този тест този железен предмет няма да е проблем.........КЪСМЕТ СИ ТРЯБВА каквото и да си говорим
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Пет Юли 26, 2013 12:58 pm
the_lefty написа:
Аз ви казвам колеги,за мен май истината е когато си на обект който е доказано античен,малко да се зачуди детектора да ли е цвят трябва да се копае.
ТОВА Е МОЕ МНЕНИЕ И НЕ АНГАЖИРАМ НИКОЙ С НЕГО. УСПЕХИ!!!
Незная за другите машини как реагират, но за моя Ф-75 ще кажа следното: На доказано античен обект, при висока минерализация, ако баровете за истинност на сигнала са слаби и показва черен сигнал, то тогава задължително копам, защото това може да е дълбок цветен сигнал. Няма машина в дискриминация, която да не бърка на дълбоките сигнали. Така, че ако поне веднъж чуя цветния сигнал - копане му е майката.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Пет Юли 26, 2013 1:19 pm
Всички детектори регистрират дълбокия сигнал цветен - само Фишера е на опаки...Как ще копая като дава черен - интересно...
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Пет Юли 26, 2013 1:20 pm
pechkata написа:
pet1r90 написа:
аз бях със тази антена https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/90/img0586su.jpg/ и със най малката 9 инча мисля че беше . работих със фишера 2 месеца и мога да кажа че му бях свикнал , хващах сигнали който ми ги въртеше като желязо , но нямаше дълбочина . общо взето не беше мой тип апарат . другото което е ходиш ли по бързо цвета става желязо
Петре като си търкал с Фишер и Уайтс кой е по добър...?
разбира че Уайтс . а фишера го продадох на колега преди 2 месеца
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Пет Юли 26, 2013 1:26 pm
jordan_nenov написа:
pechkata написа:
jordan_nenov написа:
pet1r90 Цезар Цезар
Нееее, наборе. Петър е от гр. Добрич, а аз съм от с.Белопопци. Дистанцията която ни дели е към 330 км. Най-близките до мен търсачи са от Етрополе и Тетевенския район... Пожелавам ти късмет на полето ! Вече при мен изораха доста от блоковете, така че и аз тия дена нарамвам лопатата и фишеро и скачам на фронта ! Късмет на всички колеги, а и на мен де !
така , колега нея седмица се прибрах , пробвах машината както ми беше казал , как ли не я въртях какво ли не ровех в нея и крайния резултат беше не задоволителен . от тогава започнах да си мисля че твоята машина или е пипана вътре или нещо клиповете не са честни
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Пет Юли 26, 2013 1:33 pm
pet1r90 написа:
така , колега нея седмица се прибрах , пробвах машината както ми беше казал , как ли не я въртях какво ли не ровех в нея и крайния резултат беше не задоволителен . от тогава започнах да си мисля че твоята машина или е пипана вътре или нещо клиповете не са честни
Ама ти серьозно ли се върза на бате си Данчо на клипа...? Че да беше питал...
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Пет Юли 26, 2013 1:38 pm
печка не само фишераго прави,много от детекторите са така,моят голд макс и той изчернява сигнала в пределна дълбочина. Незнам,ако си в нива би било добре да ти индикира дълбоките сигнали цветни защото ще зачистиш с крака и ще провериш пак,но ако сме на чим,поляна или в каманци,не мислиш ли,че това зачистване на всеки дълбок сигнал ще стане тегаво и няма да го има удоволствието от хобито.
п.п. Аз мисля,че никога "един" МД не е достатъчен,просто защото няма униврсални такива.
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Пет Юли 26, 2013 1:39 pm
pechkata написа:
pet1r90 написа:
Ама ти серьозно ли се върза на бате си Данчо на клипа...? Че да беше питал...
минало свършено , за мен fishera не струва
kronos555 Про-Консул
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Пет Юли 26, 2013 1:42 pm
Да ви задам една гатанка, кой е апарата в ценовия клас на ф75, който не бърка дълбоките цветове, на замърсено работи една идея по зле от ХР и бие по дълбочина всички известни машини на сравнително леки почви? То и без това се отклонихме от темата....
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Пет Юли 26, 2013 1:45 pm
Mladencho написа:
печка не само фишераго прави,много от детекторите са така,моят голд макс и той изчернява сигнала в пределна дълбочина. Незнам,ако си в нива би било добре да ти индикира дълбоките сигнали цветни защото ще зачистиш с крака и ще провериш пак,но ако сме на чим,поляна или в каманци,не мислиш ли,че това зачистване на всеки дълбок сигнал ще стане тегаво и няма да го има удоволствието от хобито.
п.п. Аз мисля,че никога "един" МД не е достатъчен,просто защото няма униврсални такива.
За сега знам от реномираните марки за Фишер и ХР за др. не съм чувал да имат този ефект...А и междо другото Соверена е най добър на чим няма кой да го бие...
Последната промяна е направена от pechkata на Пет Юли 26, 2013 1:52 pm; мнението е било променяно общо 1 път
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Пет Юли 26, 2013 1:45 pm
kronos555 написа:
Да ви задам една гатанка, кой е апарата в ценовия клас на ф75, който не бърка дълбоките цветове, на замърсено работи една идея по зле от ХР и бие по дълбочина всички известни машини на сравнително леки почви? То и без това се отклонихме от темата....
DEUS
kronos555 Про-Консул
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Пет Юли 26, 2013 1:51 pm
тц, деуса е плитък, тая дискриминация няма от къде да дойде. също се очаква тази марка да пусне скоро нов модел който работи на две честоти едновременно.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Пет Юли 26, 2013 2:02 pm
pet1r90 написа:
kronos555 написа:
DEUS
Не позна това е АКА...
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Тест на Голден маск 2 в Тетевенско Пет Юли 26, 2013 2:41 pm
да темата както винаги отиде на майната си,но кажи кой е тоя детектор,че не се сещам за такъв,не ни мъчи де ....