ТРЯБВА ЛИ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БСП-ДПС
1.ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА
67%
[ 76 ]
2.НЕ - НЯМА СМИСЪЛ
28%
[ 32 ]
3.НЕЗНАМ
5%
[ 6 ]
Общо гласове : 114
Автор
Съобщение
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: ТРЯБВА ЛИ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БСП-ДПС Вто Юли 23, 2013 2:41 pm
Ancient Hunter написа:
Най-новия депутат. Ето такива вече ще коват българските закони:
Щял да работи в социалната сфера: http://www.mediapool.bg/bat-sali-shef-na-chastnoto-energo-v-samokov-veche-e-deputat-ot-dps-news209072.html
Какво ме у на човека?...Заможен и супер стилен.Модните къщи трева да пасат.И да изпратят стажанти за обмяна на опит,въпреки ,евентуално високата такса.... А,ето едно ново перо за наливане в пенсионните фондове и здравната каса!Поздрави!
Хаосът е или временен,или гибелен!
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: ТРЯБВА ЛИ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БСП-ДПС Вто Юли 23, 2013 3:49 pm
Ама тоя пич е голям бохем бре! Като кукла се е нагиздил и ще го призная за фен, ако така отиде в парламента
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: ТРЯБВА ЛИ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БСП-ДПС Вто Юли 23, 2013 3:58 pm
www.mdetectors.com написа:
Ама тоя пич е голям бохем бре! Като кукла се е нагиздил и ще го призная за фен, ако така отиде в парламента
Ако това се случи,колега,препълнени котли с "грошове" ще оставят протестиращите...Те му част от ресоро -оправдан.
adminn Admin
Заглавие: Re: ТРЯБВА ЛИ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БСП-ДПС Вто Юли 23, 2013 11:11 pm
Пускайте телевизиите - нещата загрубяха и май скоро ще има избори. На скайпа си чатиме няколко колеги и се върти една идея ама айде да преспиме пък утре ще пишеме. От този форум излязоха две организации и много нови и позитивни неща, защо да не избереме и ......
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
stan960 Джадай
Заглавие: Re: ТРЯБВА ЛИ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БСП-ДПС Вто Юли 23, 2013 11:36 pm
-Леле Баце ша излееш голем ентусиаст - Знам че на всички гербаджий ви са мрежделеат нови избори в полумозъчните изпарения ма пропускате Факта че сега Изборите ша ги Подготвят Други не вашето протеже М.Райков и неутепаната Бойкова администрация -Бъдете сигурни че ша имате нови избори -В един момент обаче да не се окажете безкрайно учудени от резултата.....................................................
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: ТРЯБВА ЛИ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БСП-ДПС Вто Юли 23, 2013 11:56 pm
stan960 написа:
-Леле Баце ша излееш голем ентусиаст - Знам че на всички гербаджий ви са мрежделеат нови избори в полумозъчните изпарения ма пропускате Факта че сега Изборите ша ги Подготвят Други не вашето протеже М.Райков и неутепаната Бойкова администрация -Бъдете сигурни че ша имате нови избори -В един момент обаче да не се окажете безкрайно учудени от резултата.....................................................
Съвсем правилно,този път други ще подготвят изборите и пак др. ще следят за провеждането на изборния ден а и както броенето на бюлетините! И тогава наистина ще бъдат изненадани "гербарите". Но за да няма повече такива кат "бат Сали" да ни управляват аз мисля,че е време да влезне стария закон,а именно задължително гласуване,тогава да видим как ще се купуват гласове и как малцинството ще ни управлява!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: ТРЯБВА ЛИ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БСП-ДПС Сря Юли 24, 2013 9:04 am
stan960 написа:
Колега,на теб само гербаджии ти се привиждат... За всички стана ясно(предполагам),че тази болна държава със стари рецепти не може да се излекува... Аз също съм за задължително гласуване.Ще е непосилно скъпо пазаруването на гласове тогава.
adminn Admin
Заглавие: Re: ТРЯБВА ЛИ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БСП-ДПС Сря Юли 24, 2013 11:57 am
Крайно време, е да помислим да вкарама поне един депутат. И металдетектинг и златари като се обединим за една единна кандидатура ще вкараме депутат помнете ми думата. Преди годинин никой не вярваше и за създаването на Федерацията по металдетектинг и по-късно БАТСЗМ - всичко това излезе от този форум, благодарение на обществената енергия, която генерира този форум. Форум Империо доказа многократно, че е институция подкрепяна от хиляди хора и е в състояние да направи и това. Акцента тук е върху обществената сила, а не персоналната заслуга на определен човек. Този форум отдавна не е имагинерно интернет явление, а нещо реално, което в определени момента се материализира и е в състояние да променя реално нещата. Това го пиша защото през последните седмици получаваме много идеи на лични, по скайп, телефон и на живо от абсолутно несвързани помежду си хора. Кажете си и думата и онлайн!
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: ТРЯБВА ЛИ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БСП-ДПС Сря Юли 24, 2013 1:05 pm
adminn написа:
Крайно време, е да помислим да вкарама поне един депутат. И металдетектинг и златари като се обединим за една единна кандидатура ще вкараме депутат помнете ми думата. Преди годинин никой не вярваше и за създаването на Федерацията по металдетектинг и по-късно БАТСЗМ - всичко това излезе от този форум, благодарение на обществената енергия, която генерира този форум. Форум Империо доказа многократно, че е институция подкрепяна от хиляди хора и е в състояние да направи и това. Акцента тук е върху обществената сила, а не персоналната заслуга на определен човек. Този форум отдавна не е имагинерно интернет явление, а нещо реално, което в определени момента се материализира и е в състояние да променя реално нещата. Това го пиша защото през последните седмици получаваме много идеи на лични, по скайп, телефон и на живо от абсолутно несвързани помежду си хора. Кажете си и думата и онлайн!
Абсолютно правилно,за което получаваш моите адмирации ! Но както вече ти писах на скайпа.Мисля,че със сега действащият изборен закон ще ни е много трудно да не кажа не възможно да вкараме не зависим депутат! По лесно е да учредим нова партия,и чрез нея на изборите да вкараме депутат а защо не и двама. За учредяване на партия имаме нужния потенциал и възможности ! Така,че ти предлагам да отвориш нова тема в която колегите да разискват идеята за или против създаване на партия която да защити интересите както на целия български народ в опазване на културно историческите ни паметници и ценности така също и интересите на всички колеги практикуващи хобито металдететинг без значение дали са членове на федерации или асоциации.Защото колеги ние сме страшно много и много имат интерес и желание да се отдадат на това хоби но ги е страх в тоя момент да си купят МД,да не говорим да излезнат на къра и да по търкат. Според сега действащите закони и разпоредби ние сме престъпници! ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ДА НИ ГОНЯТ И РЕПРЕСИРАТ,ДА НИ ПРЕСЛЕДВАТ ВСЕ ЕДНО СМЕ ОТИШЛИ ДА ОГРАБВАМЕ НЕЧИИ ДОМ ИЛИ ТРЕЗОРА НА НАЦИОНАЛНАТА БАНКА.ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА НЕ НУЖНИТЕ ОБИСКИ ПО ДОМОВЕТЕ И ЗА ЗАПЪЛВАНЕТО НА ПОЛИЦЕИСКИТЕ СВОДКИ И ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИТЕ НАПАТКИ ??? НИЕ КОЛЕГИ НЕ СМЕ ПРЕСТЪПНИЦИ И СТИГА СМЕ ЧАКАЛИ НЯКОЙ ДРУГ ДА НИ СВЪРШИ РАБОТАТА А ДА СЕ ВЗЕМЕ В РЪЦЕ И ДА СИ Я СВЪРШИМ САМИ !!!
stater Про-Консул
Заглавие: Re: ТРЯБВА ЛИ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БСП-ДПС Сря Юли 24, 2013 1:07 pm
Твърдо съм за това, да се излъчи измежду някой от нас кандидат за депутат.Но това може да стане единствено и само ,ако бъде сменена избирателната система в мажоритарна.Тогава съм сигурен ,че ще можем да вкараме повече от един народен представител.И ще им разкажем играта най-после.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: ТРЯБВА ЛИ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БСП-ДПС Сря Юли 24, 2013 1:55 pm
Имате и моята подкрепа. Наистина идеята заслужава да се развихри в нова тема и там да разискваме повече. Админ, ти си на ход !
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: ТРЯБВА ЛИ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БСП-ДПС Сря Юли 24, 2013 2:57 pm
Имайки предвид прословутата"българска сговорчивост"допускам и едно неприятно,но възможно развитие:Трудно номиниран за депутат и силно оредял ,или "настръхнал"сайт... Зависи много и от начина на действие за постигане на такава голяма цел.
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: ТРЯБВА ЛИ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БСП-ДПС Сря Юли 24, 2013 8:43 pm
Трибал-М написа:
Имайки предвид прословутата"българска сговорчивост"допускам и едно неприятно,но възможно развитие:Трудно номиниран за депутат и силно оредял ,или "настръхнал"сайт... Зависи много и от начина на действие за постигане на такава голяма цел.
Ти какво предлагаш,стига с тия дълбоки мисли! Имаме нужда да се обединим и да постигнем една обща цел. Така,че давай предложения и да се действа.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: ТРЯБВА ЛИ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БСП-ДПС Сря Юли 24, 2013 9:08 pm
Точно в предишната"дълбока мисъл"опитах да го кажа.Конкретно звучи така:Да се действа разумно и честно;Да се освободим от лошата част на балканския си манталитет и да докараме нещата до желания резултат...
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: ТРЯБВА ЛИ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БСП-ДПС Чет Юли 25, 2013 7:46 am
Като гледам"Балканският ни манталитет"е силно заложен у някой "човеци".Ето,...една част от народа иска да се смени системата и старите мутри завинаги,а друга искат това правителство да остане и поработи.Не им ли стигат тези 45 год.+ още 23 год. комунистическо управление,че искат още. А,депутат-търсач в парламента,не звучи лошо!
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: ТРЯБВА ЛИ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БСП-ДПС Чет Юли 25, 2013 8:06 am
astervil написа:
Като гледам"Балканският ни манталитет"е силно заложен у някой "човеци".Ето,...една част от народа иска да се смени системата и старите мутри завинаги,а друга искат това правителство да остане и поработи.Не им ли стигат тези 45 год.+ още 23 год. комунистическо управление,че искат още. А,депутат-търсач в парламента,не звучи лошо!
Тъй, тъй! Лично познавам депутат-стара муцуна, с който имам няколко съвместни излета на лов и на търкане. Но той по ред причини не иска да се афишира. Просто бизнеса с антики е страшно силен и се контролира от най-високо ниво. Питал съм го защо не повдигне въпроса за тоталното легализиране на хобито ни. Отговора му винаги е: Когато вече не остане нищо за намиране, тогава ще имаш свободно търсене... Изпратим ли наш човек в парламента, той също ще бъде натиснат. Това са реалностите към момента, за съжаление... Късмет колеги, вече блоковете започнаха да ги орат, така че дерзайте !
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: ТРЯБВА ЛИ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БСП-ДПС Чет Юли 25, 2013 8:27 am
jordan_nenov написа:
astervil написа:
Тъй, тъй! Лично познавам депутат-стара муцуна, с който имам няколко съвместни излета на лов и на търкане. Но той по ред причини не иска да се афишира. Просто бизнеса с антики е страшно силен и се контролира от най-високо ниво. Питал съм го защо не повдигне въпроса за тоталното легализиране на хобито ни. Отговора му винаги е: Когато вече не остане нищо за намиране, тогава ще имаш свободно търсене... Изпратим ли наш човек в парламента, той също ще бъде натиснат. Това са реалностите към момента, за съжаление... Късмет колеги, вече блоковете започнаха да ги орат, така че дерзайте !
Е, дано децата на децата ни да тъсят по-свободно!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: ТРЯБВА ЛИ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БСП-ДПС Чет Юли 25, 2013 8:46 am
Ако съм схванал правилно целите на протеста,стремежа е да се промени не само начина на управление и функциониране на държавата,но и свързаните с това "отношения".Може да звучи наивно,ама казаното от колегата Й. Ненов(което е абсолютно точно в сегашно време),също подлежи на промяна....
stan960 Джадай
Заглавие: Re: ТРЯБВА ЛИ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БСП-ДПС Чет Юли 25, 2013 9:40 pm
-Да идеята за Партия е най удачна и тя не е от сега -Още в началото когато учередявахме Федерацията имаше помисли за създаването на Партия -Мисля че дори да не свалят 4%-та бариера пак имаме потенциала да се включим -Колкото до вкарването на отделни еденици то е същото като да вербоваш некой независимо по какъв начин -Само че нъл знаете че ''една птичка пролет не прави'' -Така че или я мислете едромащабно или въобще не давайте идеи за некви си ''и сам войнът е войн'' който нема да издържат в съвремената БГ действителност.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: ТРЯБВА ЛИ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БСП-ДПС Пет Юли 26, 2013 12:26 am
Не знам , Колеги , но това е вече прекалено! Оня ден гледах как се къртят сума ти плочки , знаци и какво ли не от улиците . Носят се камара камъни . Хвърлят се ! Заплашва се постоянно полицията , псуват я защо пази хора вътре в парламента , а не пусне ордата да линчуват депутатите. Правеха се много опити да влязат лумпените е накрая , когато се опитаха с триста зора да ги отблъснат за да запазят да не стане някоя беля налетяха на полицията . ТА МНОГО ЯСНО ПОЛИЦИЯТА Е ЗА ТОВА ДА БРАНИ , ОЩЕ ПОВЕЧЕ КОГАТО И СКОЧИХА НЕЯ ДА Я БИЯТ Та нима когато и на вас ви скочат вие ще стоите , защото сте полицай и нямате право да биете мирните граждани , които са въоръжени с камъни , павете , плочки , железни колове. Ха Ха Ха! Изкара полицията , че бие гражданите! Най -голямата простотия! Преди два месеца имаше избори и сега , понеже на някой не им изнася пак нови избори. Та за два месеца и металдетектор да си купиш макар и опитен да си , ако не те оставят да работиш с него въобще няма да свикнеш с него! Пък как ли пък не да оправиш държавата от този батак , който ни остави оная мутра Борисов.
Да няма капка срам и да тръби , че лявата му ръка Искра Федосова е правила всичките тези щуротии зад гърба му! И той нищо незнаел. Еб.ти лумпена ! И има наглостта да ги плямпа тези неща пред телевизията. Не съм комунист нито депесер или от атака , но чрез тях виждам , малко надежда да се откачим от тая мутра Борисов. Ега ти кютека ядохме от полицаите изпратени от него и цветанов на общинските избори за кмет , защото техният кандидат кмет не спечели и след това се оказа , че е завлякъл общината с над 4,5 млн. лв. и не могат да го осъдят , защото има политически чадър от тия двамата/доста мангизи им е давал/.
И най накрая 10000-15000 души в София които протестират изпратени от цялата страна - Гербаджии не са държавата ни. Днес бях на кафе и гледам срещу мен една бивша зам.кметица от ГЕРБ уморена подпухнала и чувам какво си говори с една нейна приятелка " Писна ми да пътувам почти всеки ден на София на протести , вече не издържам . Няма ли най-после тия да подадат оставка! " От нас до софия разстоянието е 160 км.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: ТРЯБВА ЛИ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БСП-ДПС Пет Юли 26, 2013 12:59 am
ivanasen написа:
Не знам , Колеги , но това е вече прекалено! Оня ден гледах как се къртят сума ти плочки , знаци и какво ли не от улиците . Носят се камара камъни . Хвърлят се ! Заплашва се постоянно полицията , псуват я защо пази хора вътре в парламента , а не пусне ордата да линчуват депутатите. Правеха се много опити да влязат лумпените е накрая , когато се опитаха с триста зора да ги отблъснат за да запазят да не стане някоя беля налетяха на полицията . ТА МНОГО ЯСНО ПОЛИЦИЯТА Е ЗА ТОВА ДА БРАНИ , ОЩЕ ПОВЕЧЕ КОГАТО И СКОЧИХА НЕЯ ДА Я БИЯТ Та нима когато и на вас ви скочат вие ще стоите , защото сте полицай и нямате право да биете мирните граждани , които са въоръжени с камъни , павете , плочки , железни колове. Ха Ха Ха! Изкара полицията , че бие гражданите! Най -голямата простотия! Преди два месеца имаше избори и сега , понеже на някой не им изнася пак нови избори. Та за два месеца и металдетектор да си купиш макар и опитен да си , ако не те оставят да работиш с него въобще няма да свикнеш с него! Пък как ли пък не да оправиш държавата от този батак , който ни остави оная мутра Борисов.
Да няма капка срам и да тръби , че лявата му ръка Искра Федосова е правила всичките тези щуротии зад гърба му! И той нищо незнаел. Еб.ти лумпена ! И има наглостта да ги плямпа тези неща пред телевизията. Не съм комунист нито депесер или от атака , но чрез тях виждам , малко надежда да се откачим от тая мутра Борисов. Ега ти кютека ядохме от полицаите изпратени от него и цветанов на общинските избори за кмет , защото техният кандидат кмет не спечели и след това се оказа , че е завлякъл общината с над 4,5 млн. лв. и не могат да го осъдят , защото има политически чадър от тия двамата/доста мангизи им е давал/.
И най накрая 10000-15000 души в София които протестират изпратени от цялата страна - Гербаджии не са държавата ни. Днес бях на кафе и гледам срещу мен една бивша зам.кметица от ГЕРБ уморена подпухнала и чувам какво си говори с една нейна приятелка " Писна ми да пътувам почти всеки ден на София на протести , вече не издържам . Няма ли най-после тия да подадат оставка! " От нас до софия разстоянието е 160 км.
И аз не съм от всички тия дето са в парламента та дори и извън него! Но от колко време тръбя из тоя и др. форуми,че на това правителство му трябва време! Но това време е пагубно за мутрата и олигарсите,защото ще ги вкарат в съда /най малкото/ а й може и да ги осъдят / знаели се /. Много ми е интересно до кога ще издържат мутрите и олигарсите да плащат на тия дето викат и строят барикади по Софииските улици? Всеки ден на протест отслабва икономически олигарсите и рано или късно ще дойде и тяхното време за възмездие ! Но дано ние не сме пропуснали нашто време и да чакаме още 5 год.! КОЛЕГИ МИСЛЕТЕ,СЕГА ИЛИ СЛЕД 10 г. НАШИ ДЕПОТАТИ ???????????
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: ТРЯБВА ЛИ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БСП-ДПС Пет Юли 26, 2013 1:06 am
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: ТРЯБВА ЛИ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БСП-ДПС Пет Юли 26, 2013 1:22 pm
...За такова ГРАНДИОЗНО, стартово и следстартово осиране не помага сапун,не помага шампоан-нито дезодорант.Здравословно е да дишаме по-чист въздух...
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: ТРЯБВА ЛИ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БСП-ДПС Пет Юли 26, 2013 6:56 pm
Другарят Сергей се е запънал като магаре на мост.Не иска нови избори,макар,че резултатите ще се повторят,дори могат и повече да вземат...Ако това случайно се случи,ще трябва да почакаме с нашия депутат.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: ТРЯБВА ЛИ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БСП-ДПС Нед Юли 28, 2013 9:01 am
-Мисля си вече вероятно се подготвя вариант с нови избори наесен и резултатите ще са още по отчайващи за тия дето предизвикват и плащат протестите ако до това време не ги изловят и вкарат в затвора както намекна вчера пред в.Труд вътрешният министър Цветелин Йовчев -И жалко че нема смъртни наказания защото за дестабилизиране на държавата наказанието трябва да е само такова.
ТРЯБВА ЛИ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БСП-ДПС