Заглавие: ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО? Съб Апр 16, 2011 2:17 pm
Колеги, имайки в предвид общата ситуация и конкретно въпроса за хобито, какво мислите относно протестите срещу правителството?
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО? Съб Апр 16, 2011 2:36 pm
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Нед Апр 17, 2011 1:48 pm; мнението е било променяно общо 1 път
adminn Admin
Заглавие: Re: ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО? Съб Апр 16, 2011 2:56 pm
никога не е късно за промяна приятели. Само робът се примирява. Ние - хората сме суверена, ние ги туряме и сваляме от власт. По принцип в металдетектинга не трябва да има политика, но тия извращения от страна на правителството в лицето на един зам.мин трябва да ни накарат да се замислиме. Въпросното лице отказа да контактува с законна гражданска организация и само затова трябва да си хвърли оставката, а ако не ние трябва да изразим гражданската си позиция!!!
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО? Съб Апр 16, 2011 8:39 pm
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Нед Апр 17, 2011 1:48 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Petronii Цезар
Заглавие: Re: ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО? Съб Апр 16, 2011 9:32 pm
adminn написа:
Колеги, имайки в предвид общата ситуация и конкретно въпроса за хобито, какво мислите относно протестите срещу правителството?
Подкрепям ги на 100% и когато дойде време за избори непременно ще гласувам срещу тях,заради много неща ,причини бол , но докато другите неща може и да пренебрегна ,то това че превръщат държавата в полицейщина и незачитане правата на хората,няма как да се пренебрегне .
Petronii Цезар
Заглавие: Re: ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО? Нед Апр 17, 2011 12:36 am
SAGITTARIUS написа:
Petronii написа:
adminn написа:
Подкрепям ги на 100% и когато дойде време за избори непременно ще гласувам срещу тях,заради много неща ,причини бол , но докато другите неща може и да пренебрегна ,то това че превръщат държавата в полицейщина и незачитане правата на хората,няма как да се пренебрегне .
Аз пак се изказвам неподготвен като колегата ПЕЧКАТА!! де все го навиквате...щото за избори ли стана дума или за конкретни действия сега-извинявам се- не разбрах.
За какво друго да става дума освен за избори , когато им дойде времето и кметски,президентски и най-вече парламентарни. Няма какви други конкретни действия да се предприемат ,защото няма кой ,такава дезорганизация само ние можем като нация,а няма и финансови ресурси,но поне може да влияем с дадения вот и дано повече хора го направят , а не ходят за гъби ,защото по този начин сами се прецакват. Поне това е моето мнение , а това че в момента правят протести за ,цените на бензина , инфлацията , корупцията също подкрепям , вижда се ,че от това управление не виждаме нищо добро,а само оправдания за тежкото наследство.
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО? Нед Апр 17, 2011 12:47 pm
[/quote] Аз с вас колега съм съгласен,но времето отмина......в дребни ежби и каки ,и кво ли не!пак казвам-битката е загубена на 99 + процента-ма де де гледаме !Те ги админи на форумо-те я и кака федка-те ще гледаме кво ще мъдрят!Е ПЕТРОНИЙ смееш ли да кажеш нещо конкретно колега за това племе неорганизирано- за никъв ...не стават-само между нас си да се надпреварваме..така е.и да не се заблуждават момчетата че моет да си търкат на воля-нема такова нещо-има си закон и пандиз-да си знаят!!![/quote] "Sagitarius" е много прав ,найстина времето отмина така както беше преди ,колкото и да се протестира трябват ни нови водачи ,който да раздвижат нещата и според мен конкретно за нашето хоби едва ли ще има светлина в тунела от край време не можем да се измъкнем от Комунистическата върхушка която ни налага все някакви забрани и закони недемократични не знам от кой държави взимат пример ама като при нас няма никъде сигурен съм във това ......
maksim12 Консул
Заглавие: Re: ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО? Нед Апр 17, 2011 8:54 pm
adminn написа:
ВМРО другите на боклука
laki Консул
Заглавие: по темата Вто Апр 19, 2011 9:32 pm
Чел си Алеко Константинов нали ????
emo82 Новобранец
Заглавие: Re: ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО? Вто Апр 19, 2011 11:55 pm
Тука се намесиха партиите нещо ми прилича на предизборна агитация
maksim12 Консул
Заглавие: Re: ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО? Сря Апр 20, 2011 8:56 am
emo82 написа:
Тука се намесиха партиите нещо ми прилича на предизборна агитация
ако искаш да продължаваш да живеш като мастия не се се занимаваи с политика .. политиката обича такива както тебе едно общество не контролира ли политическите процеси полити4еските процеси тогава започват да контролират обществото и става лошоhttp://www.vmro.org/
stan960 Джадай
Заглавие: Re: ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО? Сря Апр 20, 2011 9:00 am
Изпревари ме -Всъщност поредната безгласна буква се опитва да вменява мнение -дали по задължение или по нечие внушение -все едно..............................
laki Консул
Заглавие: по темата Сря Апр 20, 2011 9:02 am
;И ТЕЗИ И ОНЕЗИ -ВСЕ СА МАСКАРИ ;
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО? Сря Апр 20, 2011 9:11 am
Да,ама при червените поне не ни правеха дела.Преди 3 години една група я хванаха на обект и ги пуснаха след разпит в полицията и им върнаха апаратите.Преди 2 седмици на един колега му го намериха в колата и му го взеха и дознание му направиха.Вече сме престъпници,след като имаме монетар в колата.
emo82 Новобранец
Заглавие: Re: ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО? Сря Апр 20, 2011 11:52 am
Колеги много сте компетенти ма надали се сте сблъсквали с властите не ви го пожелавам щото збарат ли ви друга песен ще запеете и това наименование безгласна буква ако е за мен нещо сте се убъркали Айде казвайте как да се оправяме че аз немога се сетя.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО? Сря Апр 20, 2011 12:20 pm
Като как да те приемаме след като си политически пас -По горе писаха колегите че вотът е един от инструментите на демокрацията -Ти предлагаш -Нищо -Е то в България демото е нищо остава и да не гласуваме И.................................................
Dominos Про-Консул
Заглавие: Re: ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО? Сря Апр 20, 2011 12:21 pm
Хайде бе хора, от 1800 регистрирани във форума само 80 са гласували, дайте вота си- от нас зависи положението!
Не питай старило, питай патило!
deultum Цезар
Заглавие: Re: ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО? Сря Апр 20, 2011 12:56 pm
fitneso написа:
Хайде бе хора, от 1800 регистрирани във форума само 80 са гласували, дайте вота си- от нас зависи положението!
Що се заблуждаваш ,че от нас зависи положението колега? Много добре знаеш,че след някой друг ден тази анкета никой няма и да я помни . Аз лично гласувах , но тази както и другите анкети до сега , ще са забравени след някой ден , нещата в Бг са глас в пустиня !
Dominos Про-Консул
Заглавие: Re: ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО? Сря Апр 20, 2011 2:10 pm
Ми като им смъкнем 1000 гласа ще се усетят
Не питай старило, питай патило!
deultum Цезар
Заглавие: Re: ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО? Сря Апр 20, 2011 2:26 pm
работата и след тези избори ще е все същата да не кажа по -зле . С анкети по форуми и разни подписки нищо няма да стане .На управниците им трябва национален бунт и за много кратко време ще се оправят нещата . Само че българина е неспособен на такова нещо колкото му го набиват отзад той толкова се намества , мрънка от време на време на другия до него дет и на него му го набиват ама по тихичко да не чуй тоз който го клати отзад . Нали знайш , не е луд който яде баницата колега а народа това прави позволява им да ядат баницата и докато е така , България ще се върти в този омагьосан кръг . Както казах само национален бунт ще оправи нещата минимум 90 % от населението трябва да скочи и много бързо ще забравят и партии и всичко .
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО? Сря Апр 20, 2011 3:04 pm
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Пон Апр 25, 2011 4:27 pm; мнението е било променяно общо 1 път
paco Легионер
Заглавие: Re: ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО? Сря Апр 20, 2011 3:14 pm
И партията е....доискажи се де!
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО? Сря Апр 20, 2011 4:37 pm
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Пон Апр 25, 2011 4:27 pm; мнението е било променяно общо 1 път
maksim12 Консул
Заглавие: Re: ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО? Сря Апр 20, 2011 5:32 pm
emo82 написа:
Колеги много сте компетенти ма надали се сте сблъсквали с властите не ви го пожелавам щото збарат ли ви друга песен ще запеете и това наименование безгласна буква ако е за мен нещо сте се убъркали Айде казвайте как да се оправяме че аз немога се сетя.
гледаи ТВ СКАТ и там от пантивека обесняват и обесняват как се оправят нещтата
deultum Цезар
Заглавие: Re: ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО? Сря Апр 20, 2011 5:39 pm
maksim12 написа:
emo82 написа:
гледаи ТВ СКАТ и там от пантивека обесняват и обесняват как се оправят нещтата
Разговора тръгва натам , на където си мислех че ще тръгне , точно стратегията на Болен Изрудов ли ти допадна?