Заглавие: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 Сря Юни 19, 2013 12:02 am
Място на провеждане - www.hotel-koprivki.tsv-bg.com/opcms/opencms/menu/bg/ („Копривки“ се намира по пътя за хотел Здравец) Хотел „Копривки“ е вече запазен за събора, нощувките ще бъдат по 14,30 лв на човек ! В близост има и други места за нощувка, както и много място за палатки .
Събора се провежда благодарение на метал детектинг клуб Асеновград !
По време на събора ще има традиционна Golden Mask томбола
NERON Цезар
Заглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 Сря Юни 19, 2013 8:12 am
Браво
ТЕЗИ, КОИТО ИЗКОВАХА ОТ МЕЧОВЕТЕ СИ РАЛА, СЕГА ОРАТ ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СИ ЗАПАЗИХА МЕЧОВЕТЕ
7hills Новобранец
Заглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 Сря Юни 19, 2013 4:59 pm
Много добра идея и мястоот е готино Браво
handjata Консул
Заглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 Чет Юни 20, 2013 1:40 am
Колкото по-често,толкова по-добре Браво на колегите
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 Пон Юли 22, 2013 11:38 pm
В неделя ходих до „Копривки“ и хората казаха че половината места са вече заети, който ще ходи с нощувка(и) да си запази стая
На традиционната Golden Mask томбола ще бъдат раздадени чрез томбола следните детектори :
1. Golden Mask 4W Pro с безжични слушалки WS103 и две търсещи сонди 7'' и 10х12'' 2. Golden Mask 1+ с новата 12'' Spider Coil 3. Безжични слушалки WS103 в к-т с предавател работещи на всички марки и модели метал детектори .
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 Вто Юли 23, 2013 12:23 am
На събора всеки желаещ ще може да изпробва WS103 на своя детектор....
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 Вто Юли 23, 2013 1:25 pm
Golden Mask написа:
Владо, а от къде мога да си купя въпросните слушалки заедно с предавателя и на каква цена?
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 Вто Юли 23, 2013 2:00 pm
jordan_nenov написа:
Golden Mask написа:
Владо, а от къде мога да си купя въпросните слушалки заедно с предавателя и на каква цена?
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 Вто Юли 23, 2013 2:03 pm
Golden Mask написа:
jordan_nenov написа:
Golden Mask написа:
От мен, цена 110.00 лв. по време на събора ще са 90 лв !
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 Вто Юли 23, 2013 2:24 pm
jordan_nenov написа:
Данчо най са а ...
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 Вто Юли 23, 2013 2:38 pm
pechkata написа:
jordan_nenov написа:
Данчо най са а ...
По принцип има и по-евтини - 70 лв. с предавателя, ама ще бъдат в БГ към 10 Август . WS101 но черни ....
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 Вто Юли 23, 2013 2:52 pm
Golden Mask написа:
pechkata написа:
jordan_nenov написа:
Данчо най са а ...
По принцип има и по-евтини - 70 лв. с предавателя, ама ще бъдат в БГ към 10 Август . WS101 но черни ....
А каква ще е разликата, освен цената де ? По принцип черните са ми по на сърце. И предполагам, че няма да има проблем да ми ги изпратиш по еконта или по спидито? А също така се надявам, че на Фишера ще работят без никакви ядове... Късмет колеги !
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 Вто Юли 23, 2013 2:55 pm
pechkata написа:
jordan_nenov написа:
Данчо най са а ...
Такае наборе, веднага ме грабнаха. Аз бачкам в 100 % от случаите със слушалки. Сега съм със слушалки с навит кабел, но все пак е кабел - пречи ми, особено когато оставя машината на земята, за да копая сигнала... Пък вече по моя край жътвата по полето започна и се отварят фронтове за работа... Късмет !
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 Вто Юли 23, 2013 3:15 pm
Слушалките са доста удобни пробвах ги на предния събор но бяха с вграден предавател в ГМ 4.Мисля че си заслужават аз също проявих интерес като видях външния модул. И маи нещата отиват като при Данчо Ненов за поръчка. Тези малките ми се струват до компактни но неудобни Владо ще каже там как е вапроса
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 Вто Юли 23, 2013 3:19 pm
Владо тези белите с какви батерии са. Има доста подобни в китайските сайтове доста съм ги гледал преди но идеята за проба грешка ми се струва неудачна, шансът да попаднеш на сполучливи е малък а и чакане по месец. Тук поне съм сигурен че Владо е заложил на качество. Сори за спама на темата, но стана интересно с слушалките може да направите нова тема и да преместите постовете, че много се отклонихме
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 Вто Юли 23, 2013 3:24 pm
pechkata написа:
jordan_nenov написа:
Данчо най са а ...
Колега Й. Ненов,моля те, преведи това шифровано известие!Ние също обичаме новото и полезното(аз и гостите ми). Да мааш със слушалки без кабел и все едно супермен без броня(сериозно)! Късмет!
Хаосът е или временен,или гибелен!
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 Вто Юли 23, 2013 3:35 pm
Трибал-М написа:
pechkata написа:
jordan_nenov написа:
Данчо най са а ...
Колега Й. Ненов,моля те, преведи това шифровано известие!Ние също обичаме новото и полезното(аз и гостите ми). Да мааш със слушалки без кабел и все едно супермен без броня(сериозно)! Късмет!
Питаш за поста на набора, май... Ами така се изразява по-бързо, пък четящите го могат да го разбират по сто начина... А ти виж как на бърза ръка отряза цял френски производител на МД /ХП ДЕУС/... За мен няма значение как сигнала достига до слушалките, дали по кабел или по въздуха, важното е да нямам изкривявания на сигнала и да не преча на останалите колеги в излета. А във всички случаи без кабел е доста по удобно, или както би казал колегата супермен - без броня е с пъти по-леко... Наслука колеги !
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 Вто Юли 23, 2013 3:51 pm
jordan_nenov написа:
Трибал-М написа:
pechkata написа:
jordan_nenov написа:
Данчо най са а ...
Питаш за поста на набора, май... Ами така се изразява по-бързо, пък четящите го могат да го разбират по сто начина... А ти виж как на бърза ръка отряза цял френски производител на МД /ХП ДЕУС/... За мен няма значение как сигнала достига до слушалките, дали по кабел или по въздуха, важното е да нямам изкривявания на сигнала и да не преча на останалите колеги в излета. А във всички случаи без кабел е доста по удобно, или както би казал колегата супермен - без броня е с пъти по-леко... Наслука колеги !
Според мен(аматьора),качеството на предавателя и качеството на връзката с основния апарат е изключително съществена.Не трябва да се губи и един процент информация.Това са принципни положения! ...А връзката предавател-приемник?...
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 Вто Юли 23, 2013 4:48 pm
Трибал-М написа:
jordan_nenov написа:
Трибал-М написа:
pechkata написа:
jordan_nenov написа:
Данчо най са а ...
Според мен(аматьора),качеството на предавателя и качеството на връзката с основния апарат е изключително съществена.Не трябва да се губи и един процент информация.Това са принципни положения! ...А връзката предавател-приемник?...
В горния пост нали съм казал - без никакви изкривявания, което включва и никакви загуби. Дори по кабела има загуби, дължащи се на съпротивлението на проводника... Във всички случаи има загуби по трасето, което може да е кабел, въздух и т.н. Важното е да са възможно по-малки. Но все пак без кабел ще е много по-удобно за работа. Тъй поне мисля аз...
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 Вто Юли 23, 2013 5:01 pm
По "стечение на обстоятелствата" малко разбирам от ВЧ,но достатъчно за нуждите на МД-предполагам.Дано пробите на производителя да са следвали всички възможни човешки позиции.В предписаните дистанции,естествено....Дори,когато си залегнал по обясними причини,но искаш да стигнеш до край.
vako70 Легионер
Заглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 Пет Авг 02, 2013 9:22 am
От опит го казвам, слушалките са перфектни, от както Владо пусна новия ГМ 4 PRO W, работя и с двата модела слушалки и просто е супер, не съм специалист за да кажа какви загуби има по трасето, за мен е важно че сигнала е едно към едно и мисля, че това е най-важното за търсача.
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 Пет Авг 02, 2013 11:41 am
vako70 написа:
От опит го казвам, слушалките са перфектни, от както Владо пусна новия ГМ 4 PRO W, работя и с двата модела слушалки и просто е супер, не съм специалист за да кажа какви загуби има по трасето, за мен е важно че сигнала е едно към едно и мисля, че това е най-важното за търсача.
А,закъснение на сигнала няма ли?
kronos555 Про-Консул
Заглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 Пет Авг 02, 2013 12:26 pm
И мен ме интересува точно това, дали има закъснение на сигнала?
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 Пет Авг 02, 2013 1:17 pm
хора вие май живеете в 18-ти век я малко по сериозно технологийте вече не са това което бяха
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 Пет Авг 02, 2013 1:24 pm
kaponcheto написа:
хора вие май живеете в 18-ти век я малко по сериозно технологийте вече не са това което бяха
Колега,кога е осъществено първото радиопредаване и радиоприемане,в кой век?
Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013