Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Keywords
Coil deus нишани врътка TEKNETICS mask Simplex nokta nexus kupuvam Майнлаб голден Fisher маск tesoro грунда VANQUISH пират МЕТАЛОТЪРСАЧИ miladinka prodavam lorenz wave GOLD Minelab Spectrum

Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013

Go down 
+13
borislav123
Radislav
kronos555
astervil
vako70
Трибал-М
kaponcheto
pechkata
jordan_nenov
handjata
7hills
NERON
Golden Mask
17 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
jordan_nenov
Джадай
Джадай
jordan_nenov

Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013   Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 - Page 2 EmptyПет Авг 02, 2013 1:33 pm

Трибал-М написа:
kaponcheto написа:
хора вие май живеете в 18-ти век
я малко по сериозно технологийте вече не са това което бяха

Колега,кога е осъществено първото радиопредаване и радиоприемане,в кой век?

На 7 май 1895 година е пьрвото радиопредаване. Или през 19 век...

ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
Върнете се в началото Go down
vako70
Легионер
Легионер
vako70

ПисанеЗаглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013   Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 - Page 2 EmptyПет Авг 02, 2013 2:23 pm

Никакво закъснение
Трибал-М
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013   Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 - Page 2 EmptyПет Авг 02, 2013 3:00 pm

jordan_nenov написа:
Трибал-М написа:
kaponcheto написа:

На 7 май 1895 година е пьрвото радиопредаване. Или през 19 век...

http://store.picbg.net/pubpic/86/69/e0418b99aee68669.bmp

Отново "Фишер"!

Хаосът е или временен,или гибелен!
kaponcheto
Про-Консул
Про-Консул
kaponcheto

ПисанеЗаглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013   Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 - Page 2 EmptyПет Авг 02, 2013 6:19 pm

Трибал-М написа:
kaponcheto написа:

Мисля че ме разбрахте какво имам предвид
Но щом така поставяте въпроса почетете малко и ще видите че е точно тогава.
Трибал-М
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013   Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 - Page 2 EmptyПет Авг 02, 2013 8:06 pm

Колега,в преносен смисъл си прав,няма спор.Приемам го като символ на остаряло,консервативно мислене...

Трибал-М
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013   Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 - Page 2 EmptyПет Авг 02, 2013 8:14 pm

Защо в тази тема нямаме възможност да си коригираме постовете?

pechkata
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013   Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 - Page 2 EmptyПет Авг 02, 2013 9:29 pm

Трибал-М написа:
Колега,в преносен смисъл си прав,няма спор.Приемам го като символ на остаряло,консервативно мислене...
Ей изкофяло кратуно стига си писал по инерция...
Трибал-М
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013   Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 - Page 2 EmptyПет Авг 02, 2013 9:36 pm

pechkata написа:
Трибал-М написа:
Ей изкофяло кратуно стига си писал по инерция...

След "ей" има запетая.
Изкофяла се пише с "у"(изкуфяла).
След "кратуно"също има запетая,.....ТРЕТОКЛАСНИКО!
Спокойна вечер!

pechkata
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013   Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 - Page 2 EmptyПет Авг 02, 2013 9:46 pm

Тези припинателни знаци са присъщни на хора със изкуфели мозаци...
Трибал-М
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013   Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 - Page 2 EmptyПет Авг 02, 2013 9:47 pm

На някой много им трябват буквар и читанка-с медни корици...Да не ги пропусне детектора,ако случайно минат от ТАМ!

Трибал-М
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013   Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 - Page 2 EmptyПет Авг 02, 2013 9:48 pm

Трибал-М написа:
На някой много им трябват буквар и читанка-с медни корици...Да не ги пропусне детектора,ако случайно минат от ТАМ!

Даваш ново потвърждение,мозАко.

pechkata
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013   Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 - Page 2 EmptyПет Авг 02, 2013 10:02 pm

Наистина бях силен ученик до 3-ти клас ама след това не вър веше както трябва а иначе по физика, химия, география и история имах шестици ама по граматика бях слаб...Е какво сега и аз ли да бъда като теб изкуфял мозък...?Макар че клавиатурата ми не е наред - пък и ракията ми е в повече...сам и мезе 
Трибал-М
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013   Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 - Page 2 EmptyПет Авг 02, 2013 10:11 pm

pechkata написа:
Наистина бях силен ученик до 3-ти клас ама след това не вър веше както трябва а иначе по физика, химия, география и история имах шестици ама по граматика бях слаб...Е какво сега и аз ли да бъда като теб изкуфял мозък...?Макар че клавиатурата ми не е наред - пък и ракията ми е в повече...сам и мезе 

Влизането "във форма" изисква повече усещане за необходимост от промяна и по -малко усилия.
Ако приемеш това като заяждане,ще сгрешиш!

pechkata
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013   Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 - Page 2 EmptyПет Авг 02, 2013 10:21 pm

Трибал-М написа:

Влизането "във форма" изисква повече усещане за необходимост от промяна и по -малко усилия.
Ако приемеш това като заяждане,ще сгрешиш!
Ни най малко но не ми е приятно да чета гениални постове - може и по просто по човешки и може би по толерантно би било по добре...И ако не се спамят темите - мисля че знаеш какво имам в предвид...Сам виждаш че по твоите теми отбагвам да спамя...
Трибал-М
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013   Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 - Page 2 EmptyСъб Авг 03, 2013 8:02 am

Ами,не ги чети и не предизвиквай нетолерантно отношение.Ти сам се вкарваш в задънена улица.Когато не разбираш нещо не се опитвай за го квалифицираш...
...Някога комунистите обявиха музиката на "Бийтълс"за упадъчна и инструмент на идеологическата диверсия...

pechkata
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013   Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 - Page 2 EmptyСъб Авг 03, 2013 8:25 am

Трибал-М написа:
Ами,не ги чети и не предизвиквай нетолерантно отношение.Ти сам се вкарваш в задънена улица.Когато не разбираш нещо не се опитвай за го квалифицираш...
...Някога комунистите обявиха музиката на "Бийтълс"за упадъчна и инструмент на идеологическата диверсия...
Поста ти е "гениален" - или не си разбрал а пледираш че си остроумен или не искаш да разбереш което е по изгодно...И пишеш небивалици само и само да си в час...
Трибал-М
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013   Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 - Page 2 EmptyСъб Авг 03, 2013 1:39 pm

Да се мисли не е вредно - а е трудно!!!

Трибал-М
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013   Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 - Page 2 EmptyНед Авг 04, 2013 1:26 pm

Трибал-М написа:
Да се мисли не е вредно - а е трудно!!!

Мисленето е "задължителен продукт" на разума!То има количествени и качествени характеристики(измерения).Според резултатите от този процес,различаваме основно два вида мислене-продуктивно и непродуктивно...

Radislav
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013   Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 - Page 2 EmptyВто Авг 06, 2013 11:00 pm

Как премина събора ?Имаше ли интересни демонстрации на дълбочинна техника ?Ако има клипове бихте ли ги пуснали ?
Трибал-М
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013   Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 - Page 2 EmptyСъб Авг 10, 2013 2:15 pm

Radislav написа:
Как премина събора ?Имаше ли интересни демонстрации на дълбочинна техника ?Ако има клипове бихте ли ги пуснали ?
Радиславе,логично е в тази жега на трапезно-спиртни тестове да се наблЕга...

borislav123
Консул
Консул

ПисанеЗаглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013   Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 - Page 2 EmptyНед Авг 18, 2013 4:25 pm

Здравейте колеги. Какво стана със събора. Как се представи рамката
Radislav
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013   Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 - Page 2 EmptyЧет Авг 22, 2013 7:26 pm

borislav123 написа:
"Аз питам Ви, и отговор не искам..." беше написал някой, някога... НО все пак ,ако някой благоволи да напише нещо по темата аз ще благоволя да го прочета !
Трибал-М
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013   Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 - Page 2 EmptyЧет Авг 22, 2013 9:33 pm

Radislav написа:
borislav123 написа:
"Аз питам Ви, и отговор не искам..." беше написал някой, някога... НО все пак ,ако някой благоволи да напише нещо по темата аз ще благоволя да го прочета !
...Абе,ти пъ си много упорит и некък си много литературно питаш и се изразяваш!
Току виж ти "наскачали"отбор монетаристи-реалисти...

Radislav
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013   Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 - Page 2 EmptyЧет Авг 22, 2013 10:21 pm

Няма да ми е за първи път...Любимата ми поговорка за такива специални случаи е "Кучетата си лаят, керванът си върви."
Но...да не спамим темата, която нещо поумря...
Искам само малко реална информация.Нищо повече.
Написаха няколко момци-"убав апарата, добра машина" и ази си рекох-"Бравос, най-накрая доживяхме..."
Накрая ще взема да се обадя на чорбаджията и да взема едно апаратче за 2-3 дни и да си го пробвам където си требе, ама и ази нема да Ви кажа какво е станало !Да се чудите и маите...само ще Ви изпратя снимка на дъното от гърнето lol! 
Съвсем сериозно сега-Владо ми предложи в едно писмо, че ако реша може да го взема и да го пробвам като разбира се му го застраховам и му го платя, а ако не ми е по сърце до три дни му го връщам...
Ама си помислих-Нали за това се правят тези събори бре- да се види това-онова.Ама нейсе-не е било писано да стане явно.
Kolev
Цезар
Цезар
Kolev

ПисанеЗаглавие: Re: Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013   Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013 - Page 2 EmptyПет Авг 23, 2013 11:55 pm

Няма ли снимки от събора?

Регионален метал детектинг събор гр. Пловдив 2,3 и 4 Август 2013
Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Металдетектинг Новини-
Идете на: