Заглавие: Томбола на третия събор по метал детектинг Чет Авг 11, 2011 10:30 pm
За да спазим добрите традиции и на третия събора по метал детектинг ще бъде проведена томбола, част от наградите ще осигури нашата фирма . Понеже събора е трети този път метал детекторите Golden Mask които ще спечелят някои от присъстващите ще бъдат три ( на четвъртия четири на петия пет и така до десет, а после ще видим ) И това не е всичко, освен предметните награди ще има и три талона за отстъпка 50 % при покупка на метал детектори Golden Mask .
1. Награда – Golden Mask 3+ с 10,5’’ и 15x12,5’’ сонди 2. Награда – Golden Mask 3 с 12,5’’ сонда 3. Награда – Golden Mask 1+ с 10,5’’ и 7’’ сонди
FILIP2 Консул
Заглавие: Re: Томбола на третия събор по метал детектинг Чет Авг 11, 2011 11:04 pm
браво Владо
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Томбола на третия събор по метал детектинг Чет Авг 11, 2011 11:36 pm
На миналия събор раздадохме талони на стойност над 3 000лв. и доста от тях се използваха от колегите, така, че и сега ще раздадем доста ваучери и талони за отстъпки. Много успешен беше купона за транспорт - 20лв. за всеки, който дойде от провинцията до новия ни магазин в София на ул.Странджа 89 и купи апарат - получава 20лв. намаление за бензина.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Томбола на третия събор по метал детектинг Пет Авг 12, 2011 12:55 am
поздрави Владо Да но да проработи късмета на сиромасите , не на някой който има 5 бангий в ъгъла ..
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Томбола на третия събор по метал детектинг Съб Авг 13, 2011 12:33 am
pet1r90 написа:
поздрави Владо Да но да проработи късмета на сиромасите , не на някой който има 5 бангий в ъгъла ..
ПОДЧЕРТАВАМ това не съм го писал за определен човек - ( не на някой който има 5 бангий в ъгъла .. ) Засегнатите моля да ме извинят
morfozis Легионер
Заглавие: Re: Томбола на третия събор по метал детектинг Съб Авг 13, 2011 8:44 am
по добре да не беше го писал,щото от такива като теб темите в форума стават боза,момчета научете се да премълчавате за да варви форумчето по дадена тема
kelesis_ss Преторий
Заглавие: Re: Томбола на третия събор по метал детектинг Съб Авг 13, 2011 6:54 pm
Поздравления за Владо.И съм солидарен с Morfozis.
apolon Про-Консул
Заглавие: Re: Томбола на третия събор по метал детектинг Съб Авг 13, 2011 9:44 pm
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Томбола на третия събор по метал детектинг Съб Авг 13, 2011 10:56 pm
стига сте мънка ли просто написаното беше вид извинение , защото има засегнат колега .... вие на мен ли тръгнахте да търсите , къде и какво да пиша , и мен ме хваща ят че темите се измятат но си трая
wallb2 Консул
Заглавие: Re: Томбола на третия събор по метал детектинг Нед Авг 14, 2011 9:33 am
pet1r90 написа:
Определено и аз подкрепям това мнение.... както и инициативата на Бандита за подаръците
Гост Гост
Заглавие: Re: Томбола на третия събор по метал детектинг Съб Авг 20, 2011 3:35 pm
той владо се представя всеки път но само той ли е производител-другите да последват примера му пък било то и с по една машина
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Томбола на третия събор по метал детектинг Съб Авг 20, 2011 7:23 pm
ianmaklaud написа:
той владо се представя всеки път но само той ли е производител-другите да последват примера му пък било то и с по една машина
Е айде АЗ ще черпя победителя 1-ва награда с една бира . тоз дет е 2-ра награда с две бири . трета награда с три бири ... и т.н