Заглавие: Re: FISHAR F5 ILI TEXNETICS DELTA 4000 Чет Май 23, 2013 11:02 pm
[quote="pavli_q"][quote="кирката"]и двамата говорите глупости къв ти фишер бе тюфлеци, да го откажете от металдетинга ли?-тоя фишер става само за плажа..............[/quote] [i]кирката[/i] като искаш да откажеш момчето накарай го да си вземе гъдулка върни го 30 годин на зад в времето да се върти около един сигнал 5 мин.докато колегите му с ФИШЕРИТЕ ошетат 50% от обекта на които работят а той да слуша и гледа стрелката за дълбоки сигнали колегата маи иска да те накара да ставаш майстор да си носиш като излизаш да търкаш клещи,отвертки,тиксо..... и голяма кирка че докато и свикнеш на тая гъдулка що свирещи/горещи/камъни ще изкопаеш не се знае на колко дълбоко [/quote] не съм го карал да си купува гъдулка,какво лошо има че работя с такава машина,просто сам и свикнал, пробвах с други метал детектори на не можах да им свикна,- ти казваш че аз докато се въртя около един сигнал ти ще обиколиш 50% от обекта кажи ми какво ще изкараш ти като те закарам на ранен рим или гърция с тоя фишер 5 (чоджум аз като обирах сигналите от 15-20 ти къде беше с тоя фишер 5)
Око да види,ръка да пипне.
кирката Консул
Заглавие: Re: FISHAR F5 ILI TEXNETICS DELTA 4000 Чет Май 23, 2013 11:07 pm
[quote="adminn"][quote="кирката"]и двамата говорите глупости къв ти фишер бе тюфлеци, да го откажете от металдетинга ли?-тоя фишер става само за плажа..............[/quote]
100% никога не си пипал Ф5[/quote] админне с теб няма да споря, пусни един фишер 5 на събора (както владо пуска 5 метал детектора и ти можеш да пуснеш поне един фишер 5)
pavli_q Про-Консул
Заглавие: Re: FISHAR F5 ILI TEXNETICS DELTA 4000 Чет Май 23, 2013 11:49 pm
кирката написа:
pavli_q написа:
кирката написа:
и двамата говорите глупости къв ти фишер бе тюфлеци, да го откажете от металдетинга ли?-тоя фишер става само за плажа..............
кирката като искаш да откажеш момчето накарай го да си вземе гъдулка върни го 30 годин на зад в времето да се върти около един сигнал 5 мин.докато колегите му с ФИШЕРИТЕ ошетат 50% от обекта на които работят а той да слуша и гледа стрелката за дълбоки сигнали колегата маи иска да те накара да ставаш майстор да си носиш като излизаш да търкаш клещи,отвертки,тиксо..... и голяма кирка че докато и свикнеш на тая гъдулка що свирещи/горещи/камъни ще изкопаеш не се знае на колко дълбоко
не съм го карал да си купува гъдулка,какво лошо има че работя с такава машина,просто сам и свикнал, пробвах с други метал детектори на не можах да им свикна,- ти казваш че аз докато се въртя около един сигнал ти ще обиколиш 50% от обекта кажи ми какво ще изкараш ти като те закарам на ранен рим или гърция с тоя фишер 5 (чоджум аз като обирах сигналите от 15-20 ти къде беше с тоя фишер 5)
Добре че има още такива като тебе да си мислят че като мине с гадулката през Гърцията или ранния рим и монетите ги е извадил всички и да ти дам малко инфо ако те интересува де че не съм бачкал винаги с ФИШЕР а с всякакви бангии за които се сещаш и за които не се сещаш но разбрах това което ти не си разбрал още и това е в мои + и в твои -минус НЕ Е ВАЖНА САМО ДЪЛБОЧИНАТА това го казвам от опит
кирката Консул
Заглавие: Re: FISHAR F5 ILI TEXNETICS DELTA 4000 Съб Май 25, 2013 10:32 pm
[quote="pavli_q"][quote="кирката"][quote="pavli_q"][quote="кирката"]и двамата говорите глупости къв ти фишер бе тюфлеци, да го откажете от металдетинга ли?-тоя фишер става само за плажа..............[/quote] [i]кирката[/i] като искаш да откажеш момчето накарай го да си вземе гъдулка върни го 30 годин на зад в времето да се върти около един сигнал 5 мин.докато колегите му с ФИШЕРИТЕ ошетат 50% от обекта на които работят а той да слуша и гледа стрелката за дълбоки сигнали колегата маи иска да те накара да ставаш майстор да си носиш като излизаш да търкаш клещи,отвертки,тиксо..... и голяма кирка че докато и свикнеш на тая гъдулка що свирещи/горещи/камъни ще изкопаеш не се знае на колко дълбоко [/quote] не съм го карал да си купува гъдулка,какво лошо има че работя с такава машина,просто сам и свикнал, пробвах с други метал детектори на не можах да им свикна,- ти казваш че аз докато се въртя около един сигнал ти ще обиколиш 50% от обекта кажи ми какво ще изкараш ти като те закарам на ранен рим или гърция с тоя фишер 5 (чоджум аз като обирах сигналите от 15-20 ти къде беше с тоя фишер 5) [/quote] Добре че има още такива като тебе да си мислят че като мине с гадулката през Гърцията или ранния рим и монетите ги е извадил всички и да ти дам малко инфо ако те интересува де че не съм бачкал винаги с ФИШЕР а с всякакви бангии за които се сещаш и за които не се сещаш но разбрах това което ти не си разбрал още и това е в мои + и в твои -минус [color=red]НЕ Е ВАЖНА САМО ДЪЛБОЧИНАТА[/color] това го казвам от опит [/quote] защо хората купуват майлаб жпх
LX20 Легионер
Заглавие: Re: FISHAR F5 ILI TEXNETICS DELTA 4000 Нед Май 26, 2013 10:14 pm
Колега "кирка" нима не знаеш ,че 90%от цигулки ,гъдулки и т.н са бледи копия на фишър,много зле направени и чупещи се през ден,или се дракаш просто