Кажете си мнението за Delta Pulse и някой правил ли го е ръчно
laki Консул
Заглавие: по темата Пет Фев 05, 2010 6:26 pm
Изпратиха ми готова платка и си направих апарат.Дьлбочината му е доста добра.
ads Новобранец
Заглавие: Delta Pulse Пет Фев 05, 2010 7:09 pm
Здравей laki ! Разкажи повече за платката веднага ли тръгна като я запои двуслойна ли е Само платка ли ти дадоха ? Схемата от къде е ? Доволен ли си от уреда върши ли работа
laki Консул
Заглавие: по темата Пет Фев 05, 2010 7:56 pm
Значи,изпратиха ми готова платка.Сложих сия в една кутиика,подвьрзах захранването,сложих и едно ключе за пуск и стоп,направих си една рамка 1х1 и пуснах апарата.Трьгна от пьрвия пьт,направих си някои тестове и останах доволен.Повече не сьм си играл с нея защото доиде зимата и имах други ангажименти.Напролет вече повече ще си поиграя с нея,всичко като краина цена ми струваше 125лв без акумолатора а зарядните си ги правя аз.
ads Новобранец
Заглавие: Delta Pulse Пет Фев 05, 2010 8:05 pm
Може ли да си дадеш скаипа да те питам малко повече '' че ме интересува тая схема
laki Консул
Заглавие: по темата Пет Фев 05, 2010 8:39 pm
Имаш ЛС
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Delta Pulse Пет Фев 05, 2010 8:46 pm
Eхей туи да не е неква секретна тайна -Не може ли малко повече инфо тук-И без това като ви гледам броя на постовете надали ще може да се разберете на лични.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Delta Pulse Пет Фев 05, 2010 8:52 pm
Виждам -това е ПИ-детектор доколкото схващам -интересува ме от къде мога да си набавя тая платка и вс. др. тех. подробности -ако не ти е проблем инфото-разбира се.
laki Консул
Заглавие: по темата Пет Фев 05, 2010 10:09 pm
Значи не е таина разбира се Платката я купих по обява тук от форума.Човека е от Варна и е супер коректен.Платката ми я продаде за 100 лв напьлно готова и обурудвана,само я сложех в една кутия и направих рамката което е супер елементарно.Обявата на този човек беше от някьде август или септември.Но ако тои иска ще пиша как да се свьржите с него,стига да искате.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Delta Pulse Пет Фев 05, 2010 10:21 pm
Е ще чакаме значи да ти даде позволението си -Но ти би могъл да дадеш все пак някакви характеристики и тех. данни.
comander Цезар
Заглавие: Re: Delta Pulse Пет Фев 05, 2010 11:04 pm
stan960 написа:
Е ще чакаме значи да ти даде позволението си -Но ти би могъл да дадеш все пак някакви характеристики и тех. данни.
станчо за къв...... ти тос пискун грун няма за монети нестава за рамка същто.става за проби в стая.мога готова платка да намеря ама никав чеп не върши по добре един Hammerhead много поспокоина машинка е.ас имам такава за рамка става.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Delta Pulse Пет Фев 05, 2010 11:18 pm
Thanks Comander-Такваз ми беше идеята за рамка -дискриминация не щъ -Бе не че не моем да намерим неква рамка и тук ма гледаме да минем по на-тънкана че сме се литени у последно време.
Последната промяна е направена от stan960 на Пет Фев 05, 2010 11:22 pm; мнението е било променяно общо 1 път
comander Цезар
Заглавие: Re: Delta Pulse Пет Фев 05, 2010 11:20 pm
stan960 написа:
Такваз ми беше идеята за рамка -дискриминация не щъ -Бе не че не моем да намерим неква рамка и тук ма гледаме да минем по на-тънкана че сме се литени у последно време.
платка с копчетата ли трябва само?
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Delta Pulse Пет Фев 05, 2010 11:24 pm
Мисля най добре ще е всичко -Но ще уговорим подробностите пак -нека са договорим с ортаците ми.P.S. Имаме сега една на Вълчев ма нещо се не мое да я разделим.
comander Цезар
Заглавие: Re: Delta Pulse Пет Фев 05, 2010 11:27 pm
stan960 написа:
Мисля най добре ще е всичко -Но ще уговорим подробностите пак -нека са договорим с ортаците ми.
станчо за къв...... ти тос пискун грун няма за монети нестава за рамка същто.става за проби в стая.мога готова платка да намеря ама никав чеп не върши по добре един Hammerhead много поспокоина машинка е.ас имам такава за рамка става.
Ако си правил пробите с ДЕЛТА ПУЛСА в кьщи наистина може да пищи,в кьщи не може да се настрои само на полето.Там не дава никакви смущения.А спрямo HAMMERHEAD казват че е по добра и то доста,поне така казват
Asusbg Новобранец
Заглавие: Re: Delta Pulse Пон Юли 12, 2010 9:33 pm
laki написа:
Значи,изпратиха ми готова платка.Сложих сия в една кутиика,подвьрзах захранването,сложих и едно ключе за пуск и стоп,направих си една рамка 1х1 и пуснах апарата.Трьгна от пьрвия пьт,направих си някои тестове и останах доволен.Повече не сьм си играл с нея защото доиде зимата и имах други ангажименти.Напролет вече повече ще си поиграя с нея,всичко като краина цена ми струваше 125лв без акумолатора а зарядните си ги правя аз.
Ще можеш ли да дадеш координати да си взема и аз един. asusbg@abv.bg skype: JohnTriVolta или на лични.Благодаря предварително