Владо, ти наистина неможеш да караш Ф-75. Вече съм убеден. Вземи един и поработи с него толкова колкото аз и после ще говорим. Дерзай !
Ей Данчо голямо хвалене го хвалиш тоя Ф75 , ако не съм го имал щах да съм изумен от хвалбата ти .Разправяш че тоя не можел да го кара , оня не можел да го кара ,кога ще излезнеш от това умопомрачение ?Купих си Ф75 от Светлио , голямо къпане беше в магазина , после последва голямото разочарование , добре че се отървах от него .И само не ми разправяй сега че не мога да го карам и аз тоя пискун .
Владо, ти наистина неможеш да караш Ф-75. Вече съм убеден. Вземи един и поработи с него толкова колкото аз и после ще говорим. Дерзай !
Ей Данчо голямо хвалене го хвалиш тоя Ф75 , ако не съм го имал щах да съм изумен от хвалбата ти .Разправяш че тоя не можел да го кара , оня не можел да го кара ,кога ще излезнеш от това умопомрачение ?Купих си Ф75 от Светлио , голямо къпане беше в магазина , после последва голямото разочарование , добре че се отървах от него .И само не ми разправяй сега че не мога да го карам и аз тоя пискун .
Ти толкова си на ТИ с Фишера, че вече си извадил максимума от него и сега вече израстваш. Предполагам че следващата ти машина ще е от по-висок клас - Маска 3 или даже 2, а още по-следващата ти машина естествено от най-висок клас ще бьде някоя вьзрастна гьдулка... Кьсмет все пак по стьлбата по която си трьгнал. А аз ще си остана с фишера, нищо че е продуктивен апарат. Тежко ми !
Ако имахте малко опит или поне малко акьл в главите си, щеше да разберете че машините за металдетектинг са две марки: Фишер и Майнлаб. Всичко друго е компромис ! Младенчо, батьовото, ти поне бьди умен !
Най-добре е човек да се учи от грешките на другите, а не от своите собствени... Но както е казал сьрбина: Баш ме боли курац, дек Маджарско нема излаз на море...
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
бобо Джадай
Заглавие: Re: Fisher F75 ??? Чет Авг 29, 2013 12:05 am
jordan_nenov написа:
Mladencho написа:
Някой беше казал,че Фишер са слаби машини......
Ако имахте малко опит или поне малко акьл в главите си, щеше да разберете че машините за металдетектинг са две марки: Фишер и Майнлаб. Всичко друго е компромис ! Младенчо, батьовото, ти поне бьди умен !
Малеееее,туй вече е ...диагноза!
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Fisher F75 ??? Чет Авг 29, 2013 12:27 am
jordan_nenov написа:
Mladencho написа:
Данчо, не си пробвал тоя компромис: затова хвалиш Фишера. Ако поработиш малко с него, няма да се сетиш за Фишер. Не че Ф75 е лош, но изостава във всички направления
B.K. Преторий
Заглавие: Re: Fisher F75 ??? Чет Авг 29, 2013 1:03 am
Ancient Hunter написа:
jordan_nenov написа:
Mladencho написа:
Данчо, не си пробвал тоя компромис: затова хвалиш Фишера. Ако поработиш малко с него, няма да се сетиш за Фишер. Не че Ф75 е лош, но изостава във всички направления
ХАЙДЕ РИБКИ ЗАКАЧАЙТЕ СЕ . Бати Ви МИКРОН ще ви прибере паричките .
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Fisher F75 ??? Чет Авг 29, 2013 1:08 am
Когато фактите говорят ... нали знаеш продължението? Иначе кой с каквото му е кеф, с това да си работи
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: Fisher F75 ??? Чет Авг 29, 2013 1:51 am
Ancient Hunter написа:
Когато фактите говорят ... нали знаеш продължението? Иначе кой с каквото му е кеф, с това да си работи
,всички др. са боклуци !!!
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Fisher F75 ??? Чет Авг 29, 2013 9:49 am
Ancient Hunter написа:
jordan_nenov написа:
Mladencho написа:
Стефчо, на братушките само кваса е хубав, и това е така, защото никоя друга нация не го прави... Късмет на всичко фронтове !
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Fisher F75 ??? Чет Авг 29, 2013 10:00 am
На всички сбирки досега F75 показа, че не може това което може Сигнума. Това не го измислям аз, а хората които имат от единия и от другия ги тестват и сравняват. Ако беше обратното, щях да хваля F75, който също продавам. В Бургас ще идваш ли? Да ги сравним, че така нещата са в стила на "От Витоша по-високо нема, от Искъро по-дълбоко нема"
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Fisher F75 ??? Чет Авг 29, 2013 10:48 am
jordan_nenov написа:
Mladencho написа:
Е,шегувам се де,знаех си,че ще се засегнеш. Но защо така се засягаш незнам,аз никога не се засягам,когато някой говори нещо лошо за Експитата. А пък и да кажа нещо,което не ти харесва за Фишер,какво,все пак това си е мое мнение,всеки има право на такова....
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Fisher F75 ??? Чет Авг 29, 2013 10:52 am
Най добра машина няма !!! Няма и да има !!! Не го ли разбрахте ?
Има, имаааа !
И тя е в даден момент за дадени условия. Е всеки пьт може това да е различна машина като марка и модел, но има. Ае аз отивам да тьркам малко комшийката
[/quote]Стефчо, на братушките само кваса е хубав, и това е така, защото никоя друга нация не го прави... Късмет на всичко фронтове ![/quote] На това аз му казвам "Осова десетка",точно в средата.И е валидно още от преди много войни! ...Но всяко правило си има изключенията.Може да ги обясни дори и схващането за количествените натрупвания,които водели до... Още повече,живеем във време на техническа "свръх революция",водещите държави навлязоха в други измерения.
Има, имаааа !
И тя е в даден момент за дадени условия. Е всеки пьт може това да е различна машина като марка и модел, но има. Ае аз отивам да тьркам малко комшийката
Ако това търкане е "онова",за него трябва само един детектор-категоричен и немилостив.
ами колега аз оште го нямам но искам да го купя ,с коя антена хвашта малките монетки по на дълбоко
За чист терен или уродено е подходяща голямата СЕФ 38х30. С оригиналната 11-ка се бачка на изорано поле между буците или в замърсени райони. Задължително трябва да имаш и двете. Късмет !