Благодаря , Колега ! И аз така мисля , но се чудя дали е римски или турски! От една като го гледаш ми прилича на римски войник , а от друга на арабски йероглифи. При търсене в интернет повече клоня към турски, но не съм сигурен.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Колеги ,Моля за помощ! Сря Мар 27, 2013 4:14 pm
Благодаря , Колега ! И аз така мисля , но се чудя дали е римски или турски! От една като го гледаш ми прилича на римски войник , а от друга на арабски йероглифи. При търсене в интернет повече клоня към турски, но не съм сигурен.
За мен това е римски печат. Наистина най-добре е колегата Върбанов да се произнесе. Чакам отговора му с нетърпение...
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
comander Цезар
Заглавие: Re: Колеги ,Моля за помощ! Сря Мар 27, 2013 4:20 pm
Няма какво да го мислите,турски е.
хаймана Легионер
Заглавие: Re: Колеги ,Моля за помощ! Сря Мар 27, 2013 4:30 pm
Турски на 100% от мен ,но нека и Върбанов да каже като вещо лице!!
Един грам опит е повече от сто кила приказки?!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Колеги ,Моля за помощ! Сря Мар 27, 2013 5:01 pm
-Ако не е турски ша е еврейски ма е от това време -Римски не..........................
vvurbanov Консул
Заглавие: Re: Колеги ,Моля за помощ! Сря Мар 27, 2013 5:22 pm
Присъединявам се към колегите изразили мнение,че е турски печат.Снимката е мътна и не се виждат добре йероглифите,но дръжката му е характерна за турските печати.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Колеги ,Моля за помощ! Сря Мар 27, 2013 5:24 pm
stan960 написа:
-Ако не е турски ша е еврейски ма е от това време -Римски не..........................
Сигурен съм че е турски, колеги, ама исках да провокирам г-н Върбанов, но той нещо той не ебава...
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Колеги ,Моля за помощ! Сря Мар 27, 2013 5:32 pm
Aaaaaaaa появи се, може би едновременно сме пуснали постовете По формата и съдържанието на йероглифа доколкото се вижда де, прилича на този йероглиф, дето е изобразен на гроша...Така смятам! Наслука колеги, дано спре да вали и да набиваме шущаците!
deultum Цезар
Заглавие: Re: Колеги ,Моля за помощ! Сря Мар 27, 2013 6:17 pm
имах го същия , отгоре има същата дръжка турски на 100 % метала е бронз ето и снимка в близък план