Заглавие: Колеги моля за съвет Пон Фев 13, 2012 6:39 pm
Здравейте колеги тъй като съм от скоро в този бранш а още нямам собствен детектор крайно време е да се сдобия със собствен,но уви двоумя се м/у голден мас 3 или бандидо 2. Много ще съм доволен ако някой от професионалистите в този форум ми предложи точния избор.
Благодаря предварително.
gullam Новобранец
Заглавие: Re: Колеги моля за съвет Пон Фев 13, 2012 7:47 pm
saseda_gr написа:
Здравейте колеги тъй като съм от скоро в този бранш а още нямам собствен детектор крайно време е да се сдобия със собствен,но уви двоумя се м/у голден мас 3 или бандидо 2. Много ще съм доволен ако някой от професионалистите в този форум ми предложи точния избор.
Благодаря предварително.
Съседе пробвай първо единия после другия .
saseda_gr Новобранец
Заглавие: Колеги моля за съвет Пон Фев 13, 2012 7:54 pm
Колега маската съм я пробвал но нямам представа за бандидото, колеги много ми го хвалят.
gullam Новобранец
Заглавие: Re: Колеги моля за съвет Пон Фев 13, 2012 7:58 pm
saseda_gr написа:
Колега маската съм я пробвал но нямам представа за бандидото, колеги много ми го хвалят.
И от Пирата се хвалят .
saseda_gr Новобранец
Заглавие: Колеги моля за съвет Пон Фев 13, 2012 8:09 pm
Хм.Добро предложение а как се справя на малки монети да кажем тремиси.
horo Про-Консул
Заглавие: Re: Колеги моля за съвет Пон Фев 13, 2012 8:12 pm
в това хоби няма професионалисти а късметлий а относно апаратите едвали ще получиш адекватен отговор така че взимаш един и почваш после друг и така докато не проумееш че всичко е късмет и най скъпия да си купиш ще си останеш карък (нете обиждам може и дане си..) всеки тук щети каже че неговия е по добър но това се доказва със това какво си намерил а не колко на дълбоко бърка и каква дискриминация имал .... взимаш бягаш махаш и то щеси каже без значение дали си със гм,пират- пожелавамти само хубави сигнали
gullam Новобранец
Заглавие: Re: Колеги моля за съвет Пон Фев 13, 2012 8:14 pm
saseda_gr написа:
Хм.Добро предложение а как се справя на малки монети да кажем тремиси.
Тремисите са урсус монети зор се хващат .
saseda_gr Новобранец
Заглавие: Колеги моля за съвет Пон Фев 13, 2012 8:22 pm
Точният отговор от 2 години ходим с един приятел с една огльзгана енигма и все кьсмета не ни бяга,но от всичко само получавам почерпка и някое бонусче.Вече реших твърдо да си взема и аз един апарат.
saseda_gr Новобранец
Заглавие: Колеги моля за съвет Пон Фев 13, 2012 8:24 pm
Зор зор ама енигмичката ги хваща.
gullam Новобранец
Заглавие: Re: Колеги моля за съвет Пон Фев 13, 2012 8:41 pm
saseda_gr написа:
Точният отговор от 2 години ходим с един приятел с една огльзгана енигма и все кьсмета не ни бяга,но от всичко само получавам почерпка и някое бонусче.Вече реших твърдо да си взема и аз един апарат.
По хубаво нещо от късмета , почерпката и бонусчето нема .
saseda_gr Новобранец
Заглавие: Колеги моля за съвет Пон Фев 13, 2012 8:54 pm
Е да но но при количества да получаваш по 3,4 малко яд ме хваща.
apolon Про-Консул
Заглавие: Re: Колеги моля за съвет Пон Фев 13, 2012 9:40 pm
saseda_gr написа:
Купуваш си апарат и си вадиш сам, колегата със апарата не е длъжен да дели и късмет
gullam Новобранец
Заглавие: Re: Колеги моля за съвет Пон Фев 13, 2012 9:59 pm
saseda_gr написа:
Машината не е виновна потърси на друго място парите .
dianjeli78 Новобранец
Заглавие: gpx-4000 Пон Фев 13, 2012 10:46 pm
бе колега щом говорим за количества земи ма мен ще делим на половина и ти доволен и аз сам доволна па и така ще си купиш добра машина апак зависи с каква пара разполагаш машини има доста и то от добри по добри какворо си земеш то си е твои избор лично аз сам за марката маилаб
saseda_gr Новобранец
Заглавие: металотарсач Пон Фев 13, 2012 11:00 pm
Колега ако имаш възможност ела но маилаб не върши работа с очите си го видях или поне този не бе6е хубав. маилапа мина над находка с тетри и не ги хвана и то на 30 см.След седмица минахме на същото место и хванахме 16.
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Колеги моля за съвет Пон Фев 13, 2012 11:21 pm
saseda_gr написа:
И що не си вземеш енигма , не по 3-4 , ще напълниш много джобовете не само с тремиси , ами солиди и ауреуси също , ще ги продадеш и ще забогатееш яко , като твоя човек. Затова не се стискай ,купувай веднага детектор , няма приятеля ти да богатее ,а ти да гледаш , това не са приятели да го ева.
tapata Новобранец
Заглавие: Re: Колеги моля за съвет Вто Фев 14, 2012 8:05 am
saseda_gr написа:
Колега ако имаш възможност ела но маилаб не върши работа с очите си го видях или поне този не бе6е хубав. маилапа мина над находка с тетри и не ги хвана и то на 30 см.След седмица минахме на същото место и хванахме 16.
Остави маилапа .. вземе една гадулка да видиш как ще ги изпее ..
sheid Новобранец
Заглавие: Re: Колеги моля за съвет Вто Фев 14, 2012 9:11 am
[относно вапроса на колегата... ако има от каде да намериш бандита взимайго,няма да останеш разочарован и гледай да е модела със турбото... хайде успех
DONADONI Легионер
Заглавие: 2 Вто Фев 14, 2012 9:43 am
за по малки монети като тремиси,оболи,тетраоболи,диоболи и др.търси машинка на по голяма честота.с микрон нрг110 изкарах един джоб пентанумии в гората като преди това съм търсил с друга машина на същото място
lomidol Цезар
Заглавие: Re: Колеги моля за съвет Вто Фев 14, 2012 10:58 am
Имал съм Микрон 110 и мога да кажа че е страхотна машина.Може да се опре на доста скъпи машини.Продадох я защото се отказах от хобито.
saseda_gr Новобранец
Заглавие: 2 Вто Фев 14, 2012 11:28 am
Колеги някои от вас може ли да ми каже от къде мога да намеря гадулка.
4орта Про-Консул
Заглавие: Re: Колеги моля за съвет Вто Фев 14, 2012 11:50 am
От тук: http://www.gadulkabg.com/catalog_gadulki.html
saseda_gr Новобранец
Заглавие: 2 Вто Фев 14, 2012 12:20 pm
Супер си колега мерси няма смисъл пове4е да се коментира хах
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Колеги моля за съвет Вто Фев 14, 2012 12:27 pm
saseda_gr написа:
Супер си колега мерси няма смисъл пове4е да се коментира хах
ха ха ха КОМШО тоя те насече с този линк!!!!
:
saseda_gr Новобранец
Заглавие: 2 Вто Фев 14, 2012 12:30 pm
Да Да но няма смисъл.Важното е какво постигаш а не какво коментираш.