Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  

Колеги моля за помощ

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
SAGITTARIUS
Консул
Консул
SAGITTARIUS

Колеги моля за помощ Empty
ПисанеЗаглавие: Колеги моля за помощ   Колеги моля за помощ EmptyПон Ное 08, 2010 10:54 pm

.

Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Нед Апр 10, 2011 8:03 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
bulgari
Легионер
Легионер
bulgari

ПисанеЗаглавие: Re: Колеги моля за помощ   Колеги моля за помощ EmptyПон Ное 08, 2010 11:13 pm

и аз имах преди години същия проблем с minelab exploer2 така го купих чисто нов така го и продадох pale явно не съм бил само аз с такъв късмет
deultum
Цезар
Цезар
deultum

ПисанеЗаглавие: Re: Колеги моля за помощ   Колеги моля за помощ EmptyВто Ное 09, 2010 5:59 pm

колега имах същия проблем с ХЛТ-то .При чукване в някой по твърдо стебло от растение се разместват батериите и за това изключва. запой си батериите една за друга или ги уплътни с някаква хартийка и си решаваш проблема.
SAGITTARIUS
Консул
Консул
SAGITTARIUS

ПисанеЗаглавие: Re: Колеги моля за помощ   Колеги моля за помощ EmptyВто Ное 09, 2010 10:24 pm

.

Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Нед Апр 10, 2011 8:03 pm; мнението е било променяно общо 1 път
SAGITTARIUS
Консул
Консул
SAGITTARIUS

ПисанеЗаглавие: Re: Колеги моля за помощ   Колеги моля за помощ EmptyВто Ное 09, 2010 10:45 pm

.

Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Нед Апр 10, 2011 8:04 pm; мнението е било променяно общо 1 път
pechkata
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Колеги моля за помощ   Колеги моля за помощ EmptyСря Ное 10, 2010 9:01 pm

SAGITTARIUS написа:
SAGITTARIUS написа:
deultum написа:
колега имах същия проблем с ХЛТ-то .При чукване в някой по твърдо стебло от растение се разместват батериите и за това изключва. запой си батериите една за друга или ги уплътни с някаква хартийка и си решаваш проблема.
Колега deultum не знам как е при XLT-то но при DFX батериите са запоени и са в касета.Не ми се вярва да е лоша връзка може би е в електрониката.Ще проверя пак.Благодаря за съвета !
Печка получих съобщението ти на лични.Пет години работя с него и да не се сетя за тригера а уж съм телевизионен техник!Благодаря много!!!За сега те черпя една виртуална бира ,а като се видим ще е наистина! бира
Няма проблем колега - пак заповядай...Брагодарско за бирата...
SAGITTARIUS
Консул
Консул
SAGITTARIUS

ПисанеЗаглавие: Re: Колеги моля за помощ   Колеги моля за помощ EmptyЧет Ное 11, 2010 5:01 pm

.

Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Нед Апр 10, 2011 8:05 pm; мнението е било променяно общо 1 път
pechkata
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Колеги моля за помощ   Колеги моля за помощ EmptyЧет Ное 11, 2010 8:47 pm

SAGITTARIUS написа:
pechkata написа:
SAGITTARIUS написа:
SAGITTARIUS написа:
deultum написа:
Колега deultum не знам как е при XLT-то но при DFX батериите са запоени и са в касета.Не ми се вярва да е лоша връзка може би е в електрониката.Ще проверя пак.Благодаря за съвета !
Печка получих съобщението ти на лични.Пет години работя с него и да не се сетя за тригера а уж съм телевизионен техник!Благодаря много!!!За сега те черпя една виртуална бира ,а като се видим ще е наистина! бира
Няма проблем колега - пак заповядай...Брагодарско за бирата...

Ники нямам право на лични затова ти пиша тук.Предполагам че със SEF-антената ще е по добре но за сега нямам средства.Сподели твоите мнения за DFX-доволен ли си от него?За мен е възхитителна машина!!
Да наистина че ДФХ-са е добър апарат ама не е мой тип и затова сега съм с Голден маск 3+pbox... ДФХ-са можеш да го настройваш както си искаш по твой вкус и работи много добре - със него съм извадил много критични сигнали - да ама аз съм свикнал да чувам по време на работа на апарата фона на праговия звук - при ДФХ-са не се чува точно това...

Колеги моля за помощ
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Колеги ,Моля за помощ!
» Моля за помощ колеги!
» МОЛЯ ЗА ПОМОЩ

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Общ форум-
Идете на: