Заглавие: С партия или не - накъде ? Сря Яну 04, 2012 11:38 pm
Честита нова година на всички колеги ! Не знам дали колеги търсачи и други споделят моето мнение, но от всякъде ни мачкат като че ли сме най-големите престъпници, член съм на БНФМ от самото начало но като гледам няма никакво развитие даже стана и по-лошо, по мое мнение трябва да се търси контакт с хора които имат трибуна или ефир за да се покаже на хората че няма нищо лошо да обикаляш къра или балканите с машинка в ръка. Наскоро Иван Костов се изказа в подкрепа на " ИМАНЯРИТЕ " може би има и други политици, които в момента не са в парламента но също ни подкрепят, така че ако някой има връзка или позиция с такива хора затова са тези форуми да сподели и да тръгнем напред.
vako70 Легионер
Заглавие: Re: С партия или не - накъде ? Сря Яну 04, 2012 11:41 pm
А казват че 300 000 имали машинки т.н.
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: С партия или не - накъде ? Сря Яну 04, 2012 11:49 pm
знаем че си член иче си точен ма скво можем да ти помогнем колега-ми съдете ги в стастбург-аз даже писах да събереме пари от всичкитеи да помогнем ама се истри поста-това е не разчитай на никого
OFROAD Про-Консул
Заглавие: Re: С партия или не - накъде ? Чет Яну 05, 2012 12:12 am
vako70 написа:
А казват че 300 000 имали машинки т.н.
Тряба да имаме собствена партия. Тогава можем да се надяваме за промяна!
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: С партия или не - накъде ? Чет Яну 05, 2012 1:55 pm
Това за 300 000, е МИТ. Реално сме 3 000 . Това е истината кой както иска да я възприема.
Последната промяна е направена от Avrelian на Чет Яну 05, 2012 4:17 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
imperatora_85 Легионер
Заглавие: Re: С партия или не - накъде ? Чет Яну 05, 2012 2:08 pm
ас съм оптимис колеги и мисля че до две три години наи късно и сме на светло
muhlio21 Новобранец
Заглавие: Re: С партия или не - накъде ? Пет Яну 06, 2012 2:08 am
Avrelian написа:
Това за 300 000, е МИТ. Реално сме 3 000 . Това е истината кой както иска да я възприема.
хахахах....... извинявай колега ама не се сдържах. 3 000 може да са само в София или в Пловдив или във Варна. ако бяхме толкова мисля че все още щеше да има места където да търсиме а не само да си правим тестове на машините и да си ги мерим на кой е по добра. аз съм новобранка ама познавам поне 10 човека които познавали поне по 10 човека с машинки.......
I'll be back Легионер
Заглавие: Re: С партия или не - накъде ? Пет Яну 06, 2012 11:07 am
muhlio21 написа:
Avrelian написа:
хахахах....... извинявай колега ама не се сдържах. 3 000 може да са само в София или в Пловдив или във Варна. ако бяхме толкова мисля че все още щеше да има места където да търсиме а не само да си правим тестове на машините и да си ги мерим на кой е по добра. аз съм новобранка ама познавам поне 10 човека които познавали поне по 10 човека с машинки.......
не бях заръчвал хуморески по нета ха ха ха колега къде ги видя тия 3000 търсачи в софия трихиляди детектора може да има по хората но това едва ли значи търсачи....в софия има не повече от 50 човека търсачи и 80% от тях не са кореняци това е положението скивай форума колко човека пишат от 2000 - 3000 4овека само 20 -30 пишат приеми го като представителна извадка за цялата бг
miroslavmladenov Про-Консул
Заглавие: Re: С партия или не - накъде ? Нед Яну 08, 2012 7:34 pm
абе колега,не се излагаи,няма село в България без поне 2 ма 3 ма търса4а,а в силните раиони има и села с половината мъже по къра,при тая безработица...
I'll be back Легионер
Заглавие: Re: С партия или не - накъде ? Нед Яну 08, 2012 7:53 pm
miroslavmladenov написа:
абе колега,не се излагаи,няма село в България без поне 2 ма 3 ма търса4а,а в силните раиони има и села с половината мъже по къра,при тая безработица...
колега софия не е село
caracalla Новобранец
Заглавие: Re: С партия или не - накъде ? Нед Яну 08, 2012 8:03 pm
В село от 220 души 25 мъже дето ходят редовно а да не речем голема дума в некай има сиг и повече
G.M.2 Легионер
Заглавие: Re: С партия или не - накъде ? Нед Яну 08, 2012 9:12 pm
Аз съм най-добре,от 500 житела в селото само аз се занимавам с това хоби.
caracalla Новобранец
Заглавие: Re: С партия или не - накъде ? Пон Яну 09, 2012 8:28 pm
Да ма ката идеш някъде на по-височко и хубаво място пак ще намериш дупки от други
pld-monetarka Про-Консул
Заглавие: Re: С партия или не - накъде ? Вто Яну 10, 2012 10:19 pm
vako70 написа:
Честита нова година на всички колеги ! Не знам дали колеги търсачи и други споделят моето мнение, но от всякъде ни мачкат като че ли сме най-големите престъпници, член съм на БНФМ от самото начало но като гледам няма никакво развитие даже стана и по-лошо, по мое мнение трябва да се търси контакт с хора които имат трибуна или ефир за да се покаже на хората че няма нищо лошо да обикаляш къра или балканите с машинка в ръка. Наскоро Иван Костов се изказа в подкрепа на " ИМАНЯРИТЕ " може би има и други политици, които в момента не са в парламента но също ни подкрепят, така че ако някой има връзка или позиция с такива хора затова са тези форуми да сподели и да тръгнем напред.
КОЛЕГИ, АКО МИСЛИТЕ ЧЕ ТОЯ МОЖЕ ДА НИ ОПРАВИ ЗАКОНА ДА СТАНЕ НОРМАЛЕН, ДАЙТЕ ДА ГО НАПРАВИМ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ. ПРЕЗ КУРА МИ Е КОЙ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВА. ЦАРЯ Е МЪРТЪВ,ДА ЖИВЕЕ ЦАРЯ /ИВАН КОСТОВ/
bobo Консул
Заглавие: Re: С партия или не - накъде ? Вто Яну 10, 2012 11:17 pm
pld-monetarka написа:
vako70 написа:
КОЛЕГИ, АКО МИСЛИТЕ ЧЕ ТОЯ МОЖЕ ДА НИ ОПРАВИ ЗАКОНА ДА СТАНЕ НОРМАЛЕН, ДАЙТЕ ДА ГО НАПРАВИМ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ. ПРЕЗ КУРА МИ Е КОЙ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВА. ЦАРЯ Е МЪРТЪВ,ДА ЖИВЕЕ ЦАРЯ /ИВАН КОСТОВ/
Ееее,къде се загуби бе, монетарка? Кат ти прочетох поста разбрах колко си ми липсвал!!
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: С партия или не - накъде ? Сря Яну 11, 2012 1:08 am
bobo написа:
pld-monetarka написа:
vako70 написа:
Ееее,къде се загуби бе, монетарка? Кат ти прочетох поста разбрах колко си ми липсвал!!
TOJ не само липсва мии спря да псува колегаа.това не говори добре за детектинга.
G.M.2 Легионер
Заглавие: Re: С партия или не - накъде ? Сря Яну 11, 2012 7:53 am
caracalla написа:
Да ма ката идеш някъде на по-височко и хубаво място пак ще намериш дупки от други
И то много дупки колега
I'll be back Легионер
Заглавие: Re: С партия или не - накъде ? Сря Яну 11, 2012 10:00 am
G.M.2 написа:
caracalla написа: