Пускам един линк на едно филмче. Филмчето го пускам за тези които ще гласуват за ДПС, молбата ми е само ако не ви е интересно филмчето гледайте само 1 минута, пускате си си от 21 минута на филмчето и гледайте. Интересно е и след 22-ра минута.
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Съб Мар 09, 2013 9:03 pm
Пускам един линк на едно филмче. Филмчето го пускам за тези които ще гласуват за ДПС, молбата ми е само ако не ви е интересно филмчето гледайте само 1 минута, пускате си си от 21 минута на филмчето и гледайте. Интересно е и след 22-ра минута.
Нямам думи! Особено за паметника Енихан Баба???!?!?!?
hubavito Легионер
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Нед Мар 10, 2013 12:55 pm
Според мен ако има истински политици това няма как да се случи, а още по интересното е ако се изберат сега истински политици могат да го премахнат, но лошото е че светилището което е било там е вече унищожено.
albaneca Новобранец
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Съб Мар 16, 2013 1:56 pm
аз лично няма да гласувам за сащите курви дори и за някои нов политик които приказва благи приказки единствения начин бг да тръгне на по добро ако успеем да махнем всички сегашни 240 курви и да доидат съвсем нови хора тои не може 230 човека да са крали 23 години и да доидат 10 човека да кажат вие от утре спирате да крадете много ясно че ще бъдат мигновено изчистени аз лично ще отида но няма да пусна празна бюлетина защото според мен те после не пречи като я искарат да си драснат едно хиксче за които искат или ще надраскам бюлетината или ще напиша че за курви не искам да гласувам пак
hubavito Легионер
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Съб Мар 16, 2013 8:48 pm
това е хитро.
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Съб Апр 06, 2013 7:42 pm
предлагам да избием парламента и да набучим знамето в гъ€а на президента партизанска революция да направим
както винаги сме си най веселата компания ХD
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Съб Апр 06, 2013 8:14 pm
http://www.mignews.info/skandal-gerb-stoi-zad-dvizhenie-orlov-most/ още ли има балъци да гласуват за ГЕРБ и останалите които се оядоха през годините...но то и няма голямо значение защото след изборите пак ще има протести и ще има велико народно събрание,няма как защото никой не иска старите мутри да са пак във власта!!! п.с. аз ще гласувам за зелените защото те ни защитаваха от шистовия газ и се вдигнаха против застрояването по черноморието и балкана!!
adminn Admin
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Вто Май 07, 2013 8:46 pm
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
pechkata Джадай
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Вто Май 07, 2013 8:52 pm
Не знам везните във форума клонят към ГЕРБ ама точно тези орязаха крилцата на дребния бизнес и обикновенните работници - та помислете пак за кого ще гласувате...
бобо Джадай
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Вто Май 07, 2013 9:53 pm
pechkata написа:
Не знам везните във форума клонят към ГЕРБ ама точно тези орязаха крилцата на дребния бизнес и обикновенните работници - та помислете пак за кого ще гласувате...
Ама хубаво помислете,щото това,което е написал колегата е много вярно, и много важно.Тез последните,ебаха мамата и на последното което беше останало читаво.И ко си мислите,че това са празни приказки-си е за ваша сметка-аз моята им я платих-солено ,солено.....Щото покрай моята,платих и техните. Както и да е-по некомпетентно управление,и по- некомпетентна администрация от последната не бях виждал.Аз лично ще гласувам за всеки друг,но не и за ГЕРБ,и това е в резултат на тях самите.Може и намеренията на Бойко да са били добри,но той и пътя към ада е покрит с добри намерения......
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Вто Май 07, 2013 10:28 pm
adminn написа:
Колеги , това са хората , които се готвят пак да ни мачкат. Средният бизнес фалира и бедните станаха още по-бедни.
Браво на админа!
Никога не съм се чувствал толкова безсилен , както по-време на управлението на това правителство. Никоя политическа муцуна не ми харесва , но тези мутри минаха границата на човешкото.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Сря Май 08, 2013 12:45 am
И много хора пак ще гласуват за тях,а и най вероятно пак те ще спечелят,но така е като е тъп народа и си продава гласовете и повечето незаят за кого да гласуват,понеже са заблудени,така ще е ,ще има още да ни мачкат.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Сря Май 08, 2013 8:13 am
Всеки народ си заслужава управниците.
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
Баир-Будала Легионер
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Сря Май 08, 2013 9:30 am
Вярно е - всеки народ си заслужава управниците! Та нима тези управници не са излъчени от народа? Естествено, че ще управляват прилагайки манталитета, с който са закърмени от малки. А всички знаем какъв е масовият манталитет в България. Четох изказванията на много колеги по-горе. Всички в един или друг аспект са прави по своему. И нека обясня от сега - не подкрепям никоя политическа сила. Но нека, колеги изказвайки се да отчитаме реалността, в която живеем. Мислене от рода на "преди живях по-добре, дай да се връщаме назад" е меко казано назадничаво и присъщо на селски пенсионери, все още бленуващи за живота отпреди 30 години в ТКЗС-тата. Ако не гледаме напред - спукана ни е работата. Реалността е такава - или ще ни управляват ДПС и БСП или ГЕРБ. Друга алтернатива не е възможна за момента. От тези 3 партии който и да хванеш и да го вкараш поне за десетилетие в затвора- няма да сбъркаш. Всички са маскари, крадци и мазни лъжци. До един. Просто в момента алтернативите са 2 - или ще сме подлога на Русия и Турция или ще сме подлога на САЩ и Европа. Такава малка и бедна държава като нашата още дълги години няма да може да се изправи на крака и ще е в позиция на задна прашка - все някой ще ни го слага. Въпросът е накъде ще гледаме - към Ориента или към Запада. До това опира въпроса на тези избори. Бат Бойко се опита да направи нещо, но типично българският му манталитет в комбинация с тежката световна икономическа криза (която кой знае защо никой не отчита като фактор!...) и троянските коне, поставени му от бившето управление на тройната коалиция му изиграха много лоша шега. Социалната му политика също беше пълен провал. Успя да задържи на документи стабилно икономическо състояние на държавата, но на практика ошушка средностатистическия българин до нулата, и го остави без един лев в джоба, за сметка на новопръкнали се милионерчета и милиардерчета. Нека и не забравяме въпроса за АЕЦ "Белене" НИКОЙ ли не си дава сметка защо протестите започнаха непосредствено, след като парламента отхвърли предложената инициатива на РУСНАЦИТЕ да я построят и да задължат Българския народ с 20-30 милиарда за 50 години напред? НИКОЙ ли не не си задава въпроса за какво ни е нова АЕЦ при положение, че от години насам потреблението на ток е по-ниско от произведената енергия? Дори в момента се спират мощности поради тази причина....Който не може да събере 2и2...си е негов проблем. Лошото е, че по-голямата част от народа е оскотял от мизерия и алкохол и разсъдъка му е замъглен...Поздрави на всички..и гласувайте с разум, а не с емоции!
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Сря Май 08, 2013 10:38 am
Много хубав и задълбочен анализ, който показва защо сме на това дередже и какво ни чака оттук насетне... Затова си заслужи моя плюс. Ами колега според теб имаме ли някаква алтернатива? Никой не ще да поеме огромната отговорност. И който и да е на власт, най-напред гледа да оправи семейството си, родата и приятелите, и тъкмо дойде време да позарадва народа и тоз ПРОСТ народ вземе че го смени...Дайте предложения за излизане от това нелепо положение или по-точно казано ОМАГЬОСАН КРЪГ !!!
бобо Джадай
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Сря Май 08, 2013 11:23 am
Баир-Будала написа:
Вярно е - всеки народ си заслужава управниците! Та нима тези управници не са излъчени от народа? Естествено, че ще управляват прилагайки манталитета, с който са закърмени от малки. А всички знаем какъв е масовият манталитет в България. Четох изказванията на много колеги по-горе. Всички в един или друг аспект са прави по своему. И нека обясня от сега - не подкрепям никоя политическа сила. Но нека, колеги изказвайки се да отчитаме реалността, в която живеем. Мислене от рода на "преди живях по-добре, дай да се връщаме назад" е меко казано назадничаво и присъщо на селски пенсионери, все още бленуващи за живота отпреди 30 години в ТКЗС-тата. Ако не гледаме напред - спукана ни е работата. Реалността е такава - или ще ни управляват ДПС и БСП или ГЕРБ. Друга алтернатива не е възможна за момента. От тези 3 партии който и да хванеш и да го вкараш поне за десетилетие в затвора- няма да сбъркаш. Всички са маскари, крадци и мазни лъжци. До един. Просто в момента алтернативите са 2 - или ще сме подлога на Русия и Турция или ще сме подлога на САЩ и Европа. Такава малка и бедна държава като нашата още дълги години няма да може да се изправи на крака и ще е в позиция на задна прашка - все някой ще ни го слага. Въпросът е накъде ще гледаме - към Ориента или към Запада. До това опира въпроса на тези избори. Бат Бойко се опита да направи нещо, но типично българският му манталитет в комбинация с тежката световна икономическа криза (която кой знае защо никой не отчита като фактор!...) и троянските коне, поставени му от бившето управление на тройната коалиция му изиграха много лоша шега. Социалната му политика също беше пълен провал. Успя да задържи на документи стабилно икономическо състояние на държавата, но на практика ошушка средностатистическия българин до нулата, и го остави без един лев в джоба, за сметка на новопръкнали се милионерчета и милиардерчета. Нека и не забравяме въпроса за АЕЦ "Белене" НИКОЙ ли не си дава сметка защо протестите започнаха непосредствено, след като парламента отхвърли предложената инициатива на РУСНАЦИТЕ да я построят и да задължат Българския народ с 20-30 милиарда за 50 години напред? НИКОЙ ли не не си задава въпроса за какво ни е нова АЕЦ при положение, че от години насам потреблението на ток е по-ниско от произведената енергия? Дори в момента се спират мощности поради тази причина....Който не може да събере 2и2...си е негов проблем. Лошото е, че по-голямата част от народа е оскотял от мизерия и алкохол и разсъдъка му е замъглен...Поздрави на всички..и гласувайте с разум, а не с емоции!
Само ще вметна няколко забележки- -нито сме толкова малка,нито пък толкова бедна държава.Да ,държат ни на задна прашка,ма на нас май ни харесва,или пък вече не ни пука и гледаме да не мърдаме,да не правим кеф на оправящите ни. Казваш, лошо е да гледаме назад с носталгия,ама не можеш един роб го накараш да не мисли за свободата си,щото аз при оня режим бях много по свободен-каквото щете ми казвайте.Мислиш ли че китайците са по- зле от нас???Там си е все още социализъм!!!Да погледнем и по близо-Турция-имате ли си на представа каква огромна икономическа мощ е тази държава??Няма нещо ,дето да не се произвежда там-можем само да се учим.За АЕЦ-а,казваш няма пазар-ама преди имаше.Изнасяхме именно за Турция,и на нея по изгодно и беше да купува от нас-сега ще си строи собствени АЕЦ-няколко!!!Пазари има-просто нас не ни допускат там-сигурно за назидание,знам ли!Та в този ред на мисли,не е ли по добре Ориента да ни го слага,ма да гледаме на запад,пък не като сега-запада ни го слага,и гледаме на изток Викаш Бойко се опита да направи нещо-само че,и той не беше наясно точно какво.Пък сега му е още повече мъгла.А,казваш за световната икономическа криза Мисля,че в сегашното си положение,можем само да се възползваме от нея.Светът търси евтини стоки,а ние можем да им ги дадем,но трябва политическа воля.В нашата държава вече нищо не се произвежда!Еми не може да ядеш, без да работиш.По този начин както я караме,държавата просто няма как да не фалира.За мен изхода е един-насърчаване на производството.Само че, сега за да произведеш нещо-трябва да питаме Брюксел.На ти една Европа.
Последната промяна е направена от бобо на Чет Май 09, 2013 10:25 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Баир-Будала Легионер
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Сря Май 08, 2013 11:52 am
Да, колега, прав си - или ще питаме Брюксел или Москва. То като се замисля, май откакто падна стария режим в това отношение нищо не се е променило - управляват ни бивши и настоящи руски възпитаници. Според мен ей такива хора ( с извинение - не влагам нищо лично) , които гледат назад в миналото дърпат каруцата на държавата назад!
бобо Джадай
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Сря Май 08, 2013 12:07 pm
Баир-Будала написа:
Да, колега, прав си - или ще питаме Брюксел или Москва. То като се замисля, май откакто падна стария режим в това отношение нищо не се е променило - управляват ни бивши и настоящи руски възпитаници. Според мен ей такива хора ( с извинение - не влагам нищо лично) , които гледат назад в миналото дърпат каруцата на държавата назад!
Глупаво е да отричаме плюсовете на нещо,било то и социалистическият строй.Крайното отричане на миналото не води до нищо добро в бъдещето.А и аз не гледам назад към социализъма,а напред към КомунизЪма /шега,де/ Все ми е тая кой ще дойде на власт,но от моя опит във взаимоотношинието ми с държавните институции-от тези при последното правителство направо ми се
tepes Цезар
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Сря Май 08, 2013 9:39 pm
Много добре са го измислили, как и да си въртим гъза, все надупен да е! Пък на нас ни остава само да пъшкаме.
evlogi84 Новобранец
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Сря Май 08, 2013 10:18 pm
https://www.youtube.com/watch?v=h65QAIdmmyE Малка част от филма тежестта на оковите.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Сря Май 08, 2013 10:43 pm
evlogi84 написа:
https://www.youtube.com/watch?v=h65QAIdmmyE Малка част от филма тежестта на оковите.
Това е страшната истина. Ще ядем колкото ни дадат, а не колкото ни се яде... Защо богатия европеец ще вземе България за равна членка в ЕС? Аз като съм богат, защо да взема за съдружник някой бедняк? Ами или да го е.ба него, или жена му, или да му ползвам земята и инвентара или нещо от този род, НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ да деля печалбите си с него... Ако, заслужаваме си го ! Хак да ни е...
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Чет Май 09, 2013 2:50 pm
Колега , никой не иска да има беден и гладен комшия ,за да нему влиза в двора да краде. Нито Русия, Европа или Америка са ни виновни , че тук на власт са прости ,необразовани и първо сигнални хора а тези последните, които бяха на власт, биха всички рекорди. Тук се назначават хора ,по министерства и ведомства, партийно верни и тяхната бройка расте. Въобще цялата така наречена държава е в ужасно интелектуално състояние , а от там и всичко друго.
evlogi84 Новобранец
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Чет Май 09, 2013 11:30 pm
Англия няма постоянни врагове, тя има постоянни интереси.Жалко,че при нас когато закъсаме Англия не е заменена от България.А от Премиерите нямат постоянни врагове, те имат постоянни интереси!!!Алчноста при тях винаги е била на 1во място.Когато комшията ти е беден и гладен а ти си чорбаджията ти командваш парада. Живков е казал как ще решиш проблема като нямаш пари.
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Чет Май 09, 2013 11:49 pm
evlogi84 написа:
Англия няма постоянни врагове, тя има постоянни интереси.Жалко,че при нас когато закъсаме Англия не е заменена от България.А от Премиерите нямат постоянни врагове, те имат постоянни интереси!!!Алчноста при тях винаги е била на 1во място.Когато комшията ти е беден и гладен а ти си чорбаджията ти командваш парада. Живков е казал как ще решиш проблема като нямаш пари.
Брех я виж ти какви сериозни и дълбоки мисли,ми да вземем да ви направим министри а ? Какво сте захленчили колко сме бедни? Ми бедни сме и ще ставаме все по бедни,защото сме роби,хора без воля и нрав,не народ ми стадо мърша.Е такова стадо което търпи даго бият , доят , стрижат то не става за друго ! Като ви гледам анкетата кой за кого ще гласува ми става толкова тъжно и жално , че ми идва да вия от болка. Какви хора сте вие бре,не ви ли стигат толкова години лъжи и подигравки от всички тия едни и същи мутри "народни представители", че и сега ще си строшите краката пак да гласувате за тях-направо сте жалки !
evlogi84 Новобранец
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Пет Май 10, 2013 12:10 am
Защо визираш мен само не разбрах.И от къде знаеш за кой ще гласувам или дали ще гласувам изобщо.Един народ, една империя, един водач.Знаеш ли на кой са тези думи?Ако знаеш ще разбереш за кой ще гласувам.