Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Чет Фев 21, 2013 9:01 pm
ivangrozni написа:
ако тази анкета е вярна ме е срам от вас
Мен също ме интересува от какво се срамуваш? Всеки има право на мнение, и ако то не е като твоето, защо мислиш че е грешно? Ми ако твоето мнение е грешно и ти си в дълбока заблуда?
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
ferovo Новобранец
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Чет Фев 21, 2013 10:54 pm
В нормалните държави богатите гласуват за десни ,а бедните за леви партии..........при нас за който умее да лъже и обещава най много
бобо Джадай
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Чет Фев 21, 2013 10:55 pm
ivangrozni написа:
РАЗБИРАМ ТЕ НАПЪЛНО.!
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Чет Фев 21, 2013 11:01 pm
kvinar написа:
Чета и гледам едни и същи никнейма пишат постове 3-4 страници писани от 3-4 ника също както в парламента.
Ми що не вземеш и Ти да пишеш за да има повече никове и повече страници!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
huligan 999 Новобранец
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Чет Фев 21, 2013 11:11 pm
Всичко ще се покаже леко по леко!!! http://www.btv.bg/shows/lice-v-lice/videos/video/919189413-Stefan_Gamizov_obvini_prezidenta_Rosen_Plevneliev_v_zadkulisie.html#Comments Клипа се зарежда много бавно 10-тина минути.
бобо Джадай
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Чет Фев 21, 2013 11:54 pm
huligan 999 написа:
Всичко ще се покаже леко по леко!!! http://www.btv.bg/shows/lice-v-lice/videos/video/919189413-Stefan_Gamizov_obvini_prezidenta_Rosen_Plevneliev_v_zadkulisie.html#Comments Клипа се зарежда много бавно 10-тина минути.
Те двамата не го оставиха много много да говори,но вмсе пак успя да каже доста неща Гамизов.
sitalk Джадай
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Пет Фев 22, 2013 12:33 am
ivangrozni написа:
Да чуем тогава твоето мнение.
ТОЦИ 63 Легионер
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Пет Фев 22, 2013 1:51 am
Колеги, според мен не е формулиран правилно анкетния въпрос или част от субектите включени в анкетната карта трябва да бъдат изключени от нея. Ако анкетната карта остане в този си вид, би трябвало въпроса да е следния : / Кой според вас ще спечели избори 2013 / В другия случай се превръщаме в национални предатели, като омаловажаваме и не приемаме усилията и всичко което правят всички в протестните шествия. Основното искане е за тотална промяна на модела на управление на държавата. Управление не от политическите партии - мажоритарно управление. Най-малкото не от партии, които са участвали в управлението на държавата до момента. Всички малко или повече са се проваляли, и затова сега се намираме в положение на ''Европейски аборигени''. Опитвам се да разбера необоснования фанатизъм или неинформираност на колеги, но не мога. Помислете за Вас, вашето бъдеще и това на децата си. Виждам желания и ново доверие в ГЕРБ , БСП , ДПС и т.н. Тук дори ще включа и новата " България на гражданите" на г-жа Меглена Кунева / Пръмова /. Това ще бъде рецидив и още по-лошо >> Социален Мазохизъм. Не се оправдавайте със липса на алтернатива. Никой нормален и внимателен човек не се спъва два пъти в един и същ камък. Вижте кои са основните елементи в горепосочените партии, а и не само. Синове и дъщери на бивши зловещи партийни / БКП / величия, които с нашата наивност и сляпо доверие ги превръщаме във Вечни. Да не позволяваме да бъдем манипулирани отново. В едно свое предаване Слави Трифонов беше казал: В Китай правят Комунизъм с демократи и получават демокрация, а в България се опитваме да правим демокрация с комунисти, затова си имаме комунизъм. Или - не е важно какво правиш, а с кого го правиш. Моля Ви да престанем с овчедушието и робското мислене, да се вземем в ръце и да променим Нашата България в такава каквато я искаме Всички. Инъче думите изречени от П.Р.Славейков ще си останат бестселър : - НЕ СМЕ НАРОД, А МЪРША.
huligan 999 Новобранец
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Пет Фев 22, 2013 11:06 am
България е парламентарна република! Представете си мажоритарния вот в циганските квартали и бедните обрулени селца!!! Трябва силно гражданско общество, и "остен в ребрата" на всичко като парламент, СЪД, комисии, партии.... ЯКО РЪЧКАНЕ ПОСТОЯННО ЗА ВСИЧКО ДО ПРИПАДЪК!!! ГИЛОТИНАТА ДА Е НА ПЛОЩАДА И ДА ТЪРКАЛЯ ТИКВИ В КРАКАТА НИ!!
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Пет Фев 22, 2013 2:18 pm
Гласуваме за този, който: отмени законът за безнаказаността на всички държавни институции (сега всички решения взети от държавен орган са безнаказани) , премахване на термина класифицирана информация от всички обществени дейности и пр. Може още доста да се напише в тази посока за да не бъде държавата враг № 1 човека а да му помага. Какво са направили досегашните ,че ще гласуваме за тях :болници, скъпи лекарства,крадливи мангали,ток , бензин и всичко друго.
Lamas Легионер
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Пет Фев 22, 2013 3:06 pm
Гледам че процентите за ГЕРБ ръстът... Но ако ГЕРБ спечели следващите избори, съм сигурен че ще има ДАНЪК БЕЗРАБОТЕН!!! Няма нищо лошо държавата да взема данъци...но ГЕРБ само взема, а не дава!!! Пак казвам: Няма нищо лошо в това държавата да взема данъци...НО, неможе една държава да разчита само на данъци без никаква икономика...икономиката дава на хората пари за да могат да си платят данъците!!!
Прочетете една съдба на едно семейство...за съжаление в последните 4 год. не са само ТЕ!!! http://www.petel.bg/MAYKA-SAM-NA-5-DETSA---BALGARKA--OTSELYAVAME-SAS-140-LEVA-NA-MESETS-BEZ-TOK-I-TELEVIZIYA--NO-SE-OBICHAME--POTRESAVASHHI-SNIMKI-I-VIDEO-__25101/page=7
п.п.На предните избори гласувах за ГЕРБ...на тези ще се поправя!!!
deadline Новобранец
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Пет Фев 22, 2013 3:33 pm
Колеги, здравейте ! Бих искал само да споделя мъката и огорчението си, че този народ е наивен и зомбиран ! Не са виновни тези, които ядат баницата.....Всички ние сме виновни кого избираме за да разграбва и съсипва държавата. Но защо никой от нас не си признава грешките? Защо хората са лумпенизирани и защитават хора , които ги лъжат най -нагло? Разбираемо е да гласуваш за някоя партия с надежда за по-добро, но след като всичко е по-зле, с какъв акъл гласуваш пак за тях?
akulata88 Преторий
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Пет Фев 22, 2013 4:05 pm
В класацията още не сам гласувал, но на изборите нещата ще са доста на КАНТАР между ГЕРБ и БСП И нищо не се знае.......
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Пет Фев 22, 2013 4:43 pm
akulata88 написа:
В класацията още не сам гласувал, но на изборите нещата ще са доста на КАНТАР между ГЕРБ и БСП И нищо не се знае.......
За мен тази класация е нереална! В Сърбия незнам преди колко години имаше наказателен вот от населението един или два пъти не си спомням и в момента нещата там са много по-добре от нас въпреки , че водиха сума ти войни и НАЙ-ВАЖНОТО ТЕ ОЩЕ НЕ СА В ЕВРОПА, а пък са по-напред от нас. Те това не го разбирам.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
бобо Джадай
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Пет Фев 22, 2013 6:56 pm
Даааа,върхът на тъпотиятя е ,че големия печеливш ще се окажат ГЕРБ-/съвсем умишлено не казвам Бойко/,а най големия губещ-то е ясно отново народа.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Пет Фев 22, 2013 7:09 pm
бобо написа:
Даааа,върхът на тъпотиятя е ,че големия печеливш ще се окажат ГЕРБ-/съвсем умишлено не казвам Бойко/,а най големия губещ-то е ясно отново народа.
Със сигурност, Колега и тогава дупе да ни е яко. То и сега имат самочувствие пък за после не ми се мисли.
p.s. 300% мраза комунистите и не симпатизирам на някой партия . Едно време бях на барикадите , когато свалихме Жан Виденов , за да дойде Костов с така наречената "измислена приватизация". Изкраде още държавата. След него дойде царчето за да си вземе имоти за около 600млн.евро, след него тройната коалиция / пак крадене и то на три страни/, и ето го спасителят , който три години ни спука гьона. На всякъде стагнация и същевременно увеличение във всичко. Прецака малкият и средният бизнес , колкото и нечист да е бил той. Въведе монополите. И след няколко месеца на бял кон.
Колеги като вдигна цигарите , какво стана ? В момента в държавата се продават навсякъде контрабанда цигари на половин цена ето това е управлението му и да режем лентички на обекти , които се правят от десетки години , а при него се завършват.
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Пет Фев 22, 2013 9:25 pm
Нека не забравяме това ! http://prikachi.com/images.php?images/970/5904970z.jpg А от тук нататък всеки с своята съвест пред урните !
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Пет Фев 22, 2013 10:57 pm
ivanasen написа:
akulata88 написа:
За мен тази класация е нереална! В Сърбия незнам преди колко години имаше наказателен вот от населението един или два пъти не си спомням и в момента нещата там са много по-добре от нас въпреки , че водиха сума ти войни и НАЙ-ВАЖНОТО ТЕ ОЩЕ НЕ СА В ЕВРОПА, а пък са по-напред от нас. Те това не го разбирам.
Те и по времето на соца бяха по-добре.Работеха в Германия,Италия...,пътуваха свободно и вкарваха пари в държавата си.И медиите им бяха на по-друго ниво.При нас беше събитие да чуеш нещо на Бийтълс и Ролингстоунс,а те имаха впечатляващи за времето си музикални предавания и класа ции.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Пет Фев 22, 2013 11:18 pm
Трибал-М написа:
ivanasen написа:
akulata88 написа:
Те и по времето на соца бяха по-добре.Работеха в Германия,Италия...,пътуваха свободно и вкарваха пари в държавата си.И медиите им бяха на по-друго ниво.При нас беше събитие да чуеш нещо на Бийтълс и Ролингстоунс,а те имаха впечатляващи за времето си музикални предавания и класа ции.
Браво ,Колега личи си , че не си измислен герой - доста под 30-те/просто си нов във форума или си с нов ник, както и да е / . Сърбите са един горд народ и никога не са прекланяли глава , винаги са се борили за свобода и независимост. Какво да кажем за нас българите ? 16 -та република на Русия или поредната площадка на ракетите на Америка срещу Руснаците. Не става нищо от нас, освен да се топим един срещу друг и да се продаваме за жълти стотинки ! Нека някой да ми докаже обратно!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Пет Фев 22, 2013 11:24 pm
Нов съм,колега.В един друг сайт бях Tribal.
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Съб Фев 23, 2013 4:24 pm
Трибал-М написа:
Нов съм,колега.В един друг сайт бях Tribal.
Нов стар,това е без значение! Важното е кой как ще се гледа в огледалото след като мине година от изборите ! Защото точно 1 г. е достатъчно да се види новото правителство чие е. И когато сме пред огледалото да не се срамуваме от самите себе си. Лично аз няма да гласувам за нито една политическа партия в която има и една стара /по жизнена / партиина муцуна.
П.С. Не налагам мнение,само споделям моето с всички вас.
igi80 Легионер
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Нед Фев 24, 2013 1:21 pm
Защо в тази анкета има партията на Кунева, а няма партията НФСБ на Валери Симеонов от телевизия СКАТ? - За мен тя е сто пъти по-достойна и морална от тази на Кунева. Даже мога да твърдя, че НФСБ е една добра алтернатива за всички Българи на предстоящите избори, въпреки че бях за ГЕРБ! - Валери Симеонов е един истински родолюбец, с прозрачно и чисто минало. Честен и почтен гражданин, милеещ като нас за РОДИНАТА! - Мисля, че трябва да се гласува доверие на такива хора. За това заявявам, че на престоящият вот, от мен и семейството ми - има поне 5 гласа и като агитирам родата смятам, че ще привлека поне още пет пъти по толкова!
"След буря, винаги изгрява слънце"
Последната промяна е направена от igi80 на Нед Фев 24, 2013 2:48 pm; мнението е било променяно общо 1 път
fishera80 Преторий
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Нед Фев 24, 2013 2:40 pm
adminn написа:
Е значи пак за ГЕРБ явно.
Не, а за НФСБ (Национален Фронт за Спасение на България) !!! Подкрепям изцяло поста отгоре на igi80 - мисля, че е напълно прав и това ще е бъдещата алтернатива за НАС!
Умът не е добродетел, а качество!
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Нед Фев 24, 2013 2:51 pm
Смятам че Народното събрание трябва да решава за номерата на трамваите, но не и техния маршрут! Това е работа на обществото, като формата за това е граждански комитети в всяка една сфера, а привеждането в законов ред - това е работата на НС.
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
KRAKRA Новобранец
Заглавие: Re: ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРЕЗ 2013 Съб Мар 09, 2013 10:25 am
igi80 написа:
Защо в тази анкета има партията на Кунева, а няма партията НФСБ на Валери Симеонов от телевизия СКАТ? - За мен тя е сто пъти по-достойна и морална от тази на Кунева. Даже мога да твърдя, че НФСБ е една добра алтернатива за всички Българи на предстоящите избори, въпреки че бях за ГЕРБ! - Валери Симеонов е един истински родолюбец, с прозрачно и чисто минало. Честен и почтен гражданин, милеещ като нас за РОДИНАТА! - Мисля, че трябва да се гласува доверие на такива хора. За това заявявам, че на престоящият вот, от мен и семейството ми - има поне 5 гласа и като агитирам родата смятам, че ще привлека поне още пет пъти по толкова!
podkrepqm pravilnoto ti mislene i mnogo mi e 4udno zashto v anketata ne e vklu4ana НФСБ ne6to pritesnqvat li se adminite