Шотландските бойци ,доколкото съм чел,са били хора със здрави нерви и мъжки характер,друга категория от етноса. ...Участвали са във всички битки за свободата на родината си и са оставали на бойното поле до края-победа,или смърт.
ти добре ли си ве пич
И аз питам дали е добре ? А
p.s. Айде бе откъде знаеш , че са участвали до победа или смърт. Или много филми си гледал. Най-вече "Шотландски боец".
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Приемник-предавател(кантар) Чет Апр 04, 2013 1:12 pm
Като гледам,обединението е набъбнало.Включил се е и бележит представител на сиуксите,едно от най-войнствените племена.И то съвсем очаквано,тук изненади няма. Горко му на преводача,натоварването ще е изтощително... ...Имам един приятел от Пазарджик,дето прави прекрасна сливова ракия.Ще го помоля да подсигури необходимото възстановително количество.Поздрави и късмет,колеги.
Шотландските бойци ,доколкото съм чел,са били хора със здрави нерви и мъжки характер,друга категория от етноса. ...Участвали са във всички битки за свободата на родината си и са оставали на бойното поле до края-победа,или смърт.
ти добре ли си ве пич
И аз питам дали е добре ? А
p.s. Айде бе откъде знаеш , че са участвали до победа или смърт. Или много филми си гледал. Най-вече "Шотландски боец".
...Едва днес обърнах внимание на времето,в което е пуснат поста на колегата. Ами то е най-силното време за един добре почерпен мъж.Вероятно тогава му се е струвало,че е най-правия,най-знаещия и можещия.Че не е проблем да посини ,или да накара да задимят дори два чифта дамски части за сядане... Но на другия ден,като се събуди...
туи за кои го пишеш че цитираш двамата и не знам кои визираш
Не е за теб Ти поне си последователен.
Хаосът е или временен,или гибелен!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Приемник-предавател(кантар) Чет Апр 25, 2013 12:13 pm
Надявам се източниците на спам да са се поуспокоили.Да разнасят личните си убеждения и страсти по гори и поляни и да имат късмет! Онова е по-важно от това. А аз имам намерение да се върна към същността на темата.Може би и с нови,интересни неща.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Приемник-предавател(кантар) Съб Май 04, 2013 9:01 pm
Честити и хубави празници на всички кантаристи(кантарджии ми звучи много презбосфорски и прездарданелски)! Да са здрави(персонално и фамилно),да не пропускат излет и все късмет да имат!Амин!
ThE_DeViL Новобранец
Заглавие: Re: Приемник-предавател(кантар) Нед Май 05, 2013 10:45 pm
Трибал-М написа:
Честити и хубави празници на всички кантаристи(кантарджии ми звучи много презбосфорски и прездарданелски)! Да са здрави(персонално и фамилно),да не пропускат излет и все късмет да имат!Амин!
хубави празници и на теб Трибал и ти да си жив и здрав и само дълбоки сигнали без разминаване в зоните
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Приемник-предавател(кантар) Пон Май 06, 2013 3:55 pm
ThE_DeViL написа:
Трибал-М написа:
хубави празници и на теб Трибал и ти да си жив и здрав и само дълбоки сигнали без разминаване в зоните
Благодаря!Чул те Господ!
...Като глеем-и на тебе не ти е висок рейтинго.Нещо не е къ требе да бъде.Ако си зееме пу един "Фишер" за помощен,дали нема а са упраат нещата.Я помисли и ти,пъ шъ видиме по-натам.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Приемник-предавател(кантар) Пон Май 27, 2013 10:14 pm
Дочух,че има нов модел кантар.Този път не е от Монтана.От вилната зона на града е.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Приемник-предавател(кантар) Сря Юни 12, 2013 4:00 pm
Трибал-М написа:
Дочух,че има нов модел кантар.Този път не е от Монтана.От вилната зона на града е.
А новият" градски" е с очакваните екстри...
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Приемник-предавател(кантар) Сря Юни 12, 2013 5:06 pm
Ancient Hunter написа:
Трибал-М написа:
посещавам за малко някой форуми, да се забавлявам...
Ясно, значи няма смисъл повече да си губя времето да ти чета мненията. Не само в тая тема.
За загубеното време си прав: Четенето предполага и разбиране...
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Приемник-предавател(кантар) Пон Юли 22, 2013 2:48 pm
Ееееее,най-сетне нещо позитивно и по-истинско!.... 5 литров,меден котел,за жалост-ПРАЗЕН,засечен уверено и изкопан от 150-160 сантиметра дълбочина.От "крайселски боклучарник",гъмжащ от алуминиеви и железни замърсители... Опитният кантарист,оборудван с точна машина,не може да бъде подведен. Дано следващия път обектът да бъде пълен!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Приемник-предавател(кантар) Пет Авг 02, 2013 1:11 pm
Според оператора,който има седем-осем петилетки стаж с възможния"машинен парк",няма друг тип апарати,способни да се справят в това метално бунище:..."Всички те ще бъдат ошашавени от различните по големина и залягане в дълбочина "вредители". Късмет на всички колеги!От новобранец до джадаи!И на всички мераклии!
jagler Про-Консул
Заглавие: Re: Приемник-предавател(кантар) Пет Авг 02, 2013 8:54 pm
Какъв е този прехвален кантар? марка,модел.Дай видео!!!!
Нищо не е това, което изглежда на пръв поглед...всичко изисква задълбочено проучване.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Приемник-предавател(кантар) Пет Авг 02, 2013 10:00 pm
jagler написа:
Ееее,колега,защо така предубедено подхождаш? ...Прехвален може да стане, след като го опознаеш!Поздрави!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Приемник-предавател(кантар) Вто Апр 15, 2014 8:17 am
jagler написа:
Вече можеш да го видиш и да го чуеш,в съседната тема е...Трябва да му накова още няколко гвоздейчета,па после ще го оцветявам.
Господин Триебал виждам че ти е много интересна темата за рамката и се стремиш всячески да я оплюеш. Предлагам да обърнеш внимание на тази тема. Както виждам от пета страница кантара ти се представя отлично. Коментарите на хората като ги прочетох също са много положителни. Така че не се чудете и маяте за на другите техниката която е с гаранция и работи, а по добре наблегнете на вашата.