Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  

Приемник-предавател(кантар)

Go down 
+30
бобо
Балкански
stater
kronos555
zoro_1977
pechkata
Radislav
RelicHuntingVT
Podlecii.avg
laki
sashometila
Petronii
mdetectors.bg
кирката
van_helsing
adminn
borislav123
ivanasen
Ancient Hunter
jagler
Ne6o
топи
petrov71
ThE_DeViL
cska
chiko
ivangrozni
N@SKO
comander
Трибал-М
34 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next
АвторСъобщение
van_helsing
Про-Консул
Про-Консул

Приемник-предавател(кантар) - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Приемник-предавател(кантар)   Приемник-предавател(кантар) - Page 5 EmptyПон Апр 28, 2014 8:06 pm

аз незнам има ли живи кантарджииии вече  bounce  кой да ти пише коментари бе брато?  Razz 
Върнете се в началото Go down
Трибал-М
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Приемник-предавател(кантар)   Приемник-предавател(кантар) - Page 5 EmptyПон Апр 28, 2014 8:08 pm

van_helsing написа:
аз незнам има ли живи кантарджииии вече  bounce  кой да ти пише коментари бе брато?  Razz 

Живите неосведомени и незнаещи със сигурност са повече,брато.

Хаосът е или временен,или гибелен!
Трибал-М
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Приемник-предавател(кантар)   Приемник-предавател(кантар) - Page 5 EmptyПон Апр 28, 2014 8:44 pm

Трибал-М написа:
van_helsing написа:

За сега лакеите не са много.

adminn
Admin
Admin
adminn

ПисанеЗаглавие: Re: Приемник-предавател(кантар)   Приемник-предавател(кантар) - Page 5 EmptyПон Апр 28, 2014 8:53 pm

Трибал-М написа:
Трибал-М написа:
van_helsing написа:

За сега лакеите не са много.

Дай ми линк в youtube и аз ще го оправя да се вижда.
Успоредно с това кажи цената и с или без ДДС.
Това са контретни и полезни неща.

https://mdetectors.com/

КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
adminn
Admin
Admin
adminn

ПисанеЗаглавие: Re: Приемник-предавател(кантар)   Приемник-предавател(кантар) - Page 5 EmptyПон Апр 28, 2014 8:54 pm

van_helsing написа:

Това беше малко грубо!
Моля за толеранс и уважение!

кирката
Консул
Консул
кирката

ПисанеЗаглавие: Re: Приемник-предавател(кантар)   Приемник-предавател(кантар) - Page 5 EmptyПон Апр 28, 2014 9:15 pm

трибале аз да ти кажа истината,  явно колегите не искат да те обидят Crying or Very sad тоя кантар е ПЪЛЕН БОКЛУК :mdr97: 

Око да види,ръка да пипне. scratch
Трибал-М
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Приемник-предавател(кантар)   Приемник-предавател(кантар) - Page 5 EmptyПон Апр 28, 2014 9:19 pm

кирката написа:
трибале аз да ти кажа истината,  явно колегите не искат да те обидят Crying or Very sad тоя кантар е ПЪЛЕН БОКЛУК :mdr97: 
    Cool Cool
mdetectors.bg
Джадай
Джадай
mdetectors.bg

ПисанеЗаглавие: Re: Приемник-предавател(кантар)   Приемник-предавател(кантар) - Page 5 EmptyПон Апр 28, 2014 9:23 pm

кирката написа:

Само веднъж съм виждал тоя кантар, на въпросния клип. Тогава нещата бяха объркани и неразбрах дали работи, но съм чул само добри думи за него.
Някой път така става, особенно когато е на чужд терен.
Трибала, не е сериен продавач и затова ще е доста малко вероятно, някой да влезе да пише, а и като знам как у нас се пише добре за нещо е почти незъзможно.
Само чест и почитание на Трибала!!!
В новия брой на списание www.IMPERIO.BG може да напише нещо за кантарите, ако иска разбира се!

Безплатна доставка до всяка точка на страната.
www.mdetectors.bg
12 ГОДИНИ С ВАС!
кирката
Консул
Консул
кирката

ПисанеЗаглавие: Re: Приемник-предавател(кантар)   Приемник-предавател(кантар) - Page 5 EmptyПон Апр 28, 2014 9:31 pm

бил съм там  Very Happy Very Happy ХММ после да не съжаляваш за списанието Very Happy 

Око да види,ръка да пипне. scratch
Petronii
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: Приемник-предавател(кантар)   Приемник-предавател(кантар) - Page 5 EmptyПон Апр 28, 2014 9:36 pm

adminn написа:
van_helsing написа:

Това беше малко грубо!

Той май не разбра контекста, за който ставаше на въпрос, колегата Трибал като казваше , че вече го няма, имаше в предвид клипа от новите тестове на подлеции, който изтриха заедно с цялата тема. Затова , когато се дават прибързани кометнари, риска де се изложи човек е доста голям.
Petronii
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: Приемник-предавател(кантар)   Приемник-предавател(кантар) - Page 5 EmptyПон Апр 28, 2014 9:38 pm

кирката написа:

Колега, ти кога работи с този уред, та така категорично го заклеймаваш ?
Да не би работата ти с блистула да ти замъглява виждането и всички други апарати ти се гледат , като боклуци  Shocked 
sashometila
Легионер
Легионер
sashometila

ПисанеЗаглавие: Re: Приемник-предавател(кантар)   Приемник-предавател(кантар) - Page 5 EmptyПон Апр 28, 2014 9:40 pm

Абе не знам колко му е боклук кантара, и не искам все още да заемам страна за вашите заяждания, но това което видях на клипа с 6-те тухли, си е доста добро постижение.После даже каза 8, но не видях клип, но и тия 6 как си ги проби, си е постижение.Още не исках да се изказвам, но мисля че е напът да се затрие доста перспективна тема.И това дали е кантар, или нещо друго,( освен да ми е достъпно като цена) , не ме е еня, важното е целта-все по-надолу.

Имаме си земя, имаме си вода, и си правиме кал !
Petronii
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: Приемник-предавател(кантар)   Приемник-предавател(кантар) - Page 5 EmptyПон Апр 28, 2014 9:44 pm

adminn написа:
van_helsing написа:

Това беше малко грубо!

А не е ли грубо да съживяваш клипове, за които ти е ясно че са издънка, а се правиш, че ни си видял другия клип, който си изтрил.

стена 
laki
Консул
Консул

ПисанеЗаглавие: по темата   Приемник-предавател(кантар) - Page 5 EmptyПон Апр 28, 2014 9:47 pm

Вярно....имаше една интересна тема за дьлбочинна техника.Кьде изчезна?
Petronii
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: Приемник-предавател(кантар)   Приемник-предавател(кантар) - Page 5 EmptyПон Апр 28, 2014 9:55 pm

sashometila написа:
Абе не знам колко му е боклук кантара, и не искам все още да заемам страна за вашите заяждания, но това което видях на клипа с 6-те тухли, си е доста добро постижение.После даже каза 8, но не видях клип, но и тия 6 как си ги проби, си е постижение.Още не исках да се изказвам, но мисля че е напът да се затрие доста перспективна тема.И това дали е кантар, или нещо друго,( освен да ми е достъпно като цена) , не ме е еня, важното е целта-все по-надолу.

Прав си колега, и аз не разбирам, какво толкова се впрягат някой хора. Кантарите са уреди, които са част от всички други, като балансни, импулсни, бфо и т.н.
Аз също не съм работил с такова чудо и затова не давам категорични заключения, но колкото и другите апарати имат дял при ползване, защо и от тези да не се възползват , на мен винаги ми е било интересно какво могат и според показаните клипове имат място за търсачите. Също както при тебе, за мен е много важно и да са достъпни, като цена .

Cool 
Трибал-М
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Приемник-предавател(кантар)   Приемник-предавател(кантар) - Page 5 EmptyПон Апр 28, 2014 10:08 pm

www.mdetectors.com написа:

Само веднъж съм виждал тоя кантар, на въпросния клип. Тогава нещата бяха объркани и неразбрах дали работи, но съм чул само добри думи за него.
Трибала, не е сериен продавач и затова ще е доста малко вероятно, някой да влезе да пише, а и като знам как у нас се пише добре за нещо е почти незъзможно.
В новия брой на списание www.IMPERIO.BG може да напише нещо за кантарите, ако иска разбира се!

Благодаря за вниманието,колега!
Чест и почитание и от мен: Истината,мъжеството да я кажеш и отстояваш са едни от най-ценните богатства в живота ни!
Благодаря и на всички колеги,които споделиха и споделят тези ценности!
...Клипът от събора в Кърджали винаги съм наричал злополучен,защото наистина е такъв.
Поздрави!

sashometila
Легионер
Легионер
sashometila

ПисанеЗаглавие: Re: Приемник-предавател(кантар)   Приемник-предавател(кантар) - Page 5 EmptyПон Апр 28, 2014 10:12 pm

Най се дразня някой като каже няма това, няма онова, всичко било изкопано.Последно копах на 90 санта керамика на табан в двора на един колега, та да видиш как си излизат и коцета, и фолиси, че и тук таме солидче.А кантара от последните клипове можеше да ми спести 4 дни работа, докато намеря стаите и зидовете.Та за това, ако оставят Трибал да докаже че техниката работи, ще е от полза за всички, пък после който как сам си предцени.

Petronii
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: Приемник-предавател(кантар)   Приемник-предавател(кантар) - Page 5 EmptyПон Апр 28, 2014 10:13 pm

www.mdetectors.com написа:
кирката написа:

Нещо което може да направите, е да направите един раздел, както за други техники, без да се разводнява и да се пускат само клипове и коментари в темата по същество. Колегата явно сам не може да направи това, поради безконечния спам и дребни заяждания. Трябва да признаем, че всички сме чували за мачоци-кантари , но темата витае само като легенди и малко са виждали как се работи с тях, поради малкият им брой. Не е лошо хора които са запознати да изнесат в подобен раздел малко история, параметри и данни за възможности и най вече видеоматериали, мисля, че на много хора ще е интересно и ще запълни познанията им.

scratch 
adminn
Admin
Admin
adminn

ПисанеЗаглавие: Re: Приемник-предавател(кантар)   Приемник-предавател(кантар) - Page 5 EmptyПон Апр 28, 2014 10:14 pm

Petronii написа:
adminn написа:
van_helsing написа:

Това беше малко грубо!

А не е ли грубо да съживяваш клипове, за които ти е ясно че са издънка, а се правиш, че ни си видял другия клип, който си изтрил.

стена 

Аз нищо не съм трил, този форум има 3-ма администратори и затова незнам, за кое иде реч.
Нищо не е трито.

Petronii
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: Приемник-предавател(кантар)   Приемник-предавател(кантар) - Page 5 EmptyПон Апр 28, 2014 10:21 pm

adminn написа:
Petronii написа:
adminn написа:
van_helsing написа:

Това беше малко грубо!

стена 

Аз нищо не съм трил, този форум има 3-ма администратори и затова незнам, за кое иде реч.
Нищо не е трито.

Е може и друг да е , наистина някой хора доста преминаха границата на добрия тон и донякъде е правилно, но пък цяла тема е в повече.
А сега кажи честно, не гледа ли видеото на Подлециий, който беше правил тестове на този уред и доколкото разбирам е впечатлен, но това само той може да си каже.
sashometila
Легионер
Легионер
sashometila

ПисанеЗаглавие: Re: Приемник-предавател(кантар)   Приемник-предавател(кантар) - Page 5 EmptyПон Апр 28, 2014 10:35 pm

.[/quote]

Е може и друг да е , наистина някой хора доста преминаха границата на добрия тон и донякъде е правилно, но пък цяла тема е в повече.
А сега кажи честно, не гледа ли видеото на Подлециий, който беше правил тестове на този уред и доколкото разбирам е впечатлен, но това само той може да си каже. [/quote]

Това видео доста хора го видяхме, и за това е цялата дандания.Кофти е, че точно след като човека да си докаже машината, му изтриха темата.Поне за мен, а както видях и от коментарите, и за други хора щеше да е интересно.

comander
Цезар
Цезар
comander

ПисанеЗаглавие: Re: Приемник-предавател(кантар)   Приемник-предавател(кантар) - Page 5 EmptyВто Апр 29, 2014 12:29 am

sashometila написа:
Най се дразня някой като каже няма това, няма онова, всичко било изкопано.Последно копах на 90 санта керамика на табан в двора на един колега, та да видиш как си излизат и коцета, и фолиси, че и тук таме солидче.А кантара от последните клипове можеше да ми спести 4 дни работа, докато намеря стаите и зидовете.Та за това, ако оставят Трибал да докаже че техниката работи, ще е от полза за всички, пък после който как сам си предцени.
добре 4е си се закопал, а не си минал с кантар от горе щеше с празни дисаги да се върнеш.Когато се направи грунд баланс бърху тухли ще свирне първия камък след тухлите.Защото на4на на грундиране е такъв и няма как да е друг. ako на клипа имаше три павета след тухлите голяма беселба щеше да има, ама колегата подлеци няма опит с такъв вид техника и незнае какво да изисква от майстора-продава4а.
Трибал-М
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Приемник-предавател(кантар)   Приемник-предавател(кантар) - Page 5 EmptyВто Апр 29, 2014 7:49 am

Мисля,че след като ги няма новите три клипа,стария клип също трябва да заеме мястото си,а то е в историята.
Това,което казва заядливия специалист не е точно така!

chiko
Преторий
Преторий

ПисанеЗаглавие: Re: Приемник-предавател(кантар)   Приемник-предавател(кантар) - Page 5 EmptyВто Апр 29, 2014 8:55 am

Трибал-М написа:
Мисля,че след като ги няма новите три клипа,стария клип също трябва да заеме мястото си,а то е в историята.
Колега ,няма как да знаеш какво те очаква под земята че да го компенсираш.Компенсираш едно примерно и след него те очакво друго некомпенсирано и свирва.comander правилно го каза.
Трибал-М
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Приемник-предавател(кантар)   Приемник-предавател(кантар) - Page 5 EmptyВто Апр 29, 2014 9:09 am

chiko написа:
Трибал-М написа:
Колега ,няма как да знаеш какво те очаква под земята че да го компенсираш.Компенсираш едно примерно  и след него те очакво друго некомпенсирано и свирва.comander правилно го каза.

За да каже точно това,трябва да е сигурен,че трите павета са по-силни от тухлите.
Не оспорвам казаното от теб.
Бангията може да работи в режим на по-дълбока компенсация върху трудни терени,с цената на малко понижена чувствителност за по-леките участъци.Ако компенсираш една стена няма да пропуснеш някоя "шпакла",забравена в нея...,но за това вече е говорено!

Приемник-предавател(кантар)
Върнете се в началото 
Страница 5 от 11Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» Кантар-предавател-приемник.
» продавам предавател-приемник/кантар/ ПРОДАДЕН
» продавам предавател-приемник/кантар/ за гарет

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Металдетектори-дълбочинни и скенери и други подобни :: Общ форум за дълбочинна техника-
Идете на: