Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Сря Мар 05, 2014 12:45 pm
Колеги звъннете на някои от ликовете дето пуснах. Единия беше писал че продава стиковете по отделно.
mironimo Легионер
Заглавие: mironimo Сря Мар 05, 2014 1:00 pm
Колеги колко е дълъг стика на максимално разпънато състояние
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Чет Мар 06, 2014 12:43 pm
maslinata написа:
Симпличио не ми давай акъл палячо и не осирай всички теми машината е много добра за тези пари.Ти си голям професор не си барал детектор ама много знаеш,този полуидиот нямали кой да го махне от форума.
Колега,в случая имаме блестящ и неоспорим пример на похабена интелигентност. И на превръщането на носителя и в шут на форума...Кому е нужно това?
Хаосът е или временен,или гибелен!
maslinata Преторий
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Чет Мар 06, 2014 8:59 pm
Колега каквото повикало такова се обадело
Симпличио Консул
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Пет Мар 07, 2014 3:57 am
Колеги, хайде стига изхвърляния, дайте да видим какви находки имате с тия детски пищялки, поне някакви капачки намерихте ли?
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Пет Мар 07, 2014 7:29 am
Симпличио написа:
Колеги, хайде стига изхвърляния, дайте да видим какви находки имате с тия детски пищялки, поне някакви капачки намерихте ли?
"Колегата без металдетектор" Симпълмен за около месец е натрупал стаж и точки колкото други за ...години.Заслужава безплатен металдетектор по избор от сайта. Направо е за завиждане,а сега и ...."дайте да видим какви находки имате"!
maslinata Преторий
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Пет Мар 07, 2014 9:03 am
Симпличио,защо ми се струва ,че си Печката с друг ник.НИе поне имаме детектори ,ти с какво работиш защо не си скъсаш две лозови пръчки и да се правиш на багетист
Симпличио Консул
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Пет Мар 07, 2014 10:08 am
Колега, няма как Печката и аз да сме едно и също лице, понеже отдалеч си личи, че той е професионалист с дълъг стаж зад гърба си, а аз съм един виртуален лаладжия, който е приготвил 2 бона и още не може да се реши каква машина да си купи.
maslinata Преторий
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Пет Мар 07, 2014 10:22 am
възможно е не съм сигурен,а ти с тези два бона май една година ще избираш машина,май имаш друг филм тука ама ти си знаеш
Симпличио Консул
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Пет Мар 07, 2014 10:31 am
maslinata написа:
възможно е не съм сигурен,а ти с тези два бона май една година ще избираш машина,май имаш друг филм тука ама ти си знаеш
Колега, какъв филм може да имам? Ако намекваш, че съм от Тайните служби, дали тогава щях така да се набивам на очи?
maslinata Преторий
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Пет Мар 07, 2014 11:01 am
Знам ли та , искаш да гледаш находки дразниш се с всички,симплич находките бяха преди 10-15 години поне така знам от старите. Сега всичк е релакс и чист въдух
KASPAR-AN-BVLGA Легионер
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Пет Мар 07, 2014 2:49 pm
Симпличио написа:
Колега, няма как Печката и аз да сме едно и също лице, понеже отдалеч си личи, че той е професионалист с дълъг стаж зад гърба си, а аз съм един виртуален лаладжия, който е приготвил 2 бона и още не може да се реши каква машина да си купи.
Колега,Симпличио,един дружески съвет-вместо да се буташ от тема в тема и да раздаваш разни "мнения и съвети" по всичко,вземи си избери някакъв металдетектор-купувай,действувай и не умувай.Че както е тръгнало я инфлацията ще ти изяде двете хилки,я няма да е останало вече нищо цветно в земята докато се наумуваш. Нищо лично,друже!!!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Teknetics новите модели Eurotek и Eurotek PRO Пет Мар 07, 2014 3:11 pm
KASPAR-AN-BVLGA написа:
Колега,Симпличио,един дружески съвет-вместо да се буташ от тема в тема и да раздаваш разни "мнения и съвети" по всичко,вземи си избери някакъв металдетектор-купувай,действувай и не умувай.Че както е тръгнало я инфлацията ще ти изяде двете хилки,я няма да е останало вече нищо цветно в земята докато се наумуваш. Нищо лично,друже!!!
Колега,всичко нормално е извън целите (ако има такива)на това "момче".