Заглавие: Новите уреди на Teknetics Вто Сеп 16, 2008 5:33 pm
Това не е "прясна новина" но все пак мисля че е редно да я има в секцията за вносни детектори.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Новите уреди на Teknetics Вто Сеп 16, 2008 10:46 pm
Фащат окото, само се чудя що не са заложили на елиптичната ДД сонда . С тия концентрични на малко по-тежка почва ще бъде голяма веселба
imperio Цезар
Заглавие: Re: Новите уреди на Teknetics Вто Ное 18, 2008 2:33 am
Окончателния вид на Омега - най-скъпия апарат от новата серия "Титаниум" .
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
Последната промяна е направена от imperio на Съб Ное 21, 2009 1:40 am; мнението е било променяно общо 1 път
gaqco64 Легионер
Заглавие: Re: Новите уреди на Teknetics Вто Ное 18, 2008 9:45 pm
imperio написа:
Окончателния вид на Омега - най-скъпия апарат от новата серия "Титаниум"
Империо дай нещо по подробно за това чудо.Цена и някакви техн.харектеристики
imperio Цезар
Заглавие: Re: Новите уреди на Teknetics Вто Ное 18, 2008 10:59 pm
Чак чудо не е, още няма такъв апарат дето е "чудо". Ако намеря инфо ще го публикувам че нещо не ми остава време. Иначе са Технетикс Т2 повече инфо тук: http://metaldetecting.eu
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Новите уреди на Teknetics Вто Фев 12, 2013 11:32 pm
Teknetics Eurotek и Eurotek PRO Са били направени за ЕВРОПА а PRO било специално за Балканите били апарати от ниския клас но страхотни за нашите почви Април 2013 трябва да ги видим
който търси намира
Последната промяна е направена от nasko75 на Сря Фев 13, 2013 9:03 am; мнението е било променяно общо 4 пъти
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: Новите уреди на Teknetics Сря Фев 13, 2013 7:52 am
Как да няма чудеса , я вижте VELOX one на NOKTA какви параметри , каква сглобка, какви клипове !
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Новите уреди на Teknetics Сря Фев 13, 2013 10:54 am
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Новите уреди на Teknetics Сря Фев 13, 2013 11:16 am
За България и Европа са по-интересни новите модели Eurotek и Eurotek PRO са разработени по мое предложение преди 2 години. От 1 година започна по-конкретната работа. Те са основно за Европейския пазар и по-точно с почви и камъни основно от България.
Отначало беше замисъла да е Фишер - F3 и F3 PRO, но накрая Тим Милори шефа на Фърст Тексас Продъкт САЩ реши да е Технетикс.
От няколко месеца имаме с Кирчо тестови версии, но по понятни причини не можеше да се говори. Последните варианти са при мене от известно време, но също неможеше да пиша, защото имам договор с тях. Сега всичко е ок.
Специално внимание заслужава Eurotek PRO и по-специално професионалната дискриминация подобно на Gold Bug PRO, но нехарактерна за апарт от ниския клас.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Новите уреди на Teknetics Сря Фев 13, 2013 11:50 am
www.mdetectors.com написа:
За България и Европа са по-интересни новите модели Eurotek и Eurotek PRO са разработени по мое предложение преди 2 години. От 1 година започна по-конкретната работа. Те са основно за Европейския пазар и по-точно с почви и камъни основно от България.
Отначало беше замисъла да е Фишер - F3 и F3 PRO, но накрая Тим Милори шефа на Фърст Тексас Продъкт САЩ реши да е Технетикс.
От няколко месеца имаме с Кирчо тестови версии, но по понятни причини не можеше да се говори. Последните варианти са при мене от известно време, но също неможеше да пиша, защото имам договор с тях. Сега всичко е ок.
Специално внимание заслужава Eurotek PRO и по-специално професионалната дискриминация подобно на Gold Bug PRO, но нехарактерна за апарт от ниския клас.
А за цена та да споменеш нещо МАЛКО ВИДЕО ULTIMATE DD 33 см. ще има ли за тях сравни ги с уредите от техния ниския ценови клас и с средния ценови клас Характеристика на уреда знам че е апарат с автоматичен грунд,работи с 9V батерия ,7.81KHz, даите повече информация http://www.reviewdetector.ru/lofiversion/index.php?t475060.html