Спокойно, Подлеций, следя темата с огромен интерес и уважение към продавача, защото си личи, че това е човек със съвременно мислене и правилни познания за пазарните принципи на 21 век - един от тези принципи е, че ако няма желаещи да купят стоката на дадена цена, значи цената не е достатъчно ниска, за да бъде атрактивна и това изисква периодичната й корекция, само това е начинът да се заинтригуват потенциалните й купувачи, един от които съм и аз.
Поздравления за Филипеско и за интригата, която предизвика с тази тема!
Спокойно, Подлеций, следя темата с огромен интерес и уважение към продавача, защото си личи, че това е човек със съвременно мислене и правилни познания за пазарните принципи на 21 век - един от тези принципи е, че ако няма желаещи да купят стоката на дадена цена, значи цената не е достатъчно ниска, за да бъде атрактивна и това изисква периодичната й корекция, само това е начинът да се заинтригуват потенциалните й купувачи, един от които съм и аз.
Поздравления за Филипеско и за интригата, която предизвика с тази тема!
споко съм бре Симпличо даже съм доста споко и аз живо се интересувам от тази обява, ще я следя от близо и винаги ще съм 2-3лв. над цената която си готов да дадеш
Подлеций, ще видиш накрая, че именно аз ще купя от колегата този детектор, а ти ще си останеш с дървената Нокта, създадена точно за професионалисти като теб.
Подлеций, ще видиш накрая, че именно аз ще купя от колегата този детектор, а ти ще си останеш с дървената Нокта, създадена точно за професионалисти като теб.
Симплич, да не си похарчил пачките, то мина някой друг ден... Ако пуснеш фото с днешна дата, те признавам... Може тогава да стане на твоята, само гледай подлия да не те изпревари...никът му, не е никак случаен...
сбъркал си спирката приятелю , никога не съм бил професионалист в тази работа! за мен това е само хоби , винаги ми е било голям кеф да вадя сигнали там където отдавна никой нищо не вади!