Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Similar topics
Keywords
врътка Coil Minelab VANQUISH грунда deus маск нишани голден wave пират nokta Spectrum МЕТАЛОТЪРСАЧИ lorenz Майнлаб prodavam Fisher GOLD Simplex tesoro miladinka kupuvam mask TEKNETICS nexus

Предимство ли е металдетектора да е с дисплей!

Go down 
+23
Kolev
astervil
EXTERMINATE
Трибал-М
Gandalf
Ne6o
atina
mdetectors.bg
imperio
akulata88
топи
pavlinbass
tepes
LAV DJOI
Golden Mask
borislav123
jordan_nenov
miroslav
Ancient Hunter
Avrelian
гущера
бобо
ivanasen
27 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
АвторСъобщение
borislav123
Консул
Консул

Предимство ли е металдетектора да е с дисплей! - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Предимство ли е металдетектора да е с дисплей!   Предимство ли е металдетектора да е с дисплей! - Page 4 EmptyНед Мар 10, 2013 10:33 pm

Колега с какъвто и апарат да си капа4ки се копат. Тях си ги дава цветен сигнал. И аз съм с фишер и капа4ките си ги копая и то доста.
Върнете се в началото Go down
jordan_nenov
Джадай
Джадай
jordan_nenov

ПисанеЗаглавие: Re: Предимство ли е металдетектора да е с дисплей!   Предимство ли е металдетектора да е с дисплей! - Page 4 EmptyНед Мар 10, 2013 10:46 pm

borislav123 написа:
Колега с какъвто и апарат да си капа4ки се копат. Тях си ги дава цветен сигнал. И аз съм с фишер и капа4ките си ги копая и то доста.

Аз имам процес на ф-75 за капачки. Така, че тях ги разпознавам лесно. Незная петицата дали има процеси на търсене...

ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
ivanasen
Джадай
Джадай
ivanasen

ПисанеЗаглавие: Re: Предимство ли е металдетектора да е с дисплей!   Предимство ли е металдетектора да е с дисплей! - Page 4 EmptyНед Мар 10, 2013 10:58 pm

borislav123 написа:

Прав си , но едно НОООООООООООООООО! ВЕЧЕ ПОЧТИ 95 % не копая на такъв сигнал . Пробвай , Колега и ще видиш , че среброто не го дава 80. Само капачки или алуминиеви неща. 80 за мен е винаги алуминии. Нека ,Колега, който се съмнява да ме обори с клип. Тук казвам нещо полезно за Колеги , които не са го усетили, а аз не го крия ! Wink Very Happy

Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.

Понякога за да бъде истинско приятелството  е  нужен и скалпел!!!
borislav123
Консул
Консул

ПисанеЗаглавие: Re: Предимство ли е металдетектора да е с дисплей!   Предимство ли е металдетектора да е с дисплей! - Page 4 EmptyНед Мар 10, 2013 11:04 pm

Колега за мен цветния сигнал си е цветен. И на високи стойности на дисплея съм вадил монети. Да не говорим 4е когато пише фолио излизат и монети. И аз съм с фишер ф5 но с друга сонда и смятам 4е всеки сигнал който го дава като цвят трябва да се копае
ivanasen
Джадай
Джадай
ivanasen

ПисанеЗаглавие: Re: Предимство ли е металдетектора да е с дисплей!   Предимство ли е металдетектора да е с дисплей! - Page 4 EmptyНед Мар 10, 2013 11:05 pm

jordan_nenov написа:
borislav123 написа:

Аз имам процес на ф-75 за капачки. Така, че тях ги разпознавам лесно. Незная петицата дали има процеси на търсене...

Петицата , Колега има процес на търсене , които изключва сигнали за алуминии , НО , ако индивида т.е. зад кормилното устройство си стои здраво на мястото , тогава и фишера ф75 няма да бие фишер 5 ! Бас слагам!!!!!! Освен МД 50% , останалото зависи от зад кормилното устройство.

Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.

jordan_nenov
Джадай
Джадай
jordan_nenov

ПисанеЗаглавие: Re: Предимство ли е металдетектора да е с дисплей!   Предимство ли е металдетектора да е с дисплей! - Page 4 EmptyНед Мар 10, 2013 11:11 pm

ivanasen написа:
jordan_nenov написа:
borislav123 написа:

Петицата , Колега има процес на търсене , които изключва сигнали за алуминии , НО , ако индивида т.е. зад кормилното устройство си стои здраво на мястото , тогава и фишера ф75 няма да бие фишер 5 ! Бас слагам!!!!!! Освен МД 50% , останалото зависи от зад кормилното устройство.

Възможно е колега. Не споря. Ами я кажи какъв ще е резултата ако и двамата водачи са на едно ниво на работа с машините си. Само че единя е с петица, а другия е със 75-ица? Дали при равни условия ще има равни резултати?

ivanasen
Джадай
Джадай
ivanasen

ПисанеЗаглавие: Re: Предимство ли е металдетектора да е с дисплей!   Предимство ли е металдетектора да е с дисплей! - Page 4 EmptyНед Мар 10, 2013 11:15 pm

jordan_nenov написа:
ivanasen написа:
jordan_nenov написа:
borislav123 написа:

Възможно е колега. Не споря. Ами я кажи какъв ще е резултата ако и двамата водачи са на едно ниво на работа с машините си. Само че единя е с петица, а другия е със 75-ица? Дали при равни условия ще има равни резултати?

Тук , колега вече мога да кажа , че късмета е важен и както по-рано споменах - BMV и Мерцедес. Разбира се мерцедес. Признавам си! Wink Very Happy Very Happy

бобо
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Предимство ли е металдетектора да е с дисплей!   Предимство ли е металдетектора да е с дисплей! - Page 4 EmptyПон Мар 11, 2013 11:01 am

borislav123 написа:
Колега за мен цветния сигнал си е цветен. И на високи стойности на дисплея съм вадил монети. Да не говорим 4е когато пише фолио излизат и монети. И аз съм с фишер ф5 но с друга сонда и смятам 4е всеки сигнал който го дава като цвят трябва да се копае
Ехооо,разбирачите,я зем"те го прочетете горния цитат,И спрете да пишете глупости,че станахте за смях.Единия капачки не каопал,другия фолио Razz ,че и за професионалисти се имате.Като някъв,дето си сложил годежната халка на земята,минава отгоре с машината и..........о ужас,халката вика е фалшива,тоз бижутер ма прекара,е са отиам го тепам Razz Razz Razz .Капачка от буркан отгоре я дава едно,на 10 санта я дава друго,а на 40,ако въобще я дава е съвсем пък трето,.......мааааа това са елементарни неща ,за новобранци,пък вие и акъл давате.Разбира се,че в ПОВЕЧЕТО случаи се разбира какво е,но е НЕДОПУСТИМО да се подминават такива сигнали!
топи
Цезар
Цезар
топи

ПисанеЗаглавие: Re: Предимство ли е металдетектора да е с дисплей!   Предимство ли е металдетектора да е с дисплей! - Page 4 EmptyПон Мар 11, 2013 11:06 am

бобо написа:
borislav123 написа:
Ехооо,разбирачите,я зем"те го прочетете горния цитат,И спрете да пишете глупости,че станахте за смях.Единия капачки не каопал,другия фолио Razz ,че и за професионалисти се имате.Като някъв,дето си сложил годежната халка на земята,минава отгоре с машината и..........о ужас,халката вика е фалшива,тоз бижутер ма прекара,е са отиам го тепам Razz Razz Razz .Капачка от буркан отгоре я дава едно,на 10 санта я дава друго,а на 40,ако въобще я дава е съвсем пък трето,.......мааааа това са елементарни неща ,за новобранци,пък вие и акъл давате.Разбира се,че в ПОВЕЧЕТО случаи се разбира какво е,но е НЕДОПУСТИМО да се подминават такива сигнали!
super21 ха ха ха.що не ги остави още малко да се правят на капацитети че да се посмеем още на маса
бобо
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Предимство ли е металдетектора да е с дисплей!   Предимство ли е металдетектора да е с дисплей! - Page 4 EmptyПон Мар 11, 2013 11:39 am

топи написа:
бобо написа:
borislav123 написа:
super21 ха ха ха.що не ги остави още малко да се правят на капацитети че да се посмеем още на маса
Very Happy Бе аз се чудя ,понеже съм малко мързелив Razz ,че и дебел Razz ,кък да копам по-малко от железните сигнали-пък те и за цветни не се навеждат Razz -аристократи хора,ей Cool Very Happy
топи
Цезар
Цезар
топи

ПисанеЗаглавие: Re: Предимство ли е металдетектора да е с дисплей!   Предимство ли е металдетектора да е с дисплей! - Page 4 EmptyПон Мар 11, 2013 11:49 am

то цялата им работа маи е гевезлък.за "капацитетите" и обикновенните лигльовци ползващи ф-5 или ф-75-всичко над 15 при фишера се копа.
jordan_nenov
Джадай
Джадай
jordan_nenov

ПисанеЗаглавие: Re: Предимство ли е металдетектора да е с дисплей!   Предимство ли е металдетектора да е с дисплей! - Page 4 EmptyПон Мар 11, 2013 2:12 pm

топи написа:
то цялата им работа маи е гевезлък.за "капацитетите" и обикновенните лигльовци ползващи ф-5 или ф-75-всичко над 15 при фишера се копа.

Господин полицай, никой не отрича, че всички сигнали над 15 задължително се копат и е най-големия балък онзи който подминава тези сигнали или дискриминира железата и фолиото... Но ние говорим за това, че ф-75-ата има процес, при който в много замърсен участък може да работи спокойно. Процеса е bc, защото като гледам, си догоден на думи, ама нада ли работиш със 100 % от възможностите на фишера си. Това е най-плиткия процес, който реже доста от паразитните сигнали и е най-спокойния. Май изобщо не следите темата на разговора а се ловите за някой пост и лаете. Ама така де, нали това са ви учили в академията. Айде сега ти ми обясни някой друг процес за работа на фишера или кажи някаоя добра дума за мене...

топи
Цезар
Цезар
топи

ПисанеЗаглавие: Re: Предимство ли е металдетектора да е с дисплей!   Предимство ли е металдетектора да е с дисплей! - Page 4 EmptyПон Мар 11, 2013 2:21 pm

господин гъзоблизецо и форумен посерко.далеч си още от времето когато ще ти обясня нещо точно на теб.а и това с полицая се изтърка вече. Razz .има хора във форума които ме познават.питаи -разпитаи ченге ли съм не съм ли.стига само посираи :mdr6:
jordan_nenov
Джадай
Джадай
jordan_nenov

ПисанеЗаглавие: Re: Предимство ли е металдетектора да е с дисплей!   Предимство ли е металдетектора да е с дисплей! - Page 4 EmptyПон Мар 11, 2013 2:37 pm

топи написа:
господин гъзоблизецо и форумен посерко.далеч си още от времето когато ще ти обясня нещо точно на теб.а и това с полицая се изтърка вече. Razz .има хора във форума които ме познават.питаи -разпитаи ченге ли съм не съм ли.стига само посираи :mdr6:

Абе смотаняк, май си изпусна нервите, а? Ама така е, истината много боли. Малко си ми далече, иначе с удоволствие бих ти преподал някой и друг урок за работата с Фишер Ф-75. Напълно безплатно ! Просто малко да се кефиш на полето. А ако имаш някакви въпроси и те е срам да питаш във форума, то пиши ми на лични. Всичко което зная, ще ти го кажа. Безусловно. Като на разпит. Късмет и умната за да не те мисля. А лятото като си дойда на с. Ахелой, тогава ще ти се обадя, за да направим съвместен излет. А ти само трябва да си с униформата, за да те позная лесно...
Ксъмет !

топи
Цезар
Цезар
топи

ПисанеЗаглавие: Re: Предимство ли е металдетектора да е с дисплей!   Предимство ли е металдетектора да е с дисплей! - Page 4 EmptyПон Мар 11, 2013 2:41 pm

Razz Razz нервите маи си ги изпусна ти.благодаря за предложените уроци.наи учтиво ще отклоня поканата.няма смисъл да дърпам назад от твоите уроци. Razz
jordan_nenov
Джадай
Джадай
jordan_nenov

ПисанеЗаглавие: Re: Предимство ли е металдетектора да е с дисплей!   Предимство ли е металдетектора да е с дисплей! - Page 4 EmptyПон Мар 11, 2013 3:02 pm

топи написа:
Razz Razz нервите маи си ги изпусна ти.благодаря за предложените уроци.наи учтиво ще отклоня поканата.няма смисъл да дърпам назад от твоите уроци. Razz

А като се прибера по морето, да ти се обадя ли? Може пък аз да понауча нещо от теб, а?

:mdr97:

топи
Цезар
Цезар
топи

ПисанеЗаглавие: Re: Предимство ли е металдетектора да е с дисплей!   Предимство ли е металдетектора да е с дисплей! - Page 4 EmptyПон Мар 11, 2013 3:38 pm

за чии х.и си ми.то ти се изживяваш като учител.ся няма ти подбиваме ренюмето я.ходи там си дискриминираи капачките и не се бутаи сам между шамарите
jordan_nenov
Джадай
Джадай
jordan_nenov

ПисанеЗаглавие: Re: Предимство ли е металдетектора да е с дисплей!   Предимство ли е металдетектора да е с дисплей! - Page 4 EmptyПон Мар 11, 2013 3:47 pm

топи написа:
за чии х.и си ми.то ти се изживяваш като учител.ся няма ти подбиваме ренюмето я.ходи там си дискриминираи капачките и не се бутаи сам между шамарите

Може пък да понауча нещо от теб, примерно... Като гледам ти се изживяваш като учител, ама от тези дето неискат да учат по-незнаещите и неискат да приемат урок от по-учените. Сиреч КОН С КАПАЦИ ! Праволинеен и ограничен. Ти неможеш да бъдеш култивиран. Късмет в твоето уединение, учителю !

Very Happy

топи
Цезар
Цезар
топи

ПисанеЗаглавие: Re: Предимство ли е металдетектора да е с дисплей!   Предимство ли е металдетектора да е с дисплей! - Page 4 EmptyПон Мар 11, 2013 4:03 pm

това което ти наричаш кон с капаци аз му викам-практик и реалист.тъи че щом не си бъркаме в канчетата и няма какво да деля с теб се изживяваи както си искаш -учител-ученик,през бибата ми е.успех и на теб.но недеи да бъркаш и да вредиш на младите колеги без опит.на младия с фишер трябва да знае едно -всичко над 15 да копа а не както съветваш ти да настроива и да пропуска разни работи.когато покопа 1-2 години сам ще си стигне до изводи и заключения
jordan_nenov
Джадай
Джадай
jordan_nenov

ПисанеЗаглавие: Re: Предимство ли е металдетектора да е с дисплей!   Предимство ли е металдетектора да е с дисплей! - Page 4 EmptyПон Мар 11, 2013 7:07 pm

топи написа:
това което ти наричаш кон с капаци аз му викам-практик и реалист.тъи че щом не си бъркаме в канчетата и няма какво да деля с теб се изживяваи както си искаш -учител-ученик,през бибата ми е.успех и на теб.но недеи да бъркаш и да вредиш на младите колеги без опит.на младия с фишер трябва да знае едно -всичко над 15 да копа а не както съветваш ти да настроива и да пропуска разни работи.когато покопа 1-2 години сам ще си стигне до изводи и заключения

Пак не си ми чел постовете. Във всеки един пост казвам, че всичко над 15 се копа !!!
Казвам на колегите които незнаят, но са напред с материала, че фишера има възможности и процеси които да прецизират работата му. Има закон в търсачеството: ПРИ НАЙ-МАЛКОТО СЪМНЕНИЕ - КОПАНЕ.
Също така съм казвал, че е хубаво машините да имат всевъзможни функции които да улесняват работата, пък вече е въпрос на лична преценка дали търсача ще се възползва от тях. Хубаво е колата да има климатроник, пък водача решава дали да го използва.
Късмет на всички колеги !!!

borislav123
Консул
Консул

ПисанеЗаглавие: Re: Предимство ли е металдетектора да е с дисплей!   Предимство ли е металдетектора да е с дисплей! - Page 4 EmptyПон Мар 11, 2013 7:53 pm

Колега ако пишеш на мен за млад работя от година и половина с фишера. Затова и се изказах по въпроса понеже имам опит с машината. Без да е изваден цветния сигнал и телевизор да имаш на детектора пак няма да разберш с сигурност какво има под земята Wink Хващал съм голяма монета и понякога характеристиките са подобни все едно е капа4ка. Друг слу4ай тънка сребърна монета -турска я дава на фолио. Имал съм и по дълбоки сигнали които като ги раз4истя малко с крак стават цветни. По принцип когато работя с апарата не обръщам много внимание на дисплея. И без дисплей цвета се разли4ава от желязото
Avrelian
Цезар
Цезар
Avrelian

ПисанеЗаглавие: Re: Предимство ли е металдетектора да е с дисплей!   Предимство ли е металдетектора да е с дисплей! - Page 4 EmptyПон Мар 11, 2013 8:30 pm

Окото, е най-добрия дискриминатор. Wink
akulata88
Преторий
Преторий

ПисанеЗаглавие: Re: Предимство ли е металдетектора да е с дисплей!   Предимство ли е металдетектора да е с дисплей! - Page 4 EmptyПон Мар 11, 2013 8:34 pm

И аз сам на същото мнение лято е
топи
Цезар
Цезар
топи

ПисанеЗаглавие: Re: Предимство ли е металдетектора да е с дисплей!   Предимство ли е металдетектора да е с дисплей! - Page 4 EmptyПон Мар 11, 2013 9:30 pm

jordan_nenov написа:
топи написа:

Пак не си ми чел постовете. Във всеки един пост казвам, че всичко над 15 се копа !!!
Казвам на колегите които незнаят, но са напред с материала, че фишера има възможности и процеси които да прецизират работата му. Има закон в търсачеството: ПРИ НАЙ-МАЛКОТО СЪМНЕНИЕ - КОПАНЕ.
Също така съм казвал, че е хубаво машините да имат всевъзможни функции които да улесняват работата, пък вече е въпрос на лична преценка дали търсача ще се възползва от тях. Хубаво е колата да има климатроник, пък водача решава дали да го използва.
super21
jordan_nenov
Джадай
Джадай
jordan_nenov

ПисанеЗаглавие: Re: Предимство ли е металдетектора да е с дисплей!   Предимство ли е металдетектора да е с дисплей! - Page 4 EmptyПон Мар 11, 2013 10:02 pm

топи написа:
jordan_nenov написа:
топи написа:

super21

Cool

Предимство ли е металдетектора да е с дисплей!
Върнете се в началото 
Страница 4 от 5Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Дисплей за ХЛТ
» дисплей за игъл
» сериен номер на металдетектора

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Благи приказки-
Идете на: