Заглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" Чет Дек 19, 2013 1:40 am
rahan написа:
adventurer написа:
Някои скоро самодиви виждал ли е?
А ти на колко си? Сполай ти!
Не пия алкохол братко
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" Чет Дек 19, 2013 1:50 am
adventurer написа:
rahan написа:
adventurer написа:
Не пия алкохол братко
А аз поркам та пушек си вдига, синко! А утре сума ти черковни работи ме чакат! Сполай ти!
Защото Твое е царството и силата и славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и във веки веков. Амин.
adventurer Преторий
Заглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" Чет Дек 19, 2013 1:52 am
виж на втората минута от клипа жената какво казва че е видяла.същото това нещо майка ми го е видяла като е била малка и ми го е казвала много преди да излезе предаването на Карбовски за това ме заинтригува темата не че съм пиян или луд
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" Чет Дек 19, 2013 1:59 am
adventurer написа:
виж на втората минута от клипа жената какво казва че е видяла.същото това нещо майка ми го е видяла като е била малка и ми го е казвала много преди да излезе предаването на Карбовски за това ме заинтригува темата не че съм пиян или луд
браво на тебе брат а нещо спортуваш ли
adventurer Преторий
Заглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" Чет Дек 19, 2013 2:05 am
Rinobs написа:
adventurer написа:
ще ти кажа,но каква е връзката с темата
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" Чет Дек 19, 2013 10:21 am
adventurer написа:
Rinobs написа:
adventurer написа:
ще ти кажа,но каква е връзката с темата
отплеснах се защото азтренирам и се зарадвах че има други хора тук
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" Чет Дек 19, 2013 12:50 pm
rahan написа:
adventurer написа:
rahan написа:
adventurer написа:
Не пия алкохол братко
А аз поркам та пушек си вдига, синко! А утре сума ти черковни работи ме чакат! Сполай ти!
Ако ти пре4и работата на пиенето я спирай,щото стават грешки и владиката да не ре4е да ти ма4ка капата
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" Чет Дек 19, 2013 1:00 pm
FELIX написа:
rahan написа:
adventurer написа:
rahan написа:
adventurer написа:
Не пия алкохол братко
Ако ти пре4и работата на пиенето я спирай,щото стават грешки и владиката да не ре4е да ти ма4ка капата
спри работата за да ти върви пиенето ли няма как работата е за вършене пиенето може да почака много се отклонихме от темата FELIX
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" Чет Дек 19, 2013 1:05 pm
Rinobs написа:
FELIX написа:
rahan написа:
adventurer написа:
rahan написа:
adventurer написа:
Не пия алкохол братко
спри работата за да ти върви пиенето ли няма как работата е за вършене пиенето може да почака много се отклонихме от темата FELIX
Така е друже,отклонихме се от правия път .Ина4е по темата и аз вярвам 4е има неща които се слу4ват,и може да ни влияят без да зависи от нас,затова най-добре е преди вси4ко да бъдем хора и да се радваме на това което имаме и да помним и по4итаме това което е било
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" Чет Дек 19, 2013 1:08 pm
хайде аз изчезвам отивам да тренирам приятно спамене и да минеш дядо ПОП
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" Чет Дек 19, 2013 1:16 pm
Rinobs написа:
Хубав ден и на теб,ина4е Дядото е пи4 -срещу него да ти4аме не можем го стигна
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" Чет Дек 19, 2013 1:17 pm
FELIX написа:
Rinobs написа:
а него познавам но и нищо лошо не съм казал до по късно
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" Чет Дек 19, 2013 6:02 pm
Rinobs написа:
FELIX написа:
Rinobs написа:
а него познавам но и нищо лошо не съм казал до по късно
Тъй де,лошо няма
saiganica Легионер
Заглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" Чет Дек 19, 2013 10:35 pm
То самодиви може и да има щото много са тези дето ги виждат но само след третата чаша!А пък деда знам то и Ботьов пише дето фъркали и търсели духа на Караджата!Б.д.п!
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" Пет Дек 20, 2013 5:13 pm
saiganica написа:
То самодиви може и да има щото много са тези дето ги виждат но само след третата чаша!А пък деда знам то и Ботьов пише дето фъркали и търсели духа на Караджата!Б.д.п!
истината е че това са стари народни поверия а какво е било тогава не можем да знаем все някаква истина ще има но каква е тя ...
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" Пет Дек 20, 2013 5:17 pm
saiganica написа:
Незнам , защо чадо мое и аз чат виждам самодиви по бански , но само след няколко чашки. Да ме прощава този отгоре! Сполай ти!
Защото Твое е царството и силата и славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и във веки веков. Амин.
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" Пет Дек 20, 2013 5:46 pm
rahan написа:
saiganica написа:
Незнам , защо чадо мое и аз чат виждам самодиви по бански , но само след няколко чашки. Да ме прощава този отгоре! Сполай ти!
То в това лошо няма,стига да не ти4аш да ги "помазваш"
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" Пет Дек 20, 2013 5:57 pm
FELIX написа:
rahan написа:
saiganica написа:
значи съществуват леле принас лятото е пълно със самодиви.... на плажа
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" Пет Дек 20, 2013 6:00 pm
Rinobs написа:
FELIX написа:
rahan написа:
saiganica написа:
Тези задължително са за "помазване" особено ако са руско говорящи
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" Пет Дек 20, 2013 6:02 pm
FELIX написа:
Rinobs написа:
FELIX написа:
rahan написа:
saiganica написа:
Тези задължително са за "помазване" особено ако са руско говорящи
колкото искаш ги има и зиме и лете май взе да им харесва в Бургас
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" Пет Дек 20, 2013 6:03 pm
Самодиви и прокълнато злато" - АНАТЕМА на тази тема! Да ме прощава Господ.
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" Пет Дек 20, 2013 6:10 pm
rahan написа:
А-а-а не така дядо Попе в светия текст е казано "думата ни да бъде Да Да или Не Не"
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" Пет Дек 20, 2013 9:55 pm
FELIX написа:
rahan написа:
А-а-а не така дядо Попе в светия текст е казано "думата ни да бъде Да Да или Не Не"
Дедо нали затова сме създадени да се обичаме и да се възпроизвеждаме за да процъфтява Човешкия род
saiganica Легионер
Заглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" Нед Дек 22, 2013 10:42 pm
rahan написа:
Самодиви и прокълнато злато" - АНАТЕМА
То темата си ехубава отче-нея анатемосвай,само дето несе знае дали има прокълнато злато или човешката алчност е толкова голяма,че ,който намери нещо повечко му се пука злъчката или машинката не издържа!
mario321 Цезар
Заглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" Чет Дек 26, 2013 7:43 pm
абе като го намерите не давайте гръб на никому че не се знае нищо,златото си има алчно привличане.
Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато"