Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Similar topics
Keywords
врътка Simplex Spectrum nokta Майнлаб Coil Minelab miladinka Fisher МЕТАЛОТЪРСАЧИ wave nexus TEKNETICS VANQUISH GOLD грунда mask lorenz пират маск голден tesoro prodavam нишани kupuvam deus

Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато"

Go down 
+10
huligan 999
Ancient Hunter
saiganica
ivanasen
топи
rahan
бобо
jordan_nenov
гущера
akulata88
14 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3
АвторСъобщение
adventurer
Преторий
Преторий
adventurer

Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато"   Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" - Page 3 EmptyЧет Дек 19, 2013 1:40 am

rahan написа:
adventurer написа:
Някои скоро самодиви виждал ли е?  Shocked 

А ти на колко   препиване си? Сполай ти!  падре 

Не пия алкохол братко
Върнете се в началото Go down
rahan
Про-Консул
Про-Консул
rahan

ПисанеЗаглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато"   Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" - Page 3 EmptyЧет Дек 19, 2013 1:50 am

adventurer написа:
rahan написа:
adventurer написа:

Не пия алкохол братко

А аз поркам та пушек си вдига, синко! А утре сума ти черковни работи ме чакат! Сполай ти!  падре 

Защото Твое е царството и силата и славата,
на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и във веки веков. Амин.
adventurer
Преторий
Преторий
adventurer

ПисанеЗаглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато"   Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" - Page 3 EmptyЧет Дек 19, 2013 1:52 am

виж на втората минута от клипа жената какво казва че е видяла.същото това нещо майка ми го е видяла като е била малка и ми го е казвала много преди да излезе предаването на Карбовски за това ме заинтригува темата не че съм пиян или луд  Very Happy 
Rinobs
Про-Консул
Про-Консул
Rinobs

ПисанеЗаглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато"   Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" - Page 3 EmptyЧет Дек 19, 2013 1:59 am

adventurer написа:
виж на втората минута от клипа жената какво казва че е видяла.същото това нещо майка ми го е видяла като е била малка и ми го е казвала много преди да излезе предаването на Карбовски за това ме заинтригува темата не че съм пиян или луд  Very Happy 

браво на тебе брат а нещо спортуваш ли
adventurer
Преторий
Преторий
adventurer

ПисанеЗаглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато"   Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" - Page 3 EmptyЧет Дек 19, 2013 2:05 am

Rinobs написа:
adventurer написа:

ще ти кажа,но каква е връзката с темата  scratch 
Rinobs
Про-Консул
Про-Консул
Rinobs

ПисанеЗаглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато"   Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" - Page 3 EmptyЧет Дек 19, 2013 10:21 am

adventurer написа:
Rinobs написа:
adventurer написа:

ще ти кажа,но каква е връзката с темата  scratch 

отплеснах се защото азтренирам и се зарадвах че има други хора тук
FELIX
Цезар
Цезар
FELIX

ПисанеЗаглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато"   Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" - Page 3 EmptyЧет Дек 19, 2013 12:50 pm

rahan написа:
adventurer написа:
rahan написа:
adventurer написа:

Не пия алкохол братко

А аз поркам та пушек си вдига, синко!  А утре сума ти черковни работи  ме чакат! Сполай ти!  падре 
Ако ти пре4и работата на пиенето я спирай,щото стават грешки и владиката да не ре4е да ти ма4ка капата  Cool 
Rinobs
Про-Консул
Про-Консул
Rinobs

ПисанеЗаглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато"   Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" - Page 3 EmptyЧет Дек 19, 2013 1:00 pm

FELIX написа:
rahan написа:
adventurer написа:
rahan написа:
adventurer написа:

Не пия алкохол братко

А аз поркам та пушек си вдига, синко!  А утре сума ти черковни работи  ме чакат! Сполай ти!  падре 
Ако ти пре4и работата на пиенето я спирай,щото стават грешки и владиката да не ре4е да ти ма4ка капата  Cool 

спри работата за да ти върви пиенето ли  Cool няма как работата е за вършене пиенето може да почака много се отклонихме от темата FELIX
FELIX
Цезар
Цезар
FELIX

ПисанеЗаглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато"   Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" - Page 3 EmptyЧет Дек 19, 2013 1:05 pm

Rinobs написа:
FELIX написа:
rahan написа:
adventurer написа:
rahan написа:
adventurer написа:

Не пия алкохол братко

спри работата за да ти върви пиенето ли  Cool няма как работата е за вършене пиенето може да почака много се отклонихме от темата FELIX
Така е друже,отклонихме се от правия път Very Happy .Ина4е по темата и аз вярвам 4е има неща които се слу4ват,и може да ни влияят без да зависи от нас,затова най-добре е преди вси4ко да бъдем хора и да се радваме на това което имаме и да помним и по4итаме това което е било  Cool 
Rinobs
Про-Консул
Про-Консул
Rinobs

ПисанеЗаглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато"   Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" - Page 3 EmptyЧет Дек 19, 2013 1:08 pm

хайде аз изчезвам отивам да тренирам приятно спамене и да минеш дядо ПОП
FELIX
Цезар
Цезар
FELIX

ПисанеЗаглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато"   Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" - Page 3 EmptyЧет Дек 19, 2013 1:16 pm

Rinobs написа:
Хубав ден и на теб,ина4е Дядото е пи4 -срещу него да ти4аме не можем го стигна  Very Happy 
Rinobs
Про-Консул
Про-Консул
Rinobs

ПисанеЗаглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато"   Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" - Page 3 EmptyЧет Дек 19, 2013 1:17 pm

FELIX написа:
Rinobs написа:
Хубав ден и на теб,ина4е Дядото е пи4 -срещу него да ти4аме не можем го стигна  Very Happy 
а него познавам но и нищо лошо не съм казал до по късно
FELIX
Цезар
Цезар
FELIX

ПисанеЗаглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато"   Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" - Page 3 EmptyЧет Дек 19, 2013 6:02 pm

Rinobs написа:
FELIX написа:
Rinobs написа:
а него познавам но и нищо лошо не съм казал до по късно
Тъй де,лошо няма  Cool 
saiganica
Легионер
Легионер
saiganica

ПисанеЗаглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато"   Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" - Page 3 EmptyЧет Дек 19, 2013 10:35 pm

То самодиви може и да има щото много са тези дето ги виждат но само след третата чаша!А пък деда знам то и Ботьов пише дето фъркали и търсели духа на Караджата!Б.д.п!
Rinobs
Про-Консул
Про-Консул
Rinobs

ПисанеЗаглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато"   Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" - Page 3 EmptyПет Дек 20, 2013 5:13 pm

saiganica написа:
То самодиви може и да има щото много са тези дето ги виждат но само след третата чаша!А пък деда знам то и Ботьов пише дето фъркали и търсели духа на Караджата!Б.д.п!
истината е че това са стари народни поверия а какво е било тогава не можем да знаем все някаква истина ще има но каква е тя ...
rahan
Про-Консул
Про-Консул
rahan

ПисанеЗаглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато"   Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" - Page 3 EmptyПет Дек 20, 2013 5:17 pm

saiganica написа:

Незнам , защо чадо мое и аз чат виждам самодиви по бански  девушка , но само след няколко чашки. Да ме прощава този отгоре! Сполай ти!  падре 

FELIX
Цезар
Цезар
FELIX

ПисанеЗаглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато"   Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" - Page 3 EmptyПет Дек 20, 2013 5:46 pm

rahan написа:
saiganica написа:

Незнам , защо чадо мое и аз чат виждам самодиви по бански  девушка , но само след няколко чашки. Да ме прощава този отгоре! Сполай ти!  падре 
То в това лошо няма,стига да не ти4аш да ги "помазваш"  Cool 
Rinobs
Про-Консул
Про-Консул
Rinobs

ПисанеЗаглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато"   Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" - Page 3 EmptyПет Дек 20, 2013 5:57 pm

FELIX написа:
rahan написа:
saiganica написа:

значи съществуват леле принас лятото е пълно със самодиви.... на плажа Very Happy 
FELIX
Цезар
Цезар
FELIX

ПисанеЗаглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато"   Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" - Page 3 EmptyПет Дек 20, 2013 6:00 pm

Rinobs написа:
FELIX написа:
rahan написа:
saiganica написа:

значи съществуват леле принас лятото е пълно със самодиви.... на плажа Very Happy 
Тези задължително са за "помазване" особено ако са руско говорящи  Wink Cool 
Rinobs
Про-Консул
Про-Консул
Rinobs

ПисанеЗаглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато"   Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" - Page 3 EmptyПет Дек 20, 2013 6:02 pm

FELIX написа:
Rinobs написа:
FELIX написа:
rahan написа:
saiganica написа:

Тези задължително са за "помазване" особено ако са руско говорящи  Wink Cool 
колкото искаш ги има и зиме и лете май взе да им харесва в Бургас
rahan
Про-Консул
Про-Консул
rahan

ПисанеЗаглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато"   Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" - Page 3 EmptyПет Дек 20, 2013 6:03 pm

Самодиви и прокълнато злато" - АНАТЕМА на тази тема! Да ме прощава Господ.  падре 

FELIX
Цезар
Цезар
FELIX

ПисанеЗаглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато"   Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" - Page 3 EmptyПет Дек 20, 2013 6:10 pm

rahan написа:
Самодиви и прокълнато злато" - АНАТЕМА на тази тема! Да ме прощава Господ.  падре 
А-а-а не така дядо Попе в светия текст е казано "думата ни да бъде Да Да или Не Не"  Cool 
Rinobs
Про-Консул
Про-Консул
Rinobs

ПисанеЗаглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато"   Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" - Page 3 EmptyПет Дек 20, 2013 9:55 pm

FELIX написа:
rahan написа:
А-а-а не така дядо Попе в светия текст е казано "думата ни да бъде Да Да или Не Не"  Cool 

Дедо нали затова сме създадени да се обичаме и да се възпроизвеждаме за да процъфтява Човешкия род
saiganica
Легионер
Легионер
saiganica

ПисанеЗаглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато"   Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" - Page 3 EmptyНед Дек 22, 2013 10:42 pm

rahan написа:
Самодиви и прокълнато злато" - АНАТЕМА  падре 
   То темата си ехубава отче-нея анатемосвай,само дето несе знае дали има прокълнато злато или човешката алчност  е толкова голяма,че ,който намери нещо повечко му се пука злъчката или машинката не издържа!
mario321
Цезар
Цезар
mario321

ПисанеЗаглавие: Re: Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато"   Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато" - Page 3 EmptyЧет Дек 26, 2013 7:43 pm

абе като го намерите не давайте гръб на никому че не се знае нищо,златото си има алчно привличане.

Отечествен фронт тема: "Самодиви и прокълнато злато"
Върнете се в началото 
Страница 3 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Семинар на БАТСЗМ на тема-Особености на разсипно злато в България-09.11.2103г.
» що е то колегиалност и има ли почва у нас
» Нова тема

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Благи приказки-
Идете на: