Последната промяна е направена от ivanov11 на Вто Дек 20, 2011 9:19 am; мнението е било променяно общо 1 път
stan960 Джадай
Заглавие: Re: изтрита тема Вто Дек 20, 2011 12:08 am
Да си жив и здрав баце.........................-Дал Бог всекиму такъв късмет.
ivanov11 Новобранец
Заглавие: Re: изтрита тема Вто Дек 20, 2011 12:13 am
stan960 написа:
аз си взех толкова,че до си изкарам живота добре и наследниците ми,но това е голяма краста,не само заради парите,но и заради тръпката.след нова година ще ви кажа,къде е цепнатината...ОБЕЩАВАМ!!!дано само не станат камари
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: изтрита тема Вто Дек 20, 2011 12:36 am
ivanov11 написа:
аз си взех толкова,че до си изкарам живота добре и наследниците ми,но това е голяма краста,не само заради парите,но и заради тръпката.след нова година ще ви кажа,къде е цепнатината...ОБЕЩАВАМ!!!дано само не станат камари
най-веч краста е !!! другото бож лаф! я намерил нещо- я не! ама тръпката си остава, и разходката също
:
stan960 Джадай
Заглавие: Re: изтрита тема Вто Дек 20, 2011 12:47 am
ivanov11 написа:
stan960 написа:
- -Гледам,ранг Новобранец -Па не си такъв,очевидно? -Къде и за кво си тръгнал да светкаш на къртиците,че не мое разбера..................................