Здравейте колеги ще съм благодарен на всеки който даде мнение и съвет!!!Принципно се занимавам с промиване на речно злато,и до момента не съм имал метал детектор.От скоро реших да си взема МД и съм се спрял на Пират двутонален,с две честоти 8khz и 22khz.(честотите могат да бъдат и други).Интересува ме дали избраните честоти 8khz(за монети) и 22khz(за самородно злато) са подходящи.Подходящ ли е Пирата за новаци,и трябва ли да се регистрира?
Благодаря предварително на всички дали отговор по темата!!!
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Моля за съвет! Чет Яну 17, 2013 6:01 pm
ivailor написа:
Здравейте колеги ще съм благодарен на всеки който даде мнение и съвет!!!Принципно се занимавам с промиване на речно злато,и до момента не съм имал метал детектор.От скоро реших да си взема МД и съм се спрял на Пират двутонален,с две честоти 8khz и 22khz.(честотите могат да бъдат и други).Интересува ме дали избраните честоти 8khz(за монети) и 22khz(за самородно злато) са подходящи.Подходящ ли е Пирата за новаци,и трябва ли да се регистрира?
Благодаря предварително на всички дали отговор по темата!!!
ivailor , От къде ще си купуваш пирата и каква му е цената?
ivailor Новобранец
Заглавие: Re: Моля за съвет! Чет Яну 17, 2013 6:16 pm
ivailor , От къде ще си купуваш пирата и каква му е цената? [/quote]
Пирата ще го купя от Наско,цена около 500лв.
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Моля за съвет! Чет Яну 17, 2013 6:23 pm
ivailor написа:
ivailor , От къде ще си купуваш пирата и каква му е цената?
Пирата ще го купя от Наско,цена около 500лв.[/quote]
Наско, производител ли е на Пирата и тази цена за нов ли е? Извинявай за многото въпроси! И аз си търся МД, и затова питам. И мен ме интересува дали става за самородно злато. Като казваш че "честотите могат да бъдат и други" , това значи ли че може да се настройват от 8khz до 22khz.
...Интересува ме дали избраните честоти 8khz(за монети) и 22khz(за самородно злато) са подходящи....
Точно такава машина си търся, да става за всичко
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Моля за съвет! Чет Яну 17, 2013 6:26 pm
ivailor Новобранец
Заглавие: Re: Моля за съвет! Чет Яну 17, 2013 6:35 pm
Наско, производител ли е на Пирата и тази цена за нов ли е? Извинявай за многото въпроси! И аз си търся МД, и затова питам. И мен ме интересува дали става за самородно злато. Като казваш че "честотите могат да бъдат и други" , това значи ли че може да се настройват от 8khz до 22khz.
...Интересува ме дали избраните честоти 8khz(за монети) и 22khz(за самородно злато) са подходящи....
Точно такава машина си търся, да става за всичко [/quote]
Да Наско се казва производителя,цената е за нов мисля че беше с 2г. гаранция ама не съм сигурен.Честотите са само две 8 или 22khz.Пиша че могат да бъдат и други защото ако това не са подходящи Наско ще ги смени с други.Това е страницата на Пират там има данни за контакт: www.piratdetectors.com
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Моля за съвет! Чет Яну 17, 2013 6:39 pm
ivailor написа:
Точно такава машина си търся, да става за всичко
Да Наско се казва производителя,цената е за нов мисля че беше с 2г. гаранция ама не съм сигурен.Честотите са само две 8 или 22khz.Пиша че могат да бъдат и други защото ако това не са подходящи Наско ще ги смени с други.Това е страницата на Пират там има данни за контакт: www.piratdetectors.com[/quote]
Мерси за инфото . Не знаех че има сайт на Пирата!
bokostz Новобранец
Заглавие: Re: Моля за съвет! Чет Яну 17, 2013 8:05 pm
Абе колега това специална поръчка лие за 22-то килохерца?? можели снимка или клип къъ работи тва чудо???????????????
laki Консул
Заглавие: по темата Чет Яну 17, 2013 8:17 pm
https://www.youtube.com/watch?v=x6lBnxioSDQ
gog Консул
Заглавие: Re: Моля за съвет! Чет Яну 17, 2013 8:34 pm
Еднотонален или Двутонален Пират Работа при различна почва Кои е по добър избор За честотите не питам
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Моля за съвет! Чет Яну 17, 2013 8:55 pm
Не видях цени в тоя сайт на Пирата . На уговорка ли е там как става
gog Консул
Заглавие: Re: Моля за съвет! Чет Яну 17, 2013 9:00 pm
Gandalf написа:
Не видях цени в тоя сайт на Пирата . На уговорка ли е там как става