Заглавие: Моля за съвет.. Вто Дек 29, 2009 4:14 pm
Здравейте!Някой,има ли опит или поне, някакво инфо за апаратаите Grizzly,(Grizzly twins по-специално).Каква изработка са и т.н.Защото се двуумя между МL X-Terra 705 и горепосочения модел.Благодаря предварително на адекватните отговори!
Колега насочил си се към вносен апарат Моето мнение е тези два модела да ги оставиш и да се насочиш към други. за цената на X-Terra 705 може да вземеш и друг добър апарат(тежон,Ф75) Но все пак ти сам си правиш избора.
Не подценявай колега X-Terra 705 на Prospecting режима се съмнявам силно че другите два модела ще я бият макар че не отричам качествата им.Казвам това от личен опит.А колкото за гризлито трябва най-добре да отидеш до mdetectors и там на место да прецениш дали ще ти хареса.
Благодаря колеги за отзива!Stater нещо по-подробно за X-Terra да ми кажеш?Къде се представя най-добре?интерфейса,менюто ми изглеждат доста добре изпипани.Някъви минуси, по твоя преценка?От друга страна Гризлито ми изглежда доста опростено(в добрия смисъл)Без много излишни "екстри"оффф.. незнам
Колега не се чуди отиди в някой по голям магазин и пробвай апаратите Там ще се запознаеш с функциитена всеки и ще видиш кои ти пасва.Така най лесно ще си прецениш и ще решиш кой апарат да вземеш. Тука трудно ще получиш точния отговор. Все пак всеки си знае неговото аз имам едно мнение др. колеги друго и накрая само ще се объркаш.
petrov75, пишеш че си от Варна. Иди в магазина на Микрон и виж дали X Terra705 ти приляга. Ако не, се огледай се за друг апарат.
E браво,така си е!Ама аз какво ли не писах в Google специално за X-terra във Варна пък то било под носа ми Още утре отивам,макар че там в магазина е едно,апък в полеви условия ехеее...съвсем друго!За това питам аз,нещо директно от фронта
Пич тез цени най6 кога съм ги сравнявал?!Прочети стари постове на колеги и тогава рипай!Прост пример долу под аватара ми има две машини булпан и тежон.Тежон 1000лв булпан 500-булпана е по лек и по дълбок Тежона има повече екстри айде спорна мисъл
petrov75 Новобранец
Заглавие: Re: Моля за съвет.. Сря Дек 30, 2009 12:01 am
[quote="тато"]Пич тез цени най6 кога съм ги сравнявал?!Прочети стари постове на колеги и тогава рипай!Прост пример долу под аватара ми има две машини булпан и тежон.Тежон 1000лв булпан 500-булпана е по лек и по дълбок Тежона има повече екстри айде спорна мисъл [/q]
Както казах по-горе:Благодаря за адекватнитеотговори...А,също и на теб... Нищо лично...