Заглавие: Re: Съпругите и металдетектинга! Съб Дек 29, 2012 8:57 am
EXTERMINATE написа:
ми прав си но тя не ма жали по бутиците аз нея жаля в леглото а за докторите няма проблем колко пъти сам бил на косъм да пукна само трябва нещо да му бутнеш ей така да се почерпи един пръстен и друго става а за животно аз съм половин руснак накъде по голямо животно а за клуба на бившите ергени има да чакате ползвам презервативи
О хооо,тука станало интересно. .....секс,кръв и смърти заплахи.....,яко...,и тва при положение,че се влючи само Джони Тъй ше и тя ,аз ко ви казвам-компромисиии, освен якото е....е ,де !А пък дядо ми/почина на 90 преди 3 години/,тъй викаше-който бие женъта си-бие главъта си!
О хооо,тука станало интересно. .....секс,кръв и смърти заплахи.....,яко...,и тва при положение,че се влючи само Джони Тъй ше и тя ,аз ко ви казвам-компромисиии, освен якото е....е ,де !А пък дядо ми/почина на 90 преди 3 години/,тъй викаше-който бие женъта си-бие главъта си!
Компромиси правя и аз. И мен не ми се радват вече особено като хващам баира, вместо да хвана прахосмукачката или да вардя печката. Но семейството си е семейство, хобито - хоби. Не мога без едно от двете, та се налага да ги съвместявам. Но съвместяването не става с пердах с тигани и бухалки. А секса не го ползвам като средство за омилостивяване на половинката. Много ми се искаше и той да се запали по металдетектинга, но не се получи. Пробвахме няколко години. Вече не го тормозя да идва с мен, а и той не ме тормози, че излизам с други колеги. Най-добрия вариант в нашата ситуация/с това хоби/, според мен, е да постигнем някакви приятелски отношения с половинките, и когато става въпрос за хобитата ни - всеки да може свободно да си гледа кефа. Иначе семейството се превръща в затвор. А в затвора никой не стои доброволно.
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
Мдааа,много са сложни женско-мъжко- женските отношения,ма в крайна сметка ,моторът на почти всяко семейство е якият неподправен,животински секс!!!!Е, с подправките става още по-як ,но ако там всичко е ок,и с практикуването на хобитата няма да има проблем,така че ,Джони, не подценявай ролятяа нааа .....,тъй,де - в металдетектинга
fishera80 Преторий
Заглавие: Re: Съпругите и металдетектинга! Нед Дек 30, 2012 11:14 am
Упссс, залягайте момчета...
Интересно ми е: - Коя ли ще е първата жена на луната... Май само там още държим фронта!?! - Гаранция ще е колежка... Нямам расистко отношение към жените, но работата отива към матриархат и нищо чудно след цялата ни хилядолетна история, да дойде златния век на "АМАЗОНКИТЕ"... - Е поне поколенията ще вадят тигани, от по-дълбоко даже, ама незнам заради тефлоновото покритие как ще ги дискриминира... Някой пробвал ли е... [/quote] Може и да залягат....около масата. Тиганите ползвам по предназначение. Лопатата също. И да се разпенваш, ми е все тая... Добре, че не всички мъже се изживяват като касапи... Щото с касаплък, нито до луната, нито до съкровището....най-много до под кривата круша. Накрая - в клуба на единаците. Още малко и ще искате да ви ръкопляскаме за "великата" мъжественост! [/quote]
Браво, Джони!!! Че ме подсети: - Та нали много от целите на нашето хоби, са под криви круши... - За касаплъка колежке, исках да кажа, че последната дума имам аз в къщи, това по принцип за сериозните семейни неща и теми. Но това вие жените много добре го знаете, защото е така от както свят-светува и от реброто Адамово - мъжът накрая да има тежката дума. - Още от пра-дядо знам, че: качили ти се жената на главата и нейната дума се чува в дома ви - рога не ти трябват. Такава къща - огън да я гори! - Иначе на мойта, съм и дал пълна свобода, да ходи и да прави каквото поиска! (из целия двор)
Мойта, твойта....карайте я както си знаете....То, докато има петли, ще има и кокошки. Само не се фукайте, че бъхтате жените си, че е много грозно. Други забележки нямам... Но, ако още някой се похвали с подобно "Геройство", пак ще хвърчат перушини, така че, спестете ми го. Весело посрещане на Новата....и повече жълто под антените!
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
Права си Колежке! Много късмет и на тебе, и на всички останали! Предлагам всеки, вместо да бъхти или Е_Б_Е по-цял ден половинката си, да я остави цяла-целеничка и да измислят заедно по-интересни късмети за баницата която трябва да му направи утре. А след нова година всеки който желае, нека сподели какъв късмет е сполучил. УСПЕХ!!!
Е то това, да биеш жена си трябва, да си голям ''мъж'', за да го направиш немога, да разбера тея компелксирани човечета дет посягат на жени.Като искате да се биете-запишете да тренирате някое БИ някъде....
Двама рибари седят на брега и ловят риба. По едно време единият казва: - Какво ли правят сега жените ни? - Еми, или плетат, или ходят по мъже. След кратко мълчание, първият си събира нещата да си ходи. - Къде тръгна, бе? - Абе, жена ми не може да плете… Ранк
Говорят си хирург банкер и автомонтьор банкера : Аз жената я пращам на почивка на халкидики хирурга : аз я пращам на анталия автомонтьора : Аз моята сам си я еба
както винаги сме си най веселата компания ХD
fishera80 Преторий
Заглавие: Re: Съпругите и металдетектинга! Нед Яну 13, 2013 11:16 am
Питат се, на една интернационална седянка в покоите на Аладин, който като добър домакин им предложил духът от лампата му, да им изпълни по едно еротично желание: Англичанка, Французойка, Рускиня и Българка - коя какъв Х_Й иска?
- Англичанката казва: не ме бърка дължината и къс да е, ама ДЕБЕЛ! - Францозойката откликва: за мен може и тънак да е, но да е ДЪЛАГ! - Рускинята отговаря: размера няма значение, стига да е с ГОЛЯМА ГЛАВНЯ!
Дошъл момента Българката да отговори, позамислила се, па им рекла: - Аз го искам: Англо-Френски с Руска глава!
Така си сглобяваме и детекторите родно производство, ма лошо няма, важен е крайният резултат - да са добри!
Вечерта мъж казва на жена си: - Хайде да поскачаме днес на леглото. Нека съседите да си помислят, че ние сме правили секс. . . На сутринта жена му казва: - Хайде потропай с вилицата върху чинията. Нека съседите да си помислят, че съм ти дала да ядеш!