Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  

Съпругите и металдетектинга!

Go down 
+13
Aemilivs
EXTERMINATE
pesh0
stanislav1916
bybyboys
кирката
ivanasen
hagemon4o
fishera80
charon
Джони
maslinata
бобо
17 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
charon
Цезар
Цезар
charon

Съпругите и металдетектинга! - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Съпругите и металдетектинга!   Съпругите и металдетектинга! - Page 2 EmptyСъб Дек 29, 2012 8:57 am

EXTERMINATE написа:
ми прав си но тя не ма жали по бутиците аз нея жаля в леглото а за докторите няма проблем колко пъти сам бил на косъм да пукна само трябва нещо да му бутнеш ей така да се почерпи един пръстен и друго става а за животно аз съм половин руснак накъде по голямо животно а за клуба на бившите ергени има да чакате ползвам презервативи
Я вземи се стегни малко!

Viver est militare!
Върнете се в началото Go down
бобо
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Съпругите и металдетектинга!   Съпругите и металдетектинга! - Page 2 EmptyСъб Дек 29, 2012 12:15 pm

О хооо,тука станало интересно. Cool Cool .....секс,кръв и смърти заплахи.....,яко...,и тва при положение,че се влючи само Джони Laughing Razz Тъй ше и тя Razz ,аз ко ви казвам-компромисиии, Wink освен якото е....е секс ,де Laughing !А пък дядо ми/почина на 90 преди 3 години/,тъй викаше-който бие женъта си-бие главъта си!
Джони
Цезар
Цезар
Джони

ПисанеЗаглавие: Re: Съпругите и металдетектинга!   Съпругите и металдетектинга! - Page 2 EmptyСъб Дек 29, 2012 1:10 pm

бобо написа:
О хооо,тука станало интересно. Cool Cool .....секс,кръв и смърти заплахи.....,яко...,и тва при положение,че се влючи само Джони Laughing Razz Тъй ше и тя Razz ,аз ко ви казвам-компромисиии, Wink освен якото е....е секс ,де Laughing !А пък дядо ми/почина на 90 преди 3 години/,тъй викаше-който бие женъта си-бие главъта си!
pirat Компромиси правя и аз. И мен не ми се радват вече особено като хващам баира, вместо да хвана прахосмукачката или да вардя печката. Но семейството си е семейство, хобито - хоби. Не мога без едно от двете, та се налага да ги съвместявам.
Но съвместяването не става с пердах с тигани и бухалки. А секса не го ползвам като средство за омилостивяване на половинката.
Много ми се искаше и той да се запали по металдетектинга, но не се получи. Пробвахме няколко години. Вече не го тормозя да идва с мен, а и той не ме тормози, че излизам с други колеги.
Най-добрия вариант в нашата ситуация/с това хоби/, според мен, е да постигнем някакви приятелски отношения с половинките, и когато става въпрос за хобитата ни - всеки да може свободно да си гледа кефа. Иначе семейството се превръща в затвор. А в затвора никой не стои доброволно. Smile

Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
Съпругите и металдетектинга! - Page 2 Skypelogo1
бобо
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Съпругите и металдетектинга!   Съпругите и металдетектинга! - Page 2 EmptyСъб Дек 29, 2012 1:31 pm

Мдааа,много са сложни женско-мъжко- женските отношения,ма в крайна сметка ,моторът на почти всяко семейство е якият неподправен,животински секс!!!!Е, с подправките става още по-як Embarassed ,но ако там всичко е ок,и с практикуването на хобитата няма да има проблем,така че ,Джони, не подценявай ролятяа нааа .....,тъй,де - Laughing секс в металдетектинга Very Happy
fishera80
Преторий
Преторий
fishera80

ПисанеЗаглавие: Re: Съпругите и металдетектинга!   Съпругите и металдетектинга! - Page 2 EmptyНед Дек 30, 2012 11:14 am

Упссс, залягайте момчета... Laughing Laughing Laughing

Интересно ми е:
- Коя ли ще е първата жена на луната... Laughing Май само там още държим фронта!?!
- Гаранция ще е колежка... Laughing
Нямам расистко отношение към жените, но работата отива към матриархат и нищо чудно след цялата ни хилядолетна история, да дойде златния век на "АМАЗОНКИТЕ"... Laughing
- Е поне поколенията ще вадят тигани, от по-дълбоко даже, ама незнам заради тефлоновото покритие как ще ги дискриминира... scratch
Някой пробвал ли е... Laughing Laughing Laughing [/quote]
Smile Може и да залягат....около масата. Тиганите ползвам по предназначение. Лопатата също.
И да се разпенваш, ми е все тая... Smile Добре, че не всички мъже се изживяват като касапи... Very Happy Щото с касаплък, нито до луната, нито до съкровището....най-много до под кривата круша. Накрая - в клуба на единаците.
Още малко и ще искате да ви ръкопляскаме за "великата" мъжественост! Laughing [/quote]

Браво, Джони!!!
Че ме подсети:
- Та нали много от целите на нашето хоби, са под криви круши... Laughing
- За касаплъка колежке, исках да кажа, че последната дума имам аз в къщи, това по принцип за сериозните семейни неща и теми. Но това вие жените много добре го знаете, защото е така от както свят-светува и от реброто Адамово - мъжът накрая да има тежката дума. :legio:
- Още от пра-дядо знам, че: качили ти се жената на главата и нейната дума се чува в дома ви - рога не ти трябват. Такава къща - огън да я гори! :pepe:
- Иначе на мойта, съм и дал пълна свобода, да ходи и да прави каквото поиска! Laughing (из целия двор) Laughing

Умът не е добродетел, а качество!
Джони
Цезар
Цезар
Джони

ПисанеЗаглавие: Re: Съпругите и металдетектинга!   Съпругите и металдетектинга! - Page 2 EmptyНед Дек 30, 2012 2:17 pm

Мойта, твойта....карайте я както си знаете....То, докато има петли, ще има и кокошки. Само не се фукайте, че бъхтате жените си, че е много грозно. Smile Други забележки нямам... Smile Но, ако още някой се похвали с подобно "Геройство", пак ще хвърчат перушини, така че, спестете ми го. Smile
Весело посрещане на Новата....и повече жълто под антените!

Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
Съпругите и металдетектинга! - Page 2 Skypelogo1
fishera80
Преторий
Преторий
fishera80

ПисанеЗаглавие: Re: Съпругите и металдетектинга!   Съпругите и металдетектинга! - Page 2 EmptyНед Дек 30, 2012 3:26 pm

Права си Колежке!
Много късмет и на тебе, и на всички останали!
Предлагам всеки, вместо да бъхти или Е_Б_Е по-цял ден половинката си, да я остави цяла-целеничка и да измислят заедно по-интересни късмети за баницата която трябва да му направи утре. А след нова година всеки който желае, нека сподели какъв късмет е сполучил. Very Happy Very Happy Very Happy
УСПЕХ!!!

charon
Цезар
Цезар
charon

ПисанеЗаглавие: Re: Съпругите и металдетектинга!   Съпругите и металдетектинга! - Page 2 EmptyНед Дек 30, 2012 4:49 pm

Е то това, да биеш жена си трябва, да си голям ''мъж'', за да го направиш немога, да разбера тея компелксирани човечета дет посягат на жени.Като искате да се биете-запишете да тренирате някое БИ някъде....

Viver est militare!
аджемия
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: Съпругите и металдетектинга!   Съпругите и металдетектинга! - Page 2 EmptyСъб Яну 12, 2013 3:06 pm

Двама рибари седят на брега и ловят риба. По едно време единият казва:
- Какво ли правят сега жените ни?
- Еми, или плетат, или ходят по мъже.
След кратко мълчание, първият си събира нещата да си ходи.
- Къде тръгна, бе?
- Абе, жена ми не може да плете…
Ранк
EXTERMINATE
Про-Консул
Про-Консул
EXTERMINATE

ПисанеЗаглавие: Re: Съпругите и металдетектинга!   Съпругите и металдетектинга! - Page 2 EmptyСъб Яну 12, 2013 4:39 pm

Говорят си хирург банкер и автомонтьор
банкера :
Аз жената я пращам на почивка на халкидики
хирурга :
аз я пращам на анталия
автомонтьора :
Аз моята сам си я еба Laughing

както винаги сме си най веселата компания ХD :yes: :soif100: на маса
fishera80
Преторий
Преторий
fishera80

ПисанеЗаглавие: Re: Съпругите и металдетектинга!   Съпругите и металдетектинга! - Page 2 EmptyНед Яну 13, 2013 11:16 am

Питат се, на една интернационална седянка в покоите на Аладин, който като добър домакин им предложил духът от лампата му, да им изпълни по едно еротично желание: Англичанка, Французойка, Рускиня и Българка - коя какъв Х_Й иска?

- Англичанката казва: не ме бърка дължината и къс да е, ама ДЕБЕЛ!
- Францозойката откликва: за мен може и тънак да е, но да е ДЪЛАГ!
- Рускинята отговаря: размера няма значение, стига да е с ГОЛЯМА ГЛАВНЯ!

Дошъл момента Българката да отговори, позамислила се, па им рекла:
- Аз го искам: Англо-Френски с Руска глава!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Така си сглобяваме и детекторите родно производство, ма лошо няма, важен е крайният резултат - да са добри!
Cool

гущера
Про-Консул
Про-Консул
гущера

ПисанеЗаглавие: Re: Съпругите и металдетектинга!   Съпругите и металдетектинга! - Page 2 EmptyНед Яну 13, 2013 2:36 pm

Живеел си Адам в рая и всичко си му било на ред,но господ решил че е самотен и му дал Ева.
От там идва и изразът: да не дава господ.... дявол
EXTERMINATE
Про-Консул
Про-Консул
EXTERMINATE

ПисанеЗаглавие: Re: Съпругите и металдетектинга!   Съпругите и металдетектинга! - Page 2 EmptyНед Яну 13, 2013 5:52 pm

Вечерта мъж казва на жена си:
- Хайде да поскачаме днес на леглото. Нека съседите да си помислят, че ние сме правили секс. . .
На сутринта жена му казва:
- Хайде потропай с вилицата върху чинията. Нека съседите да си помислят, че съм ти дала да ядеш!
Laughing Laughing

както винаги сме си най веселата компания ХD :yes: :soif100: на маса

Съпругите и металдетектинга!
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Успешна ли беше 2010 за Металдетектинга в България?
» Бъдещето на металдетектинга
» Бъдещето на металотърсачите и металдетектинга

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Благи приказки-
Идете на: