Заглавие: Re: опасностите при металдетектинга Чет Фев 04, 2010 4:33 pm
Че нали затова сме го избрали хобито,че има опасности!!!Инъче полвината щяхме поне да сме с други хобита.
bulgari Легионер
Заглавие: Re: опасностите при металдетектинга Чет Фев 04, 2010 7:14 pm
да не забравяме и осите това лято минах само с три ужилвания
sitalk Джадай
Заглавие: Re: опасностите при металдетектинга Чет Фев 04, 2010 9:41 pm
Опасности много.Ама то това е тръпката... Веднъж изкачих една стръмна скала...после назад не може.Замалко да ме изядат горе орлите..И още куп авантюри Среща с вълци,чакали,лисици,змии и т.н.Една нощ ни нападна незнам кво беше..Чува се нещо смесено от свистене,грухтене,тропот,идва към нас.Грабваме кирките и чакаме.Явно ни надуши,спре се и промени посоката..Не беше диво прасе... Виждали сме и НЛО.Не лъжа.
топи Цезар
Заглавие: Re: опасностите при металдетектинга Пет Фев 05, 2010 8:35 am
у да еба.да беше поискал някоя от техните машинки.стигане нямаше да имаш
топи Цезар
Заглавие: Re: опасностите при металдетектинга Пет Фев 05, 2010 9:17 am
мене ме е гонил разгонен бръмбар.ама му избягах
leo 1 Преторий
Заглавие: опасностите при металдетектинга Пет Фев 05, 2010 12:38 pm
мен са ме нападали глутница кучета но в джоба на якето винаги си носа пиратки и им отвърнах на атаката с атака такова бягане падна от тяхна страна че за сикунди неможеш да ги видиш как се разпръснаха
у да еба.да беше поискал някоя от техните машинки.стигане нямаше да имаш
В небето,нямаше как да се свържем с тях.
vanko1.1975 написа: .."това което ви е обикаляло е било сръндак колега и аз веднъж се качвах на едно дърво заради един докато видя какво е много гаден рев имат и го правят предимно в размножителния период.."
за мен лечно няма по-разтоварващо до потъркам неиде из наща умаина и величествена природа.А колкото до опасностите теса част от нащо хоби аз като излизам винаги си нося нож;запалка и кибрит и някоя пиратка за сплашване
Magikman Консул
Заглавие: Re: опасностите при металдетектинга Нед Фев 14, 2010 12:01 am
А до някой да е падал гръм?)))
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: опасностите при металдетектинга Нед Фев 14, 2010 12:30 am
Ти с това ХР внимавай за гръмове,че антената ти е карбон
Magikman Консул
Заглавие: Re: опасностите при металдетектинга Нед Фев 14, 2010 1:00 am
Едни колеги ги беше треснало на едно като светилище,една скала-единият после го намерили чак в селото на 5 километра
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: опасностите при металдетектинга Нед Фев 14, 2010 2:21 am
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 8:07 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Magikman Консул
Заглавие: Re: опасностите при металдетектинга Нед Фев 14, 2010 9:00 am
Заграждали са ме овчарски кучета,а имах само нунчаку,не бях с пистолета.И те стоят на разстоянието на нунчата,но и аз не мога да мръднаДоближи се овчарят и си ги извика
sitalk Джадай
Заглавие: Re: опасностите при металдетектинга Нед Фев 14, 2010 9:48 am
Magikman написа:
Едни колеги ги беше треснало на едно като светилище,една скала-единият после го намерили чак в селото на 5 километра
Били са на Светилище,затова.Зевс е пратил мълния!!!! Мълния прати Зевс и по нас една вечер,добре,че бяхме залегнали секунди преди това,за да се скрием от ИПОН.Падна покрай нас и ни обрули косите ударната сила...
Тогава и ние бяхме на едно "тракийско място"..
топи Цезар
Заглавие: Re: опасностите при металдетектинга Нед Фев 14, 2010 10:12 am
Magikman написа:
Заграждали са ме овчарски кучета,а имах само нунчаку,не бях с пистолета.И те стоят на разстоянието на нунчата,но и аз не мога да мръднаДоближи се овчарят и си ги извика
бате ти на война ли ходиш
Magikman Консул
Заглавие: Re: опасностите при металдетектинга Нед Фев 14, 2010 11:53 am
Имам няколко интересни случки,..особено една,..ама ако я разкажа ще се кажете че сам мръднал,... ,...При един друг случаи пак някакви спряха и стреляха по нас,..еи така,без нищо,..та станах по нисък от тревата,..
Имам няколко интересни случки,..особено една,..ама ако я разкажа ще се кажете че сам мръднал,... ,...При един друг случаи пак някакви спряха и стреляха по нас,..еи така,без нищо,..та станах по нисък от тревата,..
хахаха нунчако ти ме разби не си ли носиш и самурайски меч и звездички яяяаааххууу
Ще кажа,.. може и някои друг да е имал подобна среща,...да не се смеете много само,......и така,...една вечер близо до Радомир вечерта като търкахме видяхме ЛЕТЯЩА ЧИНИЯ,..ама избягвам да го казвам,защото на които сам го казал все се подиграва,...за това си и трая,..бяхме 3 когато я видяхме
Ще кажа,.. може и някои друг да е имал подобна среща,...да не се смеете много само,......и така,...една вечер близо до Радомир вечерта като търкахме видяхме ЛЕТЯЩА ЧИНИЯ,..ама избягвам да го казвам,защото на които сам го казал все се подиграва,...за това си и трая,..бяхме 3 когато я видяхме
спокойно и аз съм виждал нещо подобно , а и съм сигурен че не сме само двамата а още доста хора тук с подобни случки.
няма да е лошо тези които са виждали разни нещица да споделят това -онова,..и предварително да се настроят за заяждането от някои колеги, които само това правят в този форум,..та не им обръщаите внимание и си разкажете историята,...ще е интересно
няма да е лошо тези които са виждали разни нещица да споделят това -онова,..и предварително да се настроят за заяждането от някои колеги, които само това правят в този форум,..та не им обръщаите внимание и си разкажете историята,...ще е интересно
Преди две години като търках в една гора привечер /сумрак/ тъкмо мислех да си тръгвам нещо профуча като вятър близо зад мен над дърветата - нищо не успях да видя /врамето беше тихо и спокойно/- позамислих се дали е НЛО...Нивата която граничи със гората беше засята със жито/където бях спрял колата/ имаше петно отъпкано жито в кръг около 5-6 м. диаметър - преди когато бях дошъл петното го нямаше защото се оглеждах за керамика - в момента не разбрах за какво става дума но по късно като се замислих - това май беше наистина НЛО...Може би защото нищо не видях да лети...
хахаха нунчако ти ме разби не си ли носиш и самурайски меч и звездички яяяаааххууу
аз пак ходя със буздоган
Самурайски меч не,но обезателно като си дойда,ще съм с мачете.