Всичко зависи от самия човек моята жена като и кажа утре излизам рано още вечерта ми приготвя сандвичи и вода.Като тръгвам ми вика хайде чао и много късмет.Другото ми хоби е риболова болен съм на тази тема пак нямам проблеми
Джони Цезар
Заглавие: Re: Съпругите и металдетектинга! Нед Дек 23, 2012 1:02 am
maslinata написа:
Всичко зависи от самия човек моята жена като и кажа утре излизам рано още вечерта ми приготвя сандвичи и вода.Като тръгвам ми вика хайде чао и много късмет.Другото ми хоби е риболова болен съм на тази тема пак нямам проблеми
Сигурно нямате дълъг съвместен живот... След седмата, осмата година почва да им идва в повече...
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
charon Цезар
Заглавие: Re: Съпругите и металдетектинга! Нед Дек 23, 2012 9:29 am
Аз засега нямам такива проблеми, като излеза ми се пожелава наслука и всичко е 6
Сигурно нямате дълъг съвместен живот... След седмата, осмата година почва да им идва в повече...
Не знам колега при теб как е, но при мен търканията, интригите и ревността бяха до седмата година, както се вика - "първите седем са важни". Преминеш ли ги, друга песен се пее също така се и помъдрява. Аз от пет години вече, съм рахат. Рецептата е: - Даваш малко от властта на жените за която вечно си мечтаят - да е тя мъжа в къщата и си тупаш топката...! Стратегията е: - Със техните камъни, по техните глави...! Някой колеги може да кажат, че в моя дом кокошка пее! Но да знаят, че аз съм касапина в къщи! Весели празници!
С моята въобще не се съобразявам , освен , ако няма нещо по-сериозно . Просто казвам , че тръгвам и това е . Пожелава ми късмет, когато не сме се спречкали или обратното "дано нищо не намериш". Но най-интересното, Колеги е , че винаги когато каже да не намеря нищо винаги ми излиза късмета. Дори вече преди да тръгна от време на време я дразня за да ми каже това. За вас лъжа за мен истина! С две думи тя много добре знае, че като се върна съм много по-спокоен и разтоварен психически и ме подкрепя. Благодаря й!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
кирката Консул
Заглавие: Re: Съпругите и металдетектинга! Пон Дек 24, 2012 10:35 am
ЕЕЕхх, пичове еб....о му е майката,ако се представиш вечарта дообрее утре си свободен, а,ако удариш едно езиче цяла седмица може да не те търси весели празници на всички
ЕЕЕхх, пичове еб....о му е майката,ако се представиш вечарта дообрее утре си свободен, а,ако удариш едно езиче цяла седмица може да не те търси весели празници на всички
Точно в тва е тайната Има още една стратегия, теглиш й един бой и пак те оставя за 2-3 дена докато й мине
Точно в тва е тайната Има още една стратегия, теглиш й един бой и пак те оставя за 2-3 дена докато й мине
Първото го пробвах,фаща дикиш ,ся шъ пробвам второто
аз не съм женен но приятелката дето иска да ме влачи по магазините ето начина по който се отървавъм вечерта преди да ходя с аверите я вкарвам в леглото оправям я по най животинския начин най екстремен и два дена ходи като разчекната и тва значи свободни два дни без ходене по магазини и кафета само бира уиски и ходене по баирите
както винаги сме си най веселата компания ХD
fishera80 Преторий
Заглавие: Re: Съпругите и металдетектинга! Чет Дек 27, 2012 2:08 pm
EXTERMINATE написа:
аз не съм женен но приятелката дето иска да ме влачи по магазините ето начина по който се отървавъм вечерта преди да ходя с аверите я вкарвам в леглото оправям я по най животинския начин най екстремен и два дена ходи като разчекната и тва значи свободни два дни без ходене по магазини и кафета само бира уиски и ходене по баирите
Евала бе пич...! - Дано приятелката ти е здравно осигорена...! - Пожелавам ти скоро да се присъединиш към клуба на бившите ергени! - Тогава ще си помислиш, преди да се превърнеш в някакво - може би нечифтокопитно животно Защото кесията се опразва от тия умни чичковци в бели престилки и слушалки на врата...! - Е, моята преди да ме "бракува" и аз така правех, още е жива и ражда два пъти, но това е друг въпрос... не е лошо ако ще минаваш към клуба, да има първо тест-драйв... УСПЕХ!
Умът не е добродетел, а качество!
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Съпругите и металдетектинга! Пет Дек 28, 2012 12:44 am
Големи еб*чи бре хехе
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: Re: Съпругите и металдетектинга! Пет Дек 28, 2012 3:13 pm
ми прав си но тя не ма жали по бутиците аз нея жаля в леглото а за докторите няма проблем колко пъти сам бил на косъм да пукна само трябва нещо да му бутнеш ей така да се почерпи един пръстен и друго става а за животно аз съм половин руснак накъде по голямо животно а за клуба на бившите ергени има да чакате ползвам презервативи
както винаги сме си най веселата компания ХD
Джони Цезар
Заглавие: Re: Съпругите и металдетектинга! Пет Дек 28, 2012 10:30 pm
Aemilivs написа:
Големи еб*чи бре хехе
И еб*чи и биячи....изобщо...майка плаче... Нали знаеш кои са най-големите....тия дето си мълчат. ...и в двата бранша. То и с металдетектинга е така... Момчета, явно имате благи жени...ако бях на тяхното място щяхте да бъдете бракувани и разфасовани отдавна. Как не се намери някой да каже, че взема и жена си/приятелката си/, пък че в почивката и пали огън, пък и постила якето си...пък после правете любов....тва е алтернативата на моловете, а не еб..не като у Джунглата. Имах един приятел дето на такива като вас казваше Козоебачи.... Ай, Наздраве и весели празници! Обичайте се!
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Съпругите и металдетектинга! Пет Дек 28, 2012 10:37 pm
Джони написа:
Aemilivs написа:
Големи еб*чи бре хехе
И еб*чи и биячи....изобщо...майка плаче... Нали знаеш кои са най-големите....тия дето си мълчат. ...и в двата бранша. То и с металдетектинга е така... Момчета, явно имате благи жени...ако бях на тяхното място щяхте да бъдете бракувани и разфасовани отдавна. Как не се намери някой да каже, че взема и жена си/приятелката си/, пък че в почивката и пали огън, пък и постила якето си...пък после правете любов....тва е алтернативата на моловете, а не еб..не като у Джунглата. Имах един приятел дето на такива като вас казваше Козоебачи.... Ай, Наздраве и весели празници! Обичайте се!
Джони ,споко да не мислиш ,че това което говорят го правят наистинал Всичко е разперване на перушина, жената командва парада, но прави така , че да си мислим, че от мъжа зависи.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
fishera80 Преторий
Заглавие: Re: Съпругите и металдетектинга! Пет Дек 28, 2012 10:55 pm
Джони написа:
Aemilivs написа:
Големи еб*чи бре хехе
Романтиците са най-добрите търсачи на съкровища, даже и самото хоби е вит романтика, но тогава детектор и лопата - не им трябват...
- Защото полвинкта им сигурно е багетист...
markos Преторий
Заглавие: Re: Съпругите и металдетектинга! Пет Дек 28, 2012 11:04 pm
Ейй момчета вие забравяте на важния участник Дъртата Кобра (свекървата).Влезе ли веднъж таз змия в курника ни МД остава нито кола нито къща,затова първите години са най важни в опитомяване на дивото.
Джони Цезар
Заглавие: Re: Съпругите и металдетектинга! Пет Дек 28, 2012 11:16 pm
fishera80 написа:
Джони написа:
Aemilivs написа:
Големи еб*чи бре хехе
Романтиците са най-добрите търсачи на съкровища, даже и самото хоби е вит романтика, но тогава детектор и лопата - не им трябват...
Трябва ли да си романтик, за да имаш необходимото уважение и търпимост към околните? Щяхте ли да ме уважавате повече, ако бях написала, че като се прибера от излет, или преди това, погвам мъжа си с тигана? Нямам намерение да ви чета морал, но от опит знам, че тия дето се правят на петли в къщи, като излязат навън, са първи лалугери....и залягат по храстите. Иначе, така добре боравя с лопатата, че винаги съм в готовност да отвъртя някоя лопата на първия простак, който застане срещу мен. И не "багетист", колега.... Пробвай с багерист...по-интересно звучи.
fishera80 Преторий
Заглавие: Re: Съпругите и металдетектинга! Пет Дек 28, 2012 11:33 pm
Джони написа:
fishera80 написа:
Джони написа:
Aemilivs написа:
Големи еб*чи бре хехе
Трябва ли да си романтик, за да имаш необходимото уважение и търпимост към околните? Щяхте ли да ме уважавате повече, ако бях написала, че като се прибера от излет, или преди това, погвам мъжа си с тигана? Нямам намерение да ви чета морал, но от опит знам, че тия дето се правят на петли в къщи, като излязат на вън са първи лалугери....и залягат по храстите. Иначе, така добре боравя с лопатата, че винаги съм в готовност да отвъртя някоя лопата на първия простак, който застане срещу мен.
Упссс, залягайте момчета...
Интересно ми е: - Коя ли ще е първата жена на луната... Май само там още държим фронта!?! - Гаранция ще е колежка... Нямам расистко отношение към жените, но работата отива към матриархат и нищо чудно след цялата ни хилядолетна история, да дойде златния век на "АМАЗОНКИТЕ"... - Е поне поколенията ще вадят тигани, от по-дълбоко даже, ама незнам заради тефлоновото покритие как ще ги дискриминира... Някой пробвал ли е...
tepes Цезар
Заглавие: Re: Съпругите и металдетектинга! Пет Дек 28, 2012 11:36 pm
EXTERMINATE написа:
БРЕЙЙЙ... Ц-ц-ц..
Джони Цезар
Заглавие: Re: Съпругите и металдетектинга! Съб Дек 29, 2012 12:03 am
[quote="fishera80"][quote="Джони"]
fishera80 написа:
Упссс, залягайте момчета...
Интересно ми е: - Коя ли ще е първата жена на луната... Май само там още държим фронта!?! - Гаранция ще е колежка... Нямам расистко отношение към жените, но работата отива към матриархат и нищо чудно след цялата ни хилядолетна история, да дойде златния век на "АМАЗОНКИТЕ"... - Е поне поколенията ще вадят тигани, от по-дълбоко даже, ама незнам заради тефлоновото покритие как ще ги дискриминира... Някой пробвал ли е...
Може и да залягат....около масата. Тиганите ползвам по предназначение. Лопатата също. И да се разпенваш, ми е все тая... Добре, че не всички мъже се изживяват като касапи... Щото с касаплък, нито до луната, нито до съкровището....най-много до под кривата круша. Накрая - в клуба на единаците. Още малко и ще искате да ви ръкопляскаме за "великата" мъжественост!