Заглавие: Golden Mask Deep Hunter Чет Ное 29, 2012 1:51 pm
Тествана 2 месеца преди пускане на пазара !
Цена 850 лв. с рамка 120x120 см.
Параметри в земята !
капачка от буркан - 80 см чиния алпака ф300мм - 140 см
Работа на звуков праг !
NERON Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask Deep Hunter Чет Ное 29, 2012 4:24 pm
от пръв поглед се вижда , че цената и дизайна са отлични . сигурен съм , че и показателите ще са добри.Успех!
ТЕЗИ, КОИТО ИЗКОВАХА ОТ МЕЧОВЕТЕ СИ РАЛА, СЕГА ОРАТ ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СИ ЗАПАЗИХА МЕЧОВЕТЕ
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask Deep Hunter Съб Яну 19, 2013 11:09 pm
NERON написа:
от пръв поглед се вижда , че цената и дизайна са отлични . сигурен съм , че и показателите ще са добри.Успех!
До скоро не ми се занимаваше с подобен вид техника, но сега съм твърдо решен да наблегна сериозно на ПИ детекторите. Говорим за лесни за работа, дълбоки и стабилни машини ! Без излишни настойки, менюта и пр. които само объркват потребителите а от друга страна са идеално оправдание на производителите при неработещ или лошо работещ детектор че потребителя не може да го настрои !
Ето го батко, на минус 3 работи без грешка...Това е първият от серията, до края на годината ще има още няколко модела
Последната промяна е направена от Golden Mask на Чет Яну 31, 2013 11:43 pm; мнението е било променяно общо 4 пъти
bobi31 Преторий
Заглавие: Re: Golden Mask Deep Hunter Съб Яну 19, 2013 11:34 pm
Дизайна е много добър. Не бях виждал толкова "пипната" Делта Пулс. Виж комшиите са вече на 3ката- дисплей, гъзарийки., обаче изостават с дизайна.
ASPARUH781 Новобранец
Заглавие: Re: Golden Mask Deep Hunter Съб Яну 19, 2013 11:36 pm
Браво Влади всеки търсач иска дълбока техника,снимайте и качете малко видео /тестове/. Поздрави
akulata88 Преторий
Заглавие: Re: Golden Mask Deep Hunter Нед Яну 20, 2013 10:26 am
На мене ли4но дизайна на старич модел пове4е ми харесваше.... https://www.youtube.com/watch?v=W9j_l_JviJM
stater Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask Deep Hunter Нед Яну 20, 2013 7:03 pm
Това е техника за професионалисти, не е за аматьори.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask Deep Hunter Нед Яну 20, 2013 7:39 pm
bobi31 написа:
Дизайна е много добър. Не бях виждал толкова "пипната" Делта Пулс. Виж комшиите са вече на 3ката- дисплей, гъзарийки., обаче изостават с дизайна.
Нищо общо с ,,Делта Пулс", не знам що толкова го дъвкате тоя детектор, Делта Пулс е леко модифициран Sniffer XR71, ама откъде ли ще знаете . Лично на мен XR 71 по ми допада т.е. оригиналната схема. 2000 г почнах да правя Bandito Impulse той беше по схема на Sniffer XR71 но го спрях от производство преди 5 години, не че не работеше добре, просто няма оборот на такива машини и се съсредоточих към IB. Сегашния няма нищо общо със Sniffer XR71 , Делта Пулс и всичко което се върти в геотеч форума. До 2-3 дни чакам да пристигнат налепени платки че каквото имаше замина и ще постна и малко снимки за любопитните
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask Deep Hunter Нед Яну 20, 2013 7:40 pm
stater написа:
Това е техника за професионалисти, не е за аматьори.
Тоя става и за аматьори, има си SILENT режим за новобранците
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask Deep Hunter Нед Яну 20, 2013 7:45 pm
akulata88 написа:
На мене ли4но дизайна на старич модел пове4е ми харесваше.... https://www.youtube.com/watch?v=W9j_l_JviJM
Е да ама и цената му е солена, отиде на голяма цена а всъщност основните параметри са като на сегашния, който е на 1/3 от цената на дигиталния, е оня има LCD..., но това не помага на нищо. Golden Mask Deep Hunter работи като PULS STAR 2 PRO със звуков праг (пукане), мнооого стабилен и с 30% по-дълбок от PS2, дискриминацията му също е по-добра от на PS2 pro
comander Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask Deep Hunter Нед Яну 20, 2013 10:18 pm
по този начин намотката би трябвало да става на осмица и да бачка под жерета но само ако има сапротивление в антената.микрона знам че няма и за това не му бачкат спокоино рамките ама след този пост 6те му светне лампата
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask Deep Hunter Нед Яну 20, 2013 10:27 pm
comander написа:
по този начин намотката би трябвало да става на осмица и да бачка под жерета но само ако има сапротивление в антената.микрона знам че няма и за това не му бачкат спокоино рамките ама след този пост 6те му светне лампата
Точно така, идеята на външния монтаж е от един кабел да стават два размера антени, махаш част от тръбите и имаш нова антена, а най-хубавото е че всико се побира в малка чанта, респ. кашон ! Има съпротивление, а нали знаеш че Микрона само слага платките в кутии как да му дойде на акъл ?!
comander Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask Deep Hunter Нед Яну 20, 2013 10:55 pm
значи само две тетки към комплекта трябват за се навие осмицата на нея,демек 1,20 на 60
bobi31 Преторий
Заглавие: Re: Golden Mask Deep Hunter Пон Яну 21, 2013 9:19 pm
Golden Mask написа:
Сегашния няма нищо общо със Sniffer XR71 , Делта Пулс и всичко което се върти в геотеч форума. До 2-3 дни чакам да пристигнат налепени платки че каквото имаше замина и ще постна и малко снимки за любопитните
Очаквам с интерес да видя снимка на платката.
titpulo Легионер
Заглавие: Re: Golden Mask Deep Hunter Пон Яну 21, 2013 11:54 pm
a с стика и другата антена каква е цената
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask Deep Hunter Вто Яну 22, 2013 12:00 am
titpulo написа:
a с стика и другата антена каква е цената
950лв е цената с две антени (120х120см и 32х38см) , зарядно , гаранция на електрониката 5 години !
AlexP Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask Deep Hunter Вто Яну 22, 2013 11:46 am
Може и аз нещо да недовиждам, но този детектор има ли настройка на "pulse delay" или "sampling delay", както е при Pulse Star 2?
С едно и също закъснение ли работи и с рамката и с малката антена?
На каква честота работи (импулси за секунда)?
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask Deep Hunter Сря Яну 23, 2013 11:28 am
AlexP написа:
Може и аз нещо да недовиждам, но този детектор има ли настройка на "pulse delay" или "sampling delay", както е при Pulse Star 2?
С едно и също закъснение ли работи и с рамката и с малката антена?
На каква честота работи (импулси за секунда)?
Работи на 480 хц Копчето ,,земен баланс" е един вид "sampling delay"
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask Deep Hunter Сря Яну 23, 2013 11:40 am
Дай сайта където могат да се разгледат цени ,демонстрации и характеристики на уреда ======================================================= 950лв е цената с две антени (120х120см и 32х38см) , зарядно , гаранция на електрониката 5 години ! ======================================================= тази цена е ясна но ако поръчаш с 100х100 или 200х200 какви са батериите колко време карат
който търси намира
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask Deep Hunter Сря Яну 23, 2013 12:08 pm
nasko75 написа:
Дай сайта където могат да се разгледат цени ,демонстрации и характеристики на уреда ======================================================= 950лв е цената с две антени (120х120см и 32х38см) , зарядно , гаранция на електрониката 5 години ! ======================================================= тази цена е ясна но ако поръчаш с 100х100 или 200х200 какви са батериите колко време карат
Поръчваш си антена 200х200см и като разглобиш колената става 100х100 см. с един удар два заека Видео ще има тия дни.. Батериите са 2500мА и карат по 8 часа
AlexP Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask Deep Hunter Сря Яну 23, 2013 12:16 pm
Цитат :
Супер. Ако ми се отдаде възможност да го тествам в Бургас с малката антена и се окаже по-добър от моите ПИ детектори, със сигурност ще взема един.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask Deep Hunter Сря Яну 23, 2013 1:07 pm
AlexP написа:
Цитат :
Супер. Ако ми се отдаде възможност да го тествам в Бургас с малката антена и се окаже по-добър от моите ПИ детектори, със сигурност ще взема един.
С колко малка антена ? Мога да ти пратя един към средата на другия месец да го тестваш, че преди това няма да имам възможност. Подсети ме по някое време
AlexP Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask Deep Hunter Сря Яну 23, 2013 1:43 pm
Със стандартната 32х38см. Обаче имай в предвид, че ще го сравня с Lorenz Pulse 5 с 35см DD антена. Преди няколко дена правихме паралелни тестове с колегата Vit73 на Бургаския плаж и 1лв го хваща със слаб сигнал на 35см при отворена дупка. Като се зарови дупката започва да го чува по-силно и мога да вдигна антената на 10-15см от пясъка и пак го хваща, което значи че на 45см го чува без проблем. 1ст я хваща на 25см в пясъка. Извадихме няколко такива сигнала. Хваща добре и малки злата. С 35см моно антена е още по-дълбок, но много чува земята. Lorenz-а няма дискриминация. Има "target classification", на която не може да се разчита много и сигнала трябва да е силен за да даде индикация. Та ако Golden Mask Deep Hunter даде по-добри резултати от това и има що годе добра дискриминация, ще си купя един. Ако мислиш, че може да ми бие Lorenz-a, да ти напомня другия месец да ми пратиш един за тестове? Ще го ползвам предимно като плажен детектор и е важно да хваща малки предмети от цветен метал на добра дълбочина.
бобо Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask Deep Hunter Сря Яну 23, 2013 7:45 pm
AlexP написа:
Със стандартната 32х38см. Обаче имай в предвид, че ще го сравня с Lorenz Pulse 5 с 35см DD антена. Преди няколко дена правихме паралелни тестове с колегата Vit73 на Бургаския плаж и 1лв го хваща със слаб сигнал на 35см при отворена дупка. Като се зарови дупката започва да го чува по-силно и мога да вдигна антената на 10-15см от пясъка и пак го хваща, което значи че на 45см го чува без проблем. 1ст я хваща на 25см в пясъка. Извадихме няколко такива сигнала. Хваща добре и малки злата. С 35см моно антена е още по-дълбок, но много чува земята. Lorenz-а няма дискриминация. Има "target classification", на която не може да се разчита много и сигнала трябва да е силен за да даде индикация. Та ако Golden Mask Deep Hunter даде по-добри резултати от това и има що годе добра дискриминация, ще си купя един. Ако мислиш, че може да ми бие Lorenz-a, да ти напомня другия месец да ми пратиш един за тестове? Ще го ползвам предимно като плажен детектор и е важно да хваща малки предмети от цветен метал на добра дълбочина.
Еее,земляк,ти много вдигна летвата Пък и разликата в цената.....,абе ще трябва да я пробвам таз маска,доколкото си спомням дискриминацията на пулс стара за плитките железа си беше супер,пък ако тази е и по-добра......,и за тази цена......65,78...имаме БИНГОООО
AlexP Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask Deep Hunter Сря Яну 23, 2013 9:02 pm
По всичко личи, че вече имаме бинго. По-дълбок и с по-добра дискриминация от Pulse Star 2. И ако е също толкова стабилен като PS2. И това на 1/5 от цената на PS2. Това при работа с рамка. Аз с PS2 не съм работил, но от клипчетата в youtube оставам с впечатление, че като монетар не е много добре. Забравих да спомена, че Lorenz Pulse 5 работи на 1300 херца с малка антена и на 700 херца с рамка и е доста бърз като за рамков ПИ уред. По-новите модели работят на 2000 херца с малка антена. Не разбирам много, но сигурно това ги прави успешни като монетари.