Заглавие: Новите PI детектори ''Golden Mask'' Deep Hunter Вто Юни 28, 2016 7:31 pm
Deep Hunter LE - опростен вариант за работа без специални настройки - регулират се само чувствителността и силата на звука . Дълбочината на откриване е съизмерима с тази на познатия Deep Hunter pro без включен бустер.
Deep Hunter pro - добре познатият модел, но сега с малко изменена "физиономия" на лицевия панел и нова електроника. Значително по-стабилен при същата дълбочина .
Deep Hunter pro2 - топ-модел, параметри като на Deep Hunter pro + AGEB, 18 часа работа с едно зареждане (5000 мАч) + 15% дълбочина (в ръчен режим). Външно не се различава от стария модел, с изключение на това, че хелипота е заменен обикновен потенциометър с ключ, за да може да се превключва режимът AGEB без добавяне на отделен ключ .
Flash Auto Ground Exsclusion Balance (AGEB) - наше изобретение, за сега не е позната подобна система при no-motion апарати.
Заглавие: Re: Новите PI детектори ''Golden Mask'' Deep Hunter Чет Сеп 08, 2016 2:42 pm
Изравяне на дълбоките цели от полигона пред хижа Узана (оператора е знаел горе-долу в рамките на 50 кв. м. къде са сигналите). Антената е 42 см.
Случката е след събора на алтернативният синод, събрал по-малко от 80 човека .
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Новите PI детектори ''Golden Mask'' Deep Hunter Чет Сеп 08, 2016 3:32 pm
Това най-дълбокия сигнал ли е бил? И кой го е хванал и кой не?
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
toprac Новобранец
Заглавие: Re: Новите PI детектори ''Golden Mask'' Deep Hunter Чет Сеп 08, 2016 6:46 pm
Апарата е много добър и бърка дълбоко , бях на събора на Узана присъстващите не бяха повече от 50 човека.
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Новите PI детектори ''Golden Mask'' Deep Hunter Чет Сеп 08, 2016 11:00 pm
www.mdetectors.com написа:
Това най-дълбокия сигнал ли е бил? И кой го е хванал и кой не?
Не беше най-дълбокия.Този сигнал го чуха почти всички монетари.
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Новите PI детектори ''Golden Mask'' Deep Hunter Чет Сеп 08, 2016 11:05 pm
toprac написа:
Апарата е много добър и бърка дълбоко , бях на събора на Узана присъстващите не бяха повече от 50 човека.
На 30 август си правиш регистрация във Форума и след два дена тръгваш за Събори......????
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Новите PI детектори ''Golden Mask'' Deep Hunter Чет Сеп 08, 2016 11:16 pm
Владо,този човек много се изложи. Цял ден стоя под шатрата с другите двама и гледаха как другите хора тестват.Едва,когато го извиках да ми покаже Рамката,тогава стана. И съмнително се държеше с апарата. После е излъгал нещо друго,но ще ти го кажа лично. А върха-изравянето на тези стотинки и се радва като дете,че ги вади. Полигон се прави мн. трудно,пресява се сант по сант земята,а той се е подиграл с труда на хората. И той щеше да идва при мен на моя Полигон да ми показва Д.Хънтъра.......Абсурд. Прати ми друг,не този.
toprac Новобранец
Заглавие: Re: Новите PI детектори ''Golden Mask'' Deep Hunter Пет Сеп 09, 2016 12:09 pm
sitalk написа:
toprac написа:
На 30 август си правиш регистрация във Форума и след два дена тръгваш за Събори......????
Проблем ли има ? Да съм излъгал нещо ? Познавам поне 6 човека които редовно четат от години но нямат Рег. във форума.Явно параноята е заразна,след нея идва желанието за клетви.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Новите PI детектори ''Golden Mask'' Deep Hunter Пет Сеп 09, 2016 12:53 pm
Във връзка с халюцинации на някои хора, кълна се в господ, че нямам нищо общо с тези клипове, не познавам хората и и най-важното - аз не продавам пулса на Golden Mask и това е така от 2 години.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Новите PI детектори ''Golden Mask'' Deep Hunter Пон Окт 02, 2017 9:09 am
Интересно видео от руските блата
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Новите PI детектори ''Golden Mask'' Deep Hunter Съб Май 05, 2018 9:28 pm