Заглавие: Re: Nel Big 43x38 Вто Яну 20, 2015 11:58 am
Днес пристигна нелката. До края на седмицата ще направя тестовете и ще публикувам резултатите.
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Nel Big 43x38 Сря Яну 21, 2015 7:57 am
jordan_nenov написа:
Днес пристигна нелката. До края на седмицата ще направя тестовете и ще публикувам резултатите.
Данка пробвай как е и чувствителността на тази голяма сонда към дребните сигнали като Акче примерно
който търси намира
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Nel Big 43x38 Сря Яну 21, 2015 8:32 am
nasko75 написа:
jordan_nenov написа:
Данка пробвай как е и чувствителността на тази голяма сонда към дребните сигнали като Акче примерно
Ще пробвам, макар че за мен към дребните сигнали ще е доста зле. ..
mario321 Цезар
Заглавие: Re: Nel Big 43x38 Нед Яну 25, 2015 6:49 pm
jordan_nenov написа:
Колега jordan_nenov тества ли я вече големата нелка и каква е разликата в сантиметра между нея е сефката в дълбочина при заровен 1 лев
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Nel Big 43x38 Нед Яну 25, 2015 7:02 pm
mario321 написа:
jordan_nenov написа:
Колега jordan_nenov тества ли я вече големата нелка и каква е разликата в сантиметра между нея е сефката в дълбочина при заровен 1 лев
Вчера дъждове, ама яко. А днес сняг. Да се надяваме, че времето през следващата седмица ще позволи полевите тестове. Засега въздушно е съвсем малко по чувствителна, но разликата е такава, че вложението не си струва...
кирката Консул
Заглавие: Re: Nel Big 43x38 Нед Яну 25, 2015 7:25 pm
[quote="mario321"][quote="jordan_nenov"]Днес пристигна нелката. До края на седмицата ще направя тестовете и ще публикувам резултатите.[/quote]
Колега jordan_nenov тества ли я вече големата нелка и каква е разликата в сантиметра между нея е сефката в дълбочина при заровен 1 лев [/quote] какви сантиметри бе човек,питай го за милиметри добре че има раздел купувам-продавам
Око да види,ръка да пипне.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Nel Big 43x38 Нед Яну 25, 2015 8:32 pm
кирката написа:
mario321 написа:
jordan_nenov написа:
какви сантиметри бе човек,питай го за милиметри добре че има раздел купувам-продавам
Кирка освен тъпите Ти коментари нищо хубаво не съм прочел. На 100% съм сигурен , че не си с гъдулка/т.е. имаш и друг апарат/ , но нищо не си написал за твоят МД. Абсолютно никакъв съвет не си дал към хората , които питат за нещо , а съм сигурен , че си в час доста добре. Освен подигравки нищо друго. . Какъв човек си Ти , немога да те разбере ! Толкова ли тъпата ни Демокрация те е мутирала, че да няма нищо човешко в теб? Еб.си , ако и всички колеги от форума бяха като теб ! По добре да го закриеха, защото ползата от този форум ще беше никаква! Тук ме навежда на мисълта - да не би да си кука? Сигурен съм , че пак ще почнеш да споменаваш майки , лели, сестри , стринки и .н., щото това ти умственият потенциал , освен , ако не се прикриваш да ни провокираш. Нищо лично . Съвета ми към теб е бъди мъж , а не п..ка!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
BEKS Консул
Заглавие: Re: Nel Big 43x38 Нед Яну 25, 2015 8:34 pm
jordan_nenov написа:
mario321 написа:
jordan_nenov написа:
Вчера дъждове, ама яко. А днес сняг. Да се надяваме, че времето през следващата седмица ще позволи полевите тестове. Засега въздушно е съвсем малко по чувствителна, но разликата е такава, че вложението не си струва...
За тези пари можеше да ъпдейтнеш Фишера ми се сртува.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Nel Big 43x38 Нед Яну 25, 2015 8:57 pm
BEKS написа:
jordan_nenov написа:
mario321 написа:
jordan_nenov написа:
Принципно да, но ъпдейта мога да направя само след среща на моя фишер с някой с нов софт. И ако новия софт е по-добър, най вероятно ще си купя друг фишер, а старя /неорязан/ си остава при мен.
Fendera Новобранец
Заглавие: Здравейте колеги! Понеже наблюдавам че коментирате Нел торнадо и С.Е.Ф. може ли да ми помогнете с избора на антена за фишер ф 2. Въпроса ми е дали да бъде Нел торнадо 33 на 30 или С.Е.Ф 30 на 25 от Светльо. Пон Яну 26, 2015 8:34 pm
jordan_nenov написа:
BEKS написа:
jordan_nenov написа:
mario321 написа:
jordan_nenov написа:
Принципно да, но ъпдейта мога да направя само след среща на моя фишер с някой с нов софт. И ако новия софт е по-добър, най вероятно ще си купя друг фишер, а старя /неорязан/ си остава при мен.
Fendera Новобранец
Заглавие: фишер ф2 Пон Яну 26, 2015 8:38 pm
Извинявам се за това че написах въпроса си където не трябва,просто съм нов в форума
кирката Консул
Заглавие: Re: Nel Big 43x38 Пон Яну 26, 2015 9:45 pm
Последната промяна е направена от кирката на Чет Яну 29, 2015 7:20 am; мнението е било променяно общо 1 път
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Nel Big 43x38 Пон Яну 26, 2015 10:51 pm
Кирка и къде му е лъжата на това!? Така и не разбрах. Всичко е истина което съм написал и продължавам да твърдя , че голд бъка е един от най добрите уреди особено на замърсено. Аз фрапиращи дълбочини не търся . Пък що се отнася за трюфели с които се занимаваш , аз имам голям интерес . Със всички останали гъби се занимавам без печурката . Т.е. купувам и преработвам почти всички видове диворастящи гъби . Но от известно време имам интерес към трюфелите , защото в моя район абсолютно никой не се занимава. Така , че дай едно рамо , ако трябва и на лични.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Nel Big 43x38 Вто Яну 27, 2015 4:42 pm
ivanasen написа:
Кирка и къде му е лъжата на това!? Така и не разбрах. Всичко е истина което съм написал и продължавам да твърдя , че голд бъка е един от най добрите уреди особено на замърсено. Аз фрапиращи дълбочини не търся . Пък що се отнася за трюфели с които се занимаваш , аз имам голям интерес . Със всички останали гъби се занимавам без печурката . Т.е. купувам и преработвам почти всички видове диворастящи гъби . Но от известно време имам интерес към трюфелите , защото в моя район абсолютно никой не се занимава. Така , че дай едно рамо , ако трябва и на лични.
В интерес на истината напоследък получавам супер отзиви за Голд Бъга - от много места.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Nel Big 43x38 Вто Яну 27, 2015 5:25 pm
www.mdetectors.com написа:
ivanasen написа:
В интерес на истината напоследък получавам супер отзиви за Голд Бъга - от много места.
И какво общо имат супер отзивите за Голд бъга с темата ми?
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Nel Big 43x38 Нед Апр 19, 2015 1:23 pm
И така: Стария Ф75 с оригиналната 11-ка ВЪЗДУШНО денар на 30 см, с Нел Биг Торнадо 38х46 денара го дава ВЪЗДУШНО на 35 см и СЕФ 38х30 дава денара ВЪЗДУШНО на 40 см. Ще пробвам и с по-големи предмети. Незная дали някой ще иска клипове, но ако поискате - ще направя. Ха сега да видя кой ще повярва без клипове и кой не... Късмет!
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Nel Big 43x38 Нед Апр 19, 2015 2:14 pm
много са банални триковете на nel с големите размери на сондите смятам че точно това e трик да произвеждат безмислено огромни сонди, които практически не работят, точно затова не предлагаме тази марка, защото това е допълнение към лошите букси зле екраниране кабел ниското качество.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Nel Big 43x38 Нед Апр 19, 2015 2:48 pm
www.mdetectors.com написа:
много са банални триковете на nel с големите размери на сондите смятам че точно това e трик да произвеждат безмислено огромни сонди, които практически не работят, точно затова не предлагаме тази марка, защото това е допълнение към лошите букси зле екраниране кабел ниското качество.
Темата за голямата нелка съм я пуснал преди 2-3 години, като се надявах някой колега да изкаже мнение за работата й. Никой нищо не каза, а само предположения. .. тогава реших да купя една и сам да разкажа за качествата й. Нищо че ще се набутам с 430 лв. За дребните неща я няма засега, ще видя за по големите а и ще проверя как се държи на орудено. Няма да я махам защото при дадени условия може пък тя да е удачната антена...Предполагам все пак че сефката е по-добра. Радвам се че ги имам и трите. Имах и оригинална 15-ка, но и тя е по-слаба а и доста по-тежка от сефката. Личния ми опит казва че голямата антена за ф75 е СЕФ 38х30. Това е. Категорично!
Късмет и наслука!
кирката Консул
Заглавие: Re: Nel Big 43x38 Пон Май 04, 2015 10:18 pm
Ненов какво стана с твоя клип с новата антена? още чакам да знаеш,да видя как си се набутал с азиатска стока