Заглавие: ниwан биволска глава Вто Окт 30, 2012 3:15 pm
намерих в скала издалбана глава от бик единят рoк е чyпeн сам сагласен да разделя това което 6те намерим с този които ми помогне https://2img.net/h/oi45.tinypic.com/33wqe5h.jpg
Последната промяна е направена от marselo1980 на Пон Ное 05, 2012 9:25 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти
Колега това някъде на високо ли е замирисва ми на хайдушка работа тука,като гледам единия рог е счупен погледна ли там да не би да е било кухо и да е било тапа нещо ако е кухо отказвай се няма смисъл.Само една снимка ли имаш нямаш ли снимки там откъдето започва гората,като гледам нещо като пясък има отдоло или греша.Огледай хубаво наоколо може би канарата от камък може и да крие все още кухини.
Колега това някъде на високо ли е замирисва ми на хайдушка работа тука,като гледам единия рог е счупен погледна ли там да не би да е било кухо и да е било тапа нещо ако е кухо отказвай се няма смисъл.Само една снимка ли имаш нямаш ли снимки там откъдето започва гората,като гледам нещо като пясък има отдоло или греша.Огледай хубаво наоколо може би канарата от камък може и да крие все още кухини.
колега на 1ОО метра зад ниwана има една отворена дупка с 3 стапала голяма е колкото една стая мозе там да е имало неwто но имали вероятност този ниwан да е за тази стая знам че е далече но е трyдно няма кухина знам че трябва да има вход но незнам от каде се флиза трябва ми маwина която да олавя кухини но за съзеление сме бедни за такива ма6ини съwто до този ни6ан има и една египска глава това значи ли неwто
Не се мъчи там вече е празно сигурно от много отдавна,разстояние от 100 м. е съвсем нормална дистанция има и по далечни точки на които се крият пари но там вече става дума за други нишани.Просто не се хаби нервите за това място,подозирам че счупения рог е била тапа има ли стълби намерени просто отминавай,успех ти желая в бъдеще.
колега забележително наистина досега не бях виждал такова нещо.кой знае какво или кого са били погребали в тази стая.това си е цяло богадство и наследство.
колега тази стая която съм намерил е на 1ОО метра зад ни6аните не мисля че тези ни6ани са за тази стая мозе под тази скала да има вход немозе ниwаните даса тук а парите даса толкова далече неюто неми се варзва ако трябва wте слоzа динамит и wте изравня тази скала с земята няма така лесно дасе откаzа моzе все неwто да е останало и за мен
не се отказваи,колега,мини с обикновен монетар,като падне сняг,веднага иди да огледаш не се ли топи някъде наоколо,мини и стаята отвътре с монетар,чукаи по стените и за кухо,даи снимка на тая стая със стълбите,ако може.
Заглавие: Re: ниwан биволска глава Чет Ное 08, 2012 10:48 am
Здрасти колега аз сам виждал такава глава, но изчукана на скала около метар високо самоче единиа рог сочи надолу.Начетени хора казаха че парите били там кадето сочи рога,виж дали и в твоя случаи няма нещо такова.Иначе не се откозваи парите са там някаде гледаи хубаво не барзаи да гармиш .Успех.
kafeto Легионер
Заглавие: Re: ниwан биволска глава Пет Ное 09, 2012 8:18 am
от гърмене смисъл няма мъдрост трябва тук : ), а е много яка
Там където е текло, пак ще тече..
marselo1980 Легионер
Заглавие: Re: ниwан биволска глава Пет Ное 09, 2012 10:42 pm
колеги тази е стаята wирока е 3 метра дълга 6 метра немисе вярва тук да е било имането това място преди години е било римско гробиwте има и могили и много странни дупки http://prikachi.com/images/363/5375363N.jpg
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: ниwан биволска глава Пет Ное 09, 2012 10:55 pm
търси кухини по стените!
miroslavmladenov Про-Консул
Заглавие: Re: ниwан биволска глава Съб Ное 10, 2012 1:35 am
здравейте колега без зривове,да ви попитам вие в Гърция ли живеете и тези нишани там ли се намират.Който търси намира.
да тези ниwани са в гърця тук на това място пак се говори 4е има стая под земята дълга около 16 метра но немога да намеря входа трябва ми маwина която да олавя кухини
То се вижда къде е лежал капака, на стаята. И е съвсем нормално и логично, главите да са изработени на около 100 м. Те са основните ориентировачни знаци за стаята, затова са и толкова големи. Никои няма да остави пари до толкова големи и видими знаци. Ако е останало парчета от капака, или целия капак, на него търси друг знак, и ще видиш че съм прав. Около главите съм сигурен че няма нищо. Иманярството е сложна наука, трябва да се търси преди всичко логиката, мислиш ли че хората са биле по глупави от нас. Все едно ти, да си заровил пари, и да напишеш една бележка, и да е сложиш от горе. Хората едно време са биле наясно с тези иманета, и са били много, предпазливи, когато са заравяли имането си. Така че да знаеш, никой няма да зарови пари до толкова голям, знак, той е главния орентир, най вероятно за стаята, затова те съветвам да намериш плочата, която е била на входа и ще видиш знака от горе и. Има и друго, знаците за входове не са ги обозначавали с глави на животни или хора, а са съвсем други. И накрая те съветвам, да не използваш взривове защото ще направиш само зулуми, повярвай ми твоя късмет, дали хубав или лош, никой няма да ти го вземе