От кога си в занаято бе баце -Що не попиташ Пещерняка дали некой негови по стари колеги не са си играли на влюбени на млади години...............................
От кога си в занаято бе баце -Що не попиташ Пещерняка дали некой негови по стари колеги не са си играли на влюбени на млади години...............................
wефе виw моzе даси по голям и да имаw повечето опит с монетара но мисля че тези работи с ниwаните нети са ясни това е ниwан които доприzдава за капaн пари със сигорна смърт хваwтаwли побликувах този ниwан мозеби някои да знае неwто повече от мен а не по малко и да се перчи и да се прави на много добар с голям стаw
Бе не че разбирам от нишани,и не че искам да ги разбирам -Ма тва сърце ако не е издълбано във стената на варовикова пещера, главата си залагам -Па ти не знам колко разбираш и колко не................................................ ps -Гледам трудна ти е Латиницата -W-в дума се чете като Българско У -H,h -приблизително e Ш.
немисе вярва да е взето заштото несам видял да е кoпано нито нишаните да са чупени днес бях пак там и намерих този нишан http://prikachi.com/images/897/5486897K.jpg
здр отново Марсело какво да ти кажа моят дядо беше добър човек народен и той като тебе така обикаляше и намираше знаци,и никога никъде не беше копано но до съкровището не се стигна.Аз мисля,че ти трябва професионален колега който си разбира от работата за да ти помогне.Лошо ще бъде, ако тези нишани са далече от БЪЛГАРИЯ,тъй като повечето хора който познавам няма да имат възможност да отскочат чак до ГЪРЦИЯ.
to4no tova mu pisah i az 4e toq ni6an e napraen ot nqkoi vlubeni mladoci
marselo1980 Легионер
Заглавие: Re: ниwан в сърце забит ноj Чет Ное 15, 2012 7:46 pm
pe6ternqka написа:
stan960 написа:
to4no tova mu pisah i az 4e toq ni6an e napraen ot nqkoi vlubeni mladoci
а тази буква и този бастун какво значат че са били Ана и бастунчо колеги мозе да е взето но несам сагласен че някоя си двоика са се качили на балкана и са си драскали на скала и незнам за колегата кои го иннформирал че в Гърця са имали много търсачи незнам аз съм тук 7 години билсъм на много места и несам чувал говорелсам с гърци за нишани те дазе не вярват че хората които са криеле иманието си са оставили нишани кокто един грък е имал една стара къшта и я саберъл зада направи друга но като е копал тимелите е намерил чyве6ки кости и анфори е тои се обади на един приaтел и другят мy е казал че това е царски гроб че до него трябвалo е да има оште един гроб с неговите нешта там трябвало да има плоча и под плочата да е имането тои намерил другят гроб и плоча но се отказа тези хора неса запознати с таза работа тук идват много Германци със скъпи детектори и те търсят като луди а не гърците затова се съглссявам че мозе би е изкарано нo не и любовни спомени
Rgogo Новобранец
Заглавие: Re: ниwан в сърце забит ноj Пон Дек 03, 2012 3:08 am
marselo1980 написа:
stan960 написа:
wефе виw моzе даси по голям и да имаw повечето опит с монетара но мисля че тези работи с ниwаните нети са ясни това е ниwан които доприzдава за капaн пари със сигорна смърт хваwтаwли побликувах този ниwан мозеби някои да знае неwто повече от мен а не по малко и да се перчи и да се прави на много добар с голям стаw
Колегата stan960 е пич така че го слушай какво ти пише не се прави на филусоф БАЦЕ