Заглавие: Re: дайте съвет за фабричен металдетектор Пон Окт 08, 2012 12:05 pm
jordan_nenov написа:
Грундирането на апарата ми е обикновено от 45 до 80. На един от върховете при мен има вулканични скали, които задържат малки железни предмети. Пирит и магнетит. Ей там с голямата сефка си бачкам като пич. А сега някой да каже на кое вика тежка почва... Късмет колеги!
Абе,пич,ти да не си шоп бре?
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: дайте съвет за фабричен металдетектор Пон Окт 08, 2012 1:23 pm
бобо написа:
jordan_nenov написа:
Грундирането на апарата ми е обикновено от 45 до 80. На един от върховете при мен има вулканични скали, които задържат малки железни предмети. Пирит и магнетит. Ей там с голямата сефка си бачкам като пич. А сега някой да каже на кое вика тежка почва... Късмет колеги!
Шоп съм и се гордея с това. Писателя Димитър Иванов, по известен като Елин Пелин ми е вуйчо. Който не вярва, нека в YOU TUBE да напише: f75 hi mineralization, и да види за какво иде реч. Или мдетекторса да кажат за фишера и магнетита... Късмет!
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
LAV DJOI Легионер
Заглавие: Re: дайте съвет за фабричен металдетектор Пон Окт 08, 2012 3:55 pm
Колега сега виждам,че сме близо един до друг ако решиш някой ден заповядай до Пирдоп да направиме заедно един излет,а ще ми е и интересно да пробвам Фишера.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: дайте съвет за фабричен металдетектор Пон Окт 08, 2012 6:43 pm
LAV DJOI написа:
Колега сега виждам,че сме близо един до друг ако решиш някой ден заповядай до Пирдоп да направиме заедно един излет,а ще ми е и интересно да пробвам Фишера.
На драго сърце ще дойда, та ние сме на 30-ина километра. Така ще се увериш, че машината си заслужава кинтите...
tepes Цезар
Заглавие: Re: дайте съвет за фабричен металдетектор Пон Окт 08, 2012 10:16 pm
[quote="jordan_nenov"][quote="бобо"]
jordan_nenov написа:
Шоп съм и се гордея с това. Писателя Димитър Иванов, по известен като Елин Пелин ми е вуйчо. Който не вярва, нека в YOU TUBE да напише: f75 hi mineralization, и да види за какво иде реч. Или мдетекторса да кажат за фишера и магнетита... Късмет!
Елин Пелин по произход е средногорец! А с теб м/у другото се оказваме братовчеди Сестрата на твоята пра пра баба, е моя пра пра баба
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: дайте съвет за фабричен металдетектор Пон Окт 08, 2012 10:32 pm
[quote="tepes"][quote="jordan_nenov"]
бобо написа:
jordan_nenov написа:
Елин Пелин по произход е средногорец! А с теб м/у другото се оказваме братовчеди Сестрата на твоята пра пра баба, е моя пра пра баба
Първия връх на Средна гора е вр.Бабутица. Това е върха за който говорих в предните постове. Границата между средногорци и шопи е между Белопопци и Горна Малина. А аз съм белопопчанин. Но от комшиите съм взел ината. Така отказах и цигарите. Пра пра баба ми е Парашкева Добрева и е сестра на Пелинко на майка му. Ами ти от къде си?
tepes Цезар
Заглавие: Re: дайте съвет за фабричен металдетектор Пон Окт 08, 2012 10:47 pm
Значи първата братовчетка на твоята прапрабаба е моята прапрабаба Произхода ми е от Голема Раковица от рода на Йонкинци
бобо Джадай
Заглавие: Re: дайте съвет за фабричен металдетектор Пон Окт 08, 2012 11:02 pm
Колко е малък света..........!!
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: дайте съвет за фабричен металдетектор Пон Окт 08, 2012 11:04 pm
Аде де...
бобо Джадай
Заглавие: Re: дайте съвет за фабричен металдетектор Пон Окт 08, 2012 11:29 pm
jordan_nenov написа:
бобо написа:
jordan_nenov написа:
Ай стига празни приказки ,де.Земи си бангията,прескочи до Бургас,пък после пак ша приказваме.Не отричай нещо само защото не си го видял!Ф 75 не е нищо по-особено!Пууууууууууууууууу.!Ела го пусни твоя Фишер в Странджата,пък нека после от мдетекторса ти кажат поради кой точно минерал не му сработва дискриминацията.В Ю ТУБа щяли да ми кажат за кво иде реч Ха....!Айде със здраве.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: дайте съвет за фабричен металдетектор Пон Окт 08, 2012 11:48 pm
Само ф75 ли няма дискриминация в Странджата?
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: дайте съвет за фабричен металдетектор Вто Окт 09, 2012 12:04 am
бобо написа:
jordan_nenov написа:
бобо написа:
jordan_nenov написа:
Ай стига празни приказки ,де.Земи си бангията,прескочи до Бургас,пък после пак ша приказваме.Не отричай нещо само защото не си го видял!Ф 75 не е нищо по-особено!Пууууууууууууууууу.!Ела го пусни твоя Фишер в Странджата,пък нека после от мдетекторса ти кажат поради кой точно минерал не му сработва дискриминацията.В Ю ТУБа щяли да ми кажат за кво иде реч Ха....!Айде със здраве.
Колега , ако не си въобще пипал фисшер 75 не се изказвай неподготвен, но ако си пипал и си работил там се него мога да ти стисна ръката и да ти се извиня! Просто за мен този модел е досега най-сполучливият с който съм работил на такива терени!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
бобо Джадай
Заглавие: Re: дайте съвет за фабричен металдетектор Вто Окт 09, 2012 12:26 am
jordan_nenov написа:
Оооо,не,но някои се справят по- добре.!Мнлб Експлр например.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: дайте съвет за фабричен металдетектор Вто Окт 09, 2012 12:36 am
бобо написа:
jordan_nenov написа:
Оооо,не,но някои се справят по- добре.!Мнлб Експлр например.
Колега искам да ме разбереш правилно и такъв съм държал в ръката , но не ми харесва ! Просто на такива терени се държи горе долу добре , но сигналите не ги дава така категорично като този модел фишер 75 !
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
бобо Джадай
Заглавие: Re: дайте съвет за фабричен металдетектор Вто Окт 09, 2012 12:45 am
ivanasen написа:
бобо написа:
jordan_nenov написа:
бобо написа:
jordan_nenov написа:
Колега , ако не си въобще пипал фисшер 75 не се изказвай неподготвен, но ако си пипал и си работил там се него мога да ти стисна ръката и да ти се извиня! Просто за мен този модел е досега най-сполучливият с който съм работил на такива терени!
Май не са ТОЛКОЗ такива терените.Пипал съм го ,да.Не съм работил-не.Но колегите дет работиха с него ,вече не работят с него.И на мен Мнлб не ми допада!Човек се учи докато е жив! Лека нощ и късмет!.Който търси упорито-рано ,или късно намира! Въпросът ,е-какво?А отговора- това,което търси. ---Малко философия за приспиване.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: дайте съвет за фабричен металдетектор Вто Окт 09, 2012 1:29 am
бобо написа:
ivanasen написа:
бобо написа:
jordan_nenov написа:
бобо написа:
jordan_nenov написа:
Май не са ТОЛКОЗ такива терените.Пипал съм го ,да.Не съм работил-не.Но колегите дет работиха с него ,вече не работят с него.И на мен Мнлб не ми допада!Човек се учи докато е жив! Лека нощ и късмет!.Който търси упорито-рано ,или късно намира! Въпросът ,е-какво?А отговора- това,което търси. ---Малко философия за приспиване.
F-75 Новобранец
Заглавие: Re: дайте съвет за фабричен металдетектор Вто Окт 09, 2012 10:23 pm
Eбати споровете .братче!То и аз в началото се лутах с месеци ,да се хвърля към някой апарат,но явно уцелих десетката.F-75-ТОВА Е МАШИНАТА! А негативите са за устройствата зад машината!
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: дайте съвет за фабричен металдетектор Вто Окт 09, 2012 10:35 pm
хм
F-75 Новобранец
Заглавие: Re: дайте съвет за фабричен металдетектор Вто Окт 09, 2012 10:36 pm
Значи полева работа трябва! А МОЗЪЦИ по форума всеки може да ръси.Хора без достатъчно опит с дадена машина,да не се изказват неподготвени!
colin96 Консул
Заглавие: Re: дайте съвет за фабричен металдетектор Сря Окт 10, 2012 10:33 pm
F-75 написа:
Значи полева работа трябва! А МОЗЪЦИ по форума всеки може да ръси.Хора без достатъчно опит с дадена машина,да не се изказват неподготвени!
Абе братчед .Недей така бе.Днес половин час се чудих един по дълбок сигнал дали да го копам или не.Цвят черно,черно цвят и накрая се оказа монета.Ама зачистване,ама сваляне малко на почва...Еми аз да не съм Ванга.Нали затова съм дал един куп пари-да ми казва ,а не аз да гадая.Какво ми го хвалиш ...И какво зависи от оператора в случая..Ами в други десет случая се оказва черен сигнал при същите обстоятелства.Свалете си очилата най-после и дайте едно обективно мнение.И верно неподготвени да не се изказват..
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: дайте съвет за фабричен металдетектор Сря Окт 10, 2012 10:40 pm
Знам само,че какъвто и да е апарата си иска време ,за да се сработите.С практиката ставате едно цяло и знаеш всеки сигнал какъв е. Мисля,че това е мнение и на много други колеги.
Последната промяна е направена от maximus_kn на Пет Окт 12, 2012 9:07 pm; мнението е било променяно общо 1 път
бобо Джадай
Заглавие: Re: дайте съвет за фабричен металдетектор Сря Окт 10, 2012 11:25 pm
F-75 написа:
Полева викаш.....,на полето сички могат,и секи,фани малко баирите,после приказвай поучително,че и ти кат гледам не знаеш за ко иде реч.НЯМА най добър-всичко е въпрос на компромис и приоритети.За орудено-тоз,за замърсено-другия-за дребни неща-третия,....и т.н.
LAV DJOI Легионер
Заглавие: Re: дайте съвет за фабричен металдетектор Чет Окт 11, 2012 12:13 am
Абе различни хора различни идеали,затова и на всеки различна машина му допада,на едни Мерцедес на други Лада а в крайна сметка вършат една и съща работа,но въртене и пребиване му е майката.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: дайте съвет за фабричен металдетектор Чет Окт 11, 2012 8:17 am
LAV DJOI написа:
Абе различни хора различни идеали,затова и на всеки различна машина му допада,на едни Мерцедес на други Лада а в крайна сметка вършат една и съща работа,но въртене и пребиване му е майката.
Прав си, но във всички случаи Мерцедеса е по-добър от Ладата...
4орта Про-Консул
Заглавие: Re: дайте съвет за фабричен металдетектор Чет Окт 11, 2012 8:54 am
GoldenMask написа:
На 4орта детектора му е за ремонт чудно ми е що не го праща .
Той вече идва на ремонт, съвсем нов след първото излизане за 10 мин. Върна ми го обратно уж с някакви подобрения, и с уверението че щял да работи супер, но е същата работа, няма и грам разлика от преди това. Явно така излизат от "фабриката" За мен тоя детектор за селища не става.