търся лопатка да не се згъва -предложения със снимка , моля китаиски лопати да неми предлагате!!!!!!!!! , стари руски,авсрийски или немски както и на фискаш или нещо такова беше името благодаря на всички колеги които се отзовът предварително
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: търся лопатка Пет Сеп 07, 2012 3:38 pm
horo написа:
търся лопатка да не се згъва -предложения със снимка , моля китаиски лопати да неми предлагате!!!!!!!!! , стари руски,авсрийски или немски както и на фискаш или нещо такова беше името благодаря на всички колеги които се отзовът предварително
Живо-здраво колега, сега ще ти кажа на теб, както и на всички други колеги търсещи хубави лопати от къде може да се вземат. Вече цялата страна я превърнаха в голф игрища. Та на всеко едно такова игрище, работещите там могат да изнесат от СИНИТЕ ФРЕНСКИ ПРАВИ ЛОПАТИ !!! С такъв съм от няколко години. При нас земята е чернозем, много тежка за работа. На сезон трошех по няколко бела. Френското чудо още държи и няма никакви следи от поражения. Абсолютно никакви. Няма по-добро. Който се уреди с такъв, нека после драсне едно редче във форума... Наслука и късмет на всички колеги, без значение дали ползват френски лопати или не !
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
Гост Гост
Заглавие: Re: търся лопатка Пет Сеп 07, 2012 4:52 pm
jordan_nenov написа:
horo написа:
Живо-здраво колега, сега ще ти кажа на теб, както и на всички други колеги търсещи хубави лопати от къде може да се вземат. Вече цялата страна я превърнаха в голф игрища. Та на всеко едно такова игрище, работещите там могат да изнесат от СИНИТЕ ФРЕНСКИ ПРАВИ ЛОПАТИ !!! С такъв съм от няколко години. При нас земята е чернозем, много тежка за работа. На сезон трошех по няколко бела. Френското чудо още държи и няма никакви следи от поражения. Абсолютно никакви. Няма по-добро. Който се уреди с такъв, нека после драсне едно редче във форума... Наслука и късмет на всички колеги, без значение дали ползват френски лопати или не !
Здрасти колега горе долу каква е цената на тези лопати де на черно. И само от голф игрище ли мога да си намеря?
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: търся лопатка Пет Сеп 07, 2012 5:16 pm
Цената на черно, много зависи от степента на глад на притежателя на лопатата. Аз ги вземам за по 30 лв. Но след пазърлък може и по-долу. ЗАСЛУЖАВАТ СИ ПАРИТЕ !!!
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
horo Про-Консул
Заглавие: Re: търся лопатка Пет Сеп 07, 2012 5:27 pm
ето за такова нещо говоря http://prikachi.com/images.php?images/663/5239663m.jpg само да се позаостри малко че е много права
Гост Гост
Заглавие: Re: търся лопатка Пет Сеп 07, 2012 5:42 pm
horo написа:
ето за такова нещо говоря http://prikachi.com/images.php?images/663/5239663m.jpg само да се позаостри малко че е много права
Много хубава. А от къде мога да си купя? И цена?
horo Про-Консул
Заглавие: Re: търся лопатка Пет Сеп 07, 2012 6:03 pm
ще проуча всичко за тази лопата и ако си струва ще споделя на всички ,а цената е уникална само 10 лв предполагам че в понеделник ще работят и ще пиша.......
vvurbanov Консул
Заглавие: Re: търся лопатка Пет Сеп 07, 2012 6:21 pm
Това е руска войнишка лопатка има и немски те са по заострени.Сигурно някъде разпродават военно оборудване.Военните имат и големи прави лопати които не се чупят.
horo Про-Консул
Заглавие: Re: търся лопатка Пет Сеп 07, 2012 6:30 pm
лопатата не е руска и искам само да кажа ,че след като я взема изпробвам и се уверя в качестватаи ще ви пиша от каде може дасия поръчате за да няма после ти на набута.... а за цената направо чак нереално мисе вижда ще видим понеделник какво ще стане....
BEKS Консул
Заглавие: Re: търся лопатка Пет Сеп 07, 2012 6:40 pm
horo написа:
Колега не е лоша попатката,ама с тези къси сапове ще ти излезнат мазоли от копане и навеждане за всеки сигнал.Аз имам точно такава и след няколко излизания я захвърлих,и си взех стария кюрек със сап оклоло 1м.За носене ще ти е по-удобна ама за копане или за предълбочаване ще видиш зор.
horo Про-Консул
Заглавие: Re: търся лопатка Пет Сеп 07, 2012 6:49 pm
[quote="кършака"]
horo написа:
Колега не е лоша попатката,ама с тези къси сапове ще ти излезнат мазоли от копане и навеждане за всеки сигнал.Аз имам точно такава и след няколко излизания я захвърлих,и си взех стария кюрек със сап оклоло 1м.За носене ще ти е по-удобна ама за копане или за предълбочаване ще видиш зор.[/quote колега прав си но много лесно може дасе удължи както и това дасе заостри което и ще направя важното в случая е самата лопата желязната част !!!!!!!!!
vvurbanov Консул
Заглавие: Re: търся лопатка Пет Сеп 07, 2012 6:53 pm
[quote="horo"]лопатата не е руска и искам само да кажа ,че след като я взема изпробвам и се уверя в качестватаи ще ви пиша от каде може дасия поръчате за да няма после ти на набута.... а за цената направо чак нереално мисе вижда ще видим понеделник какво ще стане. Прав си колега тая лопатка не е руска.Произведена е в СССР и е използвана през втората световна война.Има и калъф за закачане на войнишкия колан.Използвана е в БНА до разпадането на армията ни като шанцов инструмент.Със нея зачисляваха и по една малка кирка която също е много хубава лека и здрава.Купете си и кирката ако я има налице.
kopa4 Преторий
Заглавие: Re: търся лопатка Пет Сеп 07, 2012 7:11 pm
Последната лопата е много удобна и здрава! И цената е добра.
Колега виждам , че лопатата изглежда наистина много добра. Аз имам две войнишки/ но са много къси-говорим за работната част/ плюс войнишка кирка. С кирката работя повече, но искам да си взема като тази лопата по-дълга и здрава.Имаш ли представа откъде и за колко?. Благодаря!