Търся да си купя дълбочинен металонамирач с подчертан афинитет към цветното.
Хаосът е или временен,или гибелен!
Сельо Бангиев Преторий
Заглавие: Re: Търся. Чет Мар 19, 2015 8:28 pm
Трибале, ти не правеше ли най-добрите дълбочинни намирачи, пък сега търсиш да купуваш такъв??? Колегата Подлеций, ако не се лъжа, много те хвалеше по едно време...
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Търся. Чет Мар 19, 2015 9:37 pm
Сельо Бангиев написа:
Трибале, ти не правеше ли най-добрите дълбочинни намирачи, пък сега търсиш да купуваш такъв??? ...
Възможно е някой да е направил по-добър,но,ако е притеснителен и си кротува,губим и двамата!...
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Търся. Чет Мар 19, 2015 9:55 pm
Трибал-М написа:
Сельо Бангиев написа:
Трибале, ти не правеше ли най-добрите дълбочинни намирачи, пък сега търсиш да купуваш такъв??? ...
Възможно е някой да е направил по-добър,но,ако е притеснителен и си кротува,губим и двамата!...
Възможно било........
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Търся. Пет Мар 20, 2015 12:06 pm
Трибал-М написа:
Желателно е да не се напъват известни и неизвестни,късогледи бандуркаджии,не се търси помощен апарат...
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Търся. Съб Мар 21, 2015 7:51 pm
Трибал-М написа:
Трибал-М написа:
Желателно е да не се напъват известни и неизвестни,късогледи бандуркаджии,не се търси помощен апарат...
comander Цезар
Заглавие: Re: Търся. Съб Мар 21, 2015 7:55 pm
Трибале какво означава (бандуркаджии) че ми стана смешно
Трибале какво означава (бандуркаджии) че ми стана смешно
Бандурка,ако правилно съм разбрал инж. Войнов,означава монетарка,не първокласна... Късоглед бандуркаджия е онзи,който не вижда по-далече от нея,или вижда много не фокусирано,размазано,което си е за ожалване... Чест и почитание на всички монетаристи,имащи "правилно зрение"!Късметът да е винаги с тях! Монетарът ще си остане най-масовия апарат и в следващата петилитка...
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Търся. Съб Мар 21, 2015 8:30 pm
gog написа:
Предлагам това инженерно чудо. https://www.imperio.biz/t9497-topic
Този човек,производителят е достоен за уважение.Предлагаше и два кантара,ако не се лъжа...
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Търся. Вто Мар 24, 2015 6:12 pm
Сельо Бангиев написа:
Трибале, ти не правеше ли най-добрите дълбочинни намирачи, пък сега търсиш да купуваш такъв??? Колегата Подлеций, ако не се лъжа, много те хвалеше по едно време...
...Не съм чул до този миг колегата Подлеций Август да си е променил мнението за бангията и отношението към нея. Сещам се какво стана преди време...,изпърво отказах,а после едва ме предума да направим клипчетата. На впечатлен и добронамерен колега не бива да се отказва!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Търся. Пет Мар 27, 2015 7:38 pm
Трибал-М написа:
Сельо Бангиев написа:
Е,като нема,ша си маам с кантаро,дека я съм си напраил!...