търся си изгоден ф 75 може и лтд,след дълго чудене се спрях на него,по възможност снабден с добра антена-скаип miroslav7913
miroslavmladenov Про-Консул
Заглавие: Re: търся си ф 75 Чет Ное 17, 2011 7:45 pm
wallb2 Консул
Заглавие: Re: търся си ф 75 Чет Ное 17, 2011 8:13 pm
колко изгоден трябва да е обикновенният Ф75 на 1г и 2 мес, че сакам по новият
Kъсмет на всички!
miroslavmladenov Про-Консул
Заглавие: Re: търся си ф 75 Пет Ное 18, 2011 2:22 pm
доволен ли си от стария?
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: търся си ф 75 Пет Ное 18, 2011 3:08 pm
тук ще намериш това което търсиш братле -------> http://www.imperio.dir.bg/_wm/catalog/?df=14&GDirId=7f3be2ca18213b64edb83b1d685d6980
wallb2 Консул
Заглавие: Re: търся си ф 75 Пет Ное 18, 2011 4:52 pm
miroslavmladenov написа:
доволен ли си от стария?
Да, но вече съм с голямата "тава" за Ф75- оригиналната 15" сонда и искам да пробвам и новите функции BP и CL които са при ЛТД версията... аз и много не бъразм да го давам де...., или ще изчакам още по новият..
Kъсмет на всички!
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: търся си ф 75 Пет Ное 18, 2011 5:21 pm
wallb2 написа:
miroslavmladenov написа:
доволен ли си от стария?
, или ще изчакам още по новият..
дано в по-новия модел на фишер, господата инжинери да вземат под внимание мненията на клиентите си!!!!! или поне да създадат ВРЪЗКИ с ОБЩЕСТВЕНОСТТА! и дасе опитат наистина да направят нещо което да заслужава парите си!!!
wallb2 Консул
Заглавие: Re: търся си ф 75 Пет Ное 18, 2011 5:44 pm
Баш-Иманяра написа:
wallb2 написа:
miroslavmladenov написа:
доволен ли си от стария?
, или ще изчакам още по новият..
дано в по-новия модел на фишер, господата инжинери да вземат под внимание мненията на клиентите си!!!!! или поне да създадат ВРЪЗКИ с ОБЩЕСТВЕНОСТТА! и дасе опитат наистина да направят нещо което да заслужава парите си!!!
Я кажи кое не му е тамън на Фишер Ф75.... защото на мен ми е много смешно
Kъсмет на всички!
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: търся си ф 75 Пет Ное 18, 2011 5:56 pm
мисля че и в предишни разговори съм ти казал че: потенциометъра на ф75 въобще нему е мястото там! проблема със скапаната подсветка на дисплея, дет направо ти изважда очите! също така вчера разбрах още един съществен недостатък: в студено време апарата ОТКАЗВА да работи!!!!!!!!!!! и не само ф75 а същите симптоми ги има и ф5 !!! и не само това!
lomidol Цезар
Заглавие: Re: търся си ф 75 Пет Ное 18, 2011 6:13 pm
Как отказва бе човек, аз оня ден правих тестове в як студ и всичко си беше Ок.И какво и е на подсветката,свети си
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: търся си ф 75 Пет Ное 18, 2011 7:21 pm
lomidol написа:
Как отказва бе човек, аз оня ден правих тестове в як студ и всичко си беше Ок.И какво и е на подсветката,свети си
кога съм казал че несвети? когато ти се наложи да използваш ф75 посред нощ, тогаз друга песен ще запееш!!!!! СИГУРЕН СЪМ
wallb2 Консул
Заглавие: Re: търся си ф 75 Пет Ное 18, 2011 7:51 pm
Баш-Иманяра написа:
lomidol написа:
кога съм казал че несвети? когато ти се наложи да използваш ф75 посред нощ, тогаз друга песен ще запееш!!!!! СИГУРЕН СЪМ
Ти сондата ли гледаш къде движиш, или дисплея, или гъзо на жената.... Ф75 има други кусури, които изобщо не могат да се нарекат кусури, защото повечето вносни апарати са така не са екранирани- примерно....
Kъсмет на всички!
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: търся си ф 75 Пет Ное 18, 2011 8:12 pm
.
Последната промяна е направена от Баш-Иманяра на Пон Ное 21, 2011 6:26 pm; мнението е било променяно общо 1 път
..... също така вчера разбрах още един съществен недостатък: в студено време апарата ОТКАЗВА да работи!!!!!!!!!!! и не само ф75 а същите симптоми ги има и ф5 !!! и не само това!
Днес на минус 0,5 градуса (това показваше в колата) много мъгла, видимост до 30-40м мах, и всичко в скреж.... отново нямах никакви проблеми посочени от теб... и тва около 5 часа. Апарата го ползвам постоянно с предпазни калъфи, ако изобщо има някакво значение за студа....
Да, но вече съм с голямата "тава" за Ф75- оригиналната 15" сонда и искам да пробвам и новите функции BP и CL които са при ЛТД версията... аз и много не бъразм да го давам де...., или ще изчакам още по новият..
Каква цена е голямата тава 15инча.То дали ще има нов модел скоро.Чудясе какъв е тоз мерак та стръжете в студа а не наливате вино