Лов, риболов и металдетектинг. Просто това са хобитата пряко свързани с природата. Сигурен съм, че търсачите ако не практикуват и трите, то две от тях задължително. Наслука колеги на всички фронтове!
При нас има един много голям водоем и същевремнно всичко около него е терен за търкане. Един колега, който е във форума го знае. Отиваш пускаш на дънна за едра риба сложиш на въдицата звънче и започваш да търкаш около водоема............. Хубаво беше преди 5-6г. , но сега всичко се изпоска , останаха жабите!
Последната промяна е направена от AVGVSTVS 1 на Пет Авг 31, 2012 12:32 am; мнението е било променяно общо 1 път
При нас има един много голям водоем и същевремнно всичко около него е терен за търкане. Един колега, който е във форума го знае. Отиваш пускаш на дънна за едра риба сложиш на въдицата звънче и започваш да търкаш около водоема............. Хубаво беше преди 5-6г. , но сега всичко се изпоска , остана само рибата и жабите!
Заглавие: Re: Металдетектинг,ЛОВ,РИБОЛОВ,Off road, ТУРИЗЪМ,ФИЛАТЕЛИЯ............... Пет Авг 31, 2012 8:30 am
AVGVSTVS 1 написа:
nasko75 написа:
Има ли колеги който практикуват и друго хоби???
При нас има един много голям водоем и същевремнно всичко около него е терен за търкане. Един колега, който е във форума го знае. Отиваш пускаш на дънна за едра риба сложиш на въдицата звънче и започваш да търкаш около водоема............. Хубаво беше преди 5-6г. , но сега всичко се изпоска , останаха жабите!
Ако не е тайна от къде си. Питам защото и аз живея в близост до такъв водоем.
Pukanka Легионер
Заглавие: Re: Металдетектинг,ЛОВ,РИБОЛОВ,Off road, ТУРИЗЪМ,ФИЛАТЕЛИЯ............... Пет Авг 31, 2012 9:18 am
Металдетектинг, риболов / дори на сом с кльонк/ , офроуд.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Металдетектинг,ЛОВ,РИБОЛОВ,Off road, ТУРИЗЪМ,ФИЛАТЕЛИЯ............... Пет Авг 31, 2012 11:26 am
Pukanka написа:
Металдетектинг, риболов / дори на сом с кльонк/ , офроуд.
Къде ловиш сом на кльонк по Варненско освен на я.Цонево
Колеги помогнете: Днес е събота, в язовира има доста риба, пъдпъдъците пеят, на комшийката мъжа й е дежурен до понеделник и кварталния замина на море, така че мога да детектвам спокойно...КЪДЕ ДА ОТИДА? Наслука на всички колеги, без значение дали се чудят или не!
Колеги помогнете: Днес е събота, , на комшийката мъжа й е дежурен до понеделник ...КЪДЕ ДА ОТИДА? Наслука на всички колеги, без значение дали се чудят или не!
Колеги помогнете: Днес е събота, в язовира има доста риба, пъдпъдъците пеят, на комшийката мъжа й е дежурен до понеделник и кварталния замина на море, така че мога да детектвам спокойно...КЪДЕ ДА ОТИДА? Наслука на всички колеги, без значение дали се чудят или не!
Преди известно време се включи , значи: нито си бил за пъдпъдъци/късно е/, нито си бил да детектиш/ късно е /, нито си бил по-събора пиеш две три бири и съборите свършват рано/късно е /, поне така си мисля с голям процент вероятност , че си бил при комшийката p.s. За риболов въобще да не говорим!
Преди известно време се включи , значи: нито си бил за пъдпъдъци/късно е/, нито си бил да детектиш/ късно е /, нито си бил по-събора пиеш две три бири и съборите свършват рано/късно е /, поне така си мисля с голям процент вероятност , че си бил при комшийката p.s. За риболов въобще да не говорим!
Още съм при нея......
Сега само хапваме и пак лягаме...
Само така!
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Металдетектинг,ЛОВ,РИБОЛОВ,Off road, ТУРИЗЪМ,ФИЛАТЕЛИЯ............... Чет Окт 18, 2012 8:41 am
страшно е прасенцето браво ! и мен ме влече лова и всичко , което е свързано с природата. Много обичам да купувам малки рибки и да зарибявам реки, водоеми и тем подобни