Извадиха 48 тона сребро от потънал търговски кораб
4 posters
Автор
Съобщение
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Извадиха 48 тона сребро от потънал търговски кораб Вто Юли 24, 2012 10:30 pm
Слитъци сребро с тегло около 48 тона бяха извадени на повърхността от дълбочина 4700 метра, от дъното на Атлантическия океан. http://www.dnes.bg/world/2012/07/19/izvadiha-48-tona-srebro-ot-potynal-tyrgovski-korab.164237
:
Гост Гост
Заглавие: Re: Извадиха 48 тона сребро от потънал търговски кораб Вто Юли 24, 2012 11:13 pm
Много хубава статия! То вече техниката толкова напредна , че нищо няма да остане скрито под водата.
BA4O KOLIO Легионер
Заглавие: Re: Извадиха 48 тона сребро от потънал търговски кораб Вто Юли 24, 2012 11:40 pm
AVGVSTVS 1 написа:
Много хубава статия! То вече техниката толкова напредна , че нищо няма да остане скрито под водата.
Купувай си плавници
QNUS Консул
Заглавие: Re: Извадиха 48 тона сребро от потънал търговски кораб Сря Юли 25, 2012 12:25 am
BA4O KOLIO написа:
AVGVSTVS 1 написа:
Купувай си плавници
Пич ,ти откакто си прописал тука освен подигравки и сбъркани мнения можеш ли да пишеш нещо свястно вместо да се заяждаш??? Май те дразни всеки който пише тук,бил той и новорегистриран.Чудя се как още не са ти турили майните!Не знам как още Вальо те държи,там си по-сдържан макар че в мненията ни няма нищо съществено.
Karamukan Новобранец
Заглавие: Re: Извадиха 48 тона сребро от потънал търговски кораб Сря Юли 25, 2012 12:46 am
Разбираема е реакцията на BA4O KOLIO.Хабния дразни много хора с примитивните си и безсмислени постове.
Гост Гост
Заглавие: Re: Извадиха 48 тона сребро от потънал търговски кораб Сря Юли 25, 2012 12:58 am
Karamukan написа:
Разбираема е реакцията на BA4O KOLIO.Хабния дразни много хора с примитивните си и безсмислени постове.
А твойта реакция каква е олигофрен? Неразбра ли , че невървиш с простотиите си. Каква е твоята роля в този форум?Като досега не съм прочел един смислен коментар от теб освен глупости. Незнам , защо още те търпят във форума?
QNUS Консул
Заглавие: Re: Извадиха 48 тона сребро от потънал търговски кораб Сря Юли 25, 2012 1:05 am
Karamukan написа:
Кое е разбираемо? Да наричаш пръдльовци и там подобни,който реши да пише нещо? Че мен като не ми харесва нещо подминавам и чета друго .Има си кой да преценява кое е ненужно и кое не.Мен за нищо ме банкат админите ами да взема и аз да обиждам наред та да не ме закачат ,а?
QNUS Консул
Заглавие: Re: Извадиха 48 тона сребро от потънал търговски кораб Сря Юли 25, 2012 1:10 am
AVGVSTVS 1 написа:
Karamukan написа:
А твойта реакция каква е олигофрен? Неразбра ли , че невървиш с простотиите си. Каква е твоята роля в този форум?Като досега не съм прочел един смислен коментар от теб освен глупости. Незнам , защо още те търпят във форума?
И двамката са във форума на Вальо http://metaldetecting.eu/index.php-и се стремят да дискредитират,макар че Валката е мъжкар и не знаят колко грешат със преценката си,ще им бие шута дорде се усетят ако си посъберат точки.
Гост Гост
Заглавие: Re: Извадиха 48 тона сребро от потънал търговски кораб Сря Юли 25, 2012 1:22 am
QNUS написа:
Karamukan написа:
Кое е разбираемо? Да наричаш пръдльовци и там подобни,който реши да пише нещо? Че мен като не ми харесва нещо подминавам и чета друго .Има си кой да преценява кое е ненужно и кое не.Мен за нищо ме банкат админите ами да взема и аз да обиждам наред та да не ме закачат ,а?
Прав си колега , мен също ме предупреждаваха , макар ,че ме изкарваха от равновесие , но имам един въпрос ? ЗАЩО ТЕЗИ ДВАМАТА ГИ ТЪРПЯТ, КАТО ДОСЕГА НЕ СА СПРЕЛИ ДА ПЛЮВАТ И ДА ПОДЛИВАТ ВОДА НА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА САЙТА? НА ТЯХ НИКОЙ НЕ ИМ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ОБИДИТЕ И НЕКОЛЕГИАЛНОТО ИМ ПОВЕДЕНИЕ.
Извадиха 48 тона сребро от потънал търговски кораб