За народ като китайския може да не са много ,но за другите народи е адски много
Vergilius Легионер
Заглавие: Re: ДВА ТОНА ЗЛАТО Пет Яну 14, 2011 9:47 pm
ето на това му казвам аз късмет
''Facta sunt verbis difficiliora''
Dominos Про-Консул
Заглавие: Re: ДВА ТОНА ЗЛАТО Пет Яну 14, 2011 10:20 pm
Несам в час просто се поразрових в нета, че ми стана интересно
Не питай старило, питай патило!
wallb2 Консул
Заглавие: Re: ДВА ТОНА ЗЛАТО Пет Яну 14, 2011 10:33 pm
то кат на Вълчан войвода имането
smok Новобранец
Заглавие: Re: ДВА ТОНА ЗЛАТО Пет Яну 14, 2011 10:46 pm
Аз злато не видях 2 тона медни монети и всичките с дупка Долните журналисти пак правят от мухата слон, големи алхимици са
FILIP2 Консул
Заглавие: Re: ДВА ТОНА ЗЛАТО Съб Яну 15, 2011 10:40 am
нее дупка такива са им монетите
spartak Легионер
Заглавие: Re: ДВА ТОНА ЗЛАТО Пон Яну 17, 2011 10:05 am
колеги,като се замисля,китайците пак ни изпревариха.аз,като инжинер умувах как се прави монета с дупка и стигнах до извода,че е много по-трудно от колкото обикновенна.вие не смятате ли така.
sony147 Цезар
Заглавие: Re: ДВА ТОНА ЗЛАТО Пон Яну 17, 2011 10:16 am
И то квадратна дупка!!!
Дошло е време,робите да преброят господарите!
FILIP2 Консул
Заглавие: Re: ДВА ТОНА ЗЛАТО Пон Яну 17, 2011 11:40 am
майнлапа ще даде пренатоварване може и да му изгори електрониката но с 2тона злато колко майнлапе ще си купя
nkla_95 Легионер
Заглавие: Re: ДВА ТОНА ЗЛАТО Пет Фев 04, 2011 8:52 am
колеги според ваз златото хваща ли курозия аз злато не видях но като количество е голямо ако монетите бяха златни нямаше да ги ринат с лопата
leo 1 Преторий
Заглавие: два тона злато Пет Фев 04, 2011 10:25 pm
каква корозия бе баце то хваща така наречинея филм блясък че ако ти е първата монета ще я разцелуваш на мига
stan960 Джадай
Заглавие: Re: ДВА ТОНА ЗЛАТО Съб Фев 05, 2011 1:09 am
То си личи от пръв поглед че туй са бронзови или медни монети -патината нема как да я сбъркаш ако си в час - вероятно може да са само позлатени и от долу си избива патината на истинският метал - Кой тоз де дава или носи или съхранява в изба два тона зл. монети на куп бре - Ма журналя лапнишарани и кокошки -преводачите им и списвачите от тъпи по тъпи -И кво да очакваш -давай да метаме бомбата а са трещи плебса.............................................................
Абе попадна ми информация на ухо, че и туй имане било Вълчаново- парите били събиране за наемане на отряди от нинджи за освобождаването на България..,но Руснака дал по-добра оферта и те така...Още от кога сме имали дипломация в далечният Изток...На попа (Мартин) обаче му се е е...а мамата докато научи китайски ама под зоркият поглед и острия Вълчанов ятаган доста бързо бил се справил- пише го в архивите-мемоари на Китайската Народна Библиотека.