Заглавие: Re: Nexus power Вто Юни 12, 2012 11:42 am
Наистина супер показно направиха колегите на Нексус, че чак аз се впечатлих, практически докадето хваща до там дискриминира сигнала.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Nexus power Сря Юни 13, 2012 12:51 am
www.mdetectors.com написа:
Наистина супер показно направиха колегите на Нексус, че чак аз се впечатлих, практически докадето хваща до там дискриминира сигнала.
Не виждам нищо супер , освен някаква силно издута цигулка ,която докато я движиш и се пипа кабела и главата мяука и това за апарат струващ 3500 лв. Виждал съм апарати със стрелка изпипани добре , да ловят горе долу пак толкова .
wallb2 Консул
Заглавие: Re: Nexus power Сря Юни 13, 2012 7:07 pm
Правилно колега Петроний... нищо особенно... тези машини обикалят от близо 20години... просто това е напудрена гъдулка, е с много по добро технологично изпълнение БГ вариант на тази машина е нова мах 350лв... Тука интересното за гледане е инджинеро... как се е освяткал ма то няма лошо...
Kъсмет на всички!
kronos555 Про-Консул
Заглавие: Re: Nexus power Пон Юни 03, 2013 11:10 pm
wallb2 написа:
Правилно колега Петроний... нищо особенно... тези машини обикалят от близо 20години... просто това е напудрена гъдулка, е с много по добро технологично изпълнение БГ вариант на тази машина е нова мах 350лв... Тука интересното за гледане е инджинеро... как се е освяткал ма то няма лошо...
Верно е нацепен като мотика Такъв клип мога да ви снимам със Сигнума как лови кутийка от кока кола зад електронния блок почти до подлакътника, но в земята на колко лови не се знае. Тая машина е идеална за баламунгери с много пари
JENTIX Легионер
Заглавие: Re: Nexus power Пон Юни 03, 2013 11:29 pm
много неспокойна машинка
lomidol Цезар
Заглавие: Re: Nexus power Вто Юни 04, 2013 8:35 am
Давайте мнения за машини с които сте работили, щото всичко останало дето пишете са глупости.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Nexus power Вто Юни 04, 2013 10:05 am
JENTIX написа:
много неспокойна машинка
Става спокойна като и намалиш чусквителноста - sensitivity...
kronos555 Про-Консул
Заглавие: Re: Nexus power Вто Юни 04, 2013 12:04 pm
Къде е приложението на този тип машини, освен в гора на чиста почва? На тежки почви рабори ли, или на замърсено? За втори апарат става но, цената ми се струва неоправдана.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Nexus power Вто Юни 04, 2013 12:18 pm