Здравей те колеги по обиколих форума и ми направи впечатление че плюете по производитела на НЕКСУС и не мога да разбера защо? мога да ви кажа че съм от първите собственици на новата версия на NEXUS MP и мога да кажа смело че такава добра машина да става за вс терени и да хваща НЕ Е ПРАВЕНА ДО СЕГА В СВЕТА
adminn Admin
Заглавие: Re: Nexus MP Сря Ное 23, 2016 9:04 am
Колега, в България се плюе по всичко!
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
lomidol Цезар
Заглавие: Re: Nexus MP Пон Фев 06, 2017 9:21 pm
Аз имам NEXUS MP живея в София и ако някой иска може да се видим да му го покажа и ако иска да се снима с него.Тук пишат хора които не са го виждали на живо , но дават мнения.ГРЕШКА.Бях си решил да не се включвам в теми за NEXUS, защото виждах много агресивна отрицателна офанзива от форумни тролове които вегетират от това.Не е градивно.
NEXUS MP е това което търсих като металдетектор дълги години - дълбочина - стабилност - дискриминация - качествена изработка - иновация Да не е за всеки джоб но СОРИ И на мен ми се кара Ферари но Уви
capo Легионер
Заглавие: Re: Nexus MP Вто Фев 07, 2017 10:34 pm
lomidol написа:
Аз имам NEXUS MP живея в София и ако някой иска може да се видим да му го покажа и ако иска да се снима с него.Тук пишат хора които не са го виждали на живо , но дават мнения.ГРЕШКА.Бях си решил да не се включвам в теми за NEXUS, защото виждах много агресивна отрицателна офанзива от форумни тролове които вегетират от това.Не е градивно.
NEXUS MP е това което търсих като металдетектор дълги години - дълбочина - стабилност - дискриминация - качествена изработка - иновация Да не е за всеки джоб но СОРИ И на мен ми се кара Ферари но Уви
Браво колега мн добре казано и аз съм от София и съм със NEXUS MP може да си направим NEXUS форум само за притежатели да обменяме опит
vanbg Консул
Заглавие: Re: Nexus MP Вто Фев 07, 2017 10:38 pm
Хайде и аз да кажа че съм горд собственик на Nexus MP.
capo Легионер
Заглавие: Re: Nexus MP Сря Фев 08, 2017 9:14 pm
vanbg написа:
Хайде и аз да кажа че съм горд собственик на Nexus MP.
Браво колега леко по леко се увеличаваме в България в Италия си имат феисбук страница Пожелавам ти мн
lomidol Цезар
Заглавие: Re: Nexus MP Вто Апр 04, 2017 10:36 pm
Много са ербаб у форума, но от цяла София само Светльо, от МДетекторс ми се обади за тестове от /1 307 376 души (към 15.06.2016 г.) "Лошото" е че при него като отида все има хора и отлагам за друг път.
Nexus metal detectors Консул
Заглавие: Re: Nexus MP Вто Апр 04, 2017 11:54 pm
lomidol написа:
Много са ербаб у форума, но от цяла София само Светльо, от МДетекторс ми се обади за тестове от /1 307 376 души (към 15.06.2016 г.) "Лошото" е че при него като отида все има хора и отлагам за друг път.
Ма чакай сега. Трябва ти да отидеш и да им докажеш на сеньорчетата. Нали и от мене искат същото забавление.
lomidol Цезар
Заглавие: Re: Nexus MP Сря Апр 05, 2017 12:14 am
Светльо е много точен и е от малкото хора които се занимават профисионално с хобито металдетектинг, в истинския смисъл.Кирил също.За съжаление в България трудно ще се утвърди този спорт, защото много от колегите си мислят че това може да бъде бизнес.От там идват и проблемите.Закона за опазване на културните ценности е свързан и успоредно с действието на търсачите, за съжаление.Липса на пари за изкупуване на намерени неща откъм държавата. ГДБОП като мизерен прекупвач в полза на Черепи/Бошковци и т.нт. Остава кефа от намерени гилзи, капачки, бренекета , мини, снаряди....
Nexus metal detectors Консул
Заглавие: Re: Nexus MP Сря Апр 05, 2017 7:26 pm
lomidol написа:
Остава кефа от намерени гилзи, капачки, бренекета , мини, снаряди....
Забрай чобанските стинки.... Някои от тях мязат на жълтици..