Заглавие: Re: когато фактите говорят и боговете мълчат Нед Юни 10, 2012 12:39 pm
stan960 написа:
-Не виждам кое не е вярно от това което казва колегата Петроний -Най вярното което казва е че найстина аналоговата схемата е една -Това какво ще е продължението зависи от индивидуализма и професионалното можене на майстора -Без значение дали е направена в гаража или в фабрика мейдин БГ(то впрочем не знам такава)...............................
някои може ли да каже нещо за това https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/254/0041dl.jpg/
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Нед Юни 10, 2012 2:04 pm
бронзово е нали не сам сигурен но май е декорация
кирката Консул
Заглавие: Re: когато фактите говорят и боговете мълчат Нед Юни 10, 2012 2:58 pm
[quote="AVGVSTVS 1"]Колеги , когато разглеждам тези платки на тези два уреда искам да да кажа , че платката на уреда от ляво е от преди 10-12 години, понеже и аз имах такъв и много пъти съм го отварял , а другата платка на др. уред е актуална за в момента. Отговорете си на въроса кой твори и кой краде идеите му и представя неговете уреди като свои?Пък чак започнал да изнася и в чужбина. [/quote] Няма никакво значение кой от кого копира и двата МД не струват пукната пара
vanhalen Легионер
Заглавие: Re: когато фактите говорят и боговете мълчат Нед Юни 17, 2012 10:08 am
Тц,тц. Сега ли разбрахте че не всеки може да измисли топлата вода. Споко другари , и двете платки са на един и същи Фишер , така че не се напрягайте. В случая има няколко неща на снимките които ми направиха впечатление. Платката която е УЖ оригинална -не е довършена и едва ли е пускана в експлоатация -Кой може да я има тогава????. Кутията на уреда е на същия производител. Абе хората може да си имат някакви отношения , за които не знаем и сме тръгнали да им търсим сметка. За мен това знаете ли какво значи . Знам че много хора които си нямат понятие от тези неща станаха производители и търговци на такава техника.Те просто копират , и ако недай си боже се наложи да ремонтират -не знам . Хубаво беше поне елементите да бяха подредени правилно . Като си разработил шибаната платка за 1/8w, слагай 1/8. Все пак похвално е че поне платка има ,защото съм виждал и по зле . Виждал съм прехвален уред с платка на квадратчета. Да това може ,ама ако си го правиш за теб , но когато искаш да изкараш пари не може. Подобен начин на работа обикновено прави тия хора Богати, а тия дето си вършат работата , влагат старание , не жалят средства, за тях остава само славата. Изобщо си нямам представа как Миладин , а после и Микрона са дали кутии на Пирата , като знам че са доста ревниви на тая тема . Това значи само едно - че и тях ги е налегнала мизерията. Да не се сърдят после на другите че са им копнали "идеите".
Мен също ми е много интересно какво има под капака на един също много хвален уред на един младеж селски на А.М. Защото и там нещата са неясни а и него доста го побутнахте в тоя форум. Ами тоя младеж звънеше всеки ден на един мой приятел за му обяснява как да си направи антена. Той се чудеше ка е възможно да не знаеш основни неща , а в същото време да ти се прави някаква луда реклама. Явно "PR-ката" нещо се поувлякла. Нищо, той сега чиракува при "Баш майстора на Фишерите" -ша са научи. Дано не бъде следващия Обвиняем че е откраднал "схемата" или "платката".
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: когато фактите говорят и боговете мълчат Нед Юни 17, 2012 11:17 am
vanhalen написа:
Изобщо си нямам представа как Миладин , а после и Микрона са дали кутии на Пирата , като знам че са доста ревниви на тая тема . Това значи само едно - че и тях ги е налегнала мизерията.
Хем нямаш представа, хем си правиш някакви грешни изводи Човек може да направи малка услуга на някого по много причини.
vanhalen написа:
Да не се сърдят после на другите че са им копнали "идеите".
Ако някой може, да копира, нищо не е изтрито
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: когато фактите говорят и боговете мълчат Нед Юни 17, 2012 7:29 pm
Мен също ми е много интересно какво има под капака на един също много хвален уред на един младеж селски на А.М. Защото и там нещата са неясни а и него доста го побутнахте в тоя форум. Ами тоя младеж звънеше всеки ден на един мой приятел за му обяснява как да си направи антена. Той се чудеше ка е възможно да не знаеш основни неща , а в същото време да ти се прави някаква луда реклама. Явно "PR-ката" нещо се поувлякла. Нищо, той сега чиракува при "Баш майстора на Фишерите" -ша са научи. Дано не бъде следващия Обвиняем че е откраднал "схемата" или "платката". БЪРКАШ ЧИРАЦИТЕ А.М ПРИ МИЛАДИН НЯМА КАК ДА ИДЕ ЗА ДА КОПИРА ПЛАТКИ
jagler Про-Консул
Заглавие: Re: когато фактите говорят и боговете мълчат Нед Юни 17, 2012 8:44 pm
Аз съм го запитвал този младеж А.М. от къде е копирал електрониката ,ама не казва нищо пък и най-интересното е че не казва и че сам е сътворил нещо... Другото интересно нещо е че според снимките платките са идентични и се вижда всичко номерата на елементите и т.н.,а българския вариант се надраскани и изтрити да не би случайно някой да копира нещо...т.е. ние можем да копираме обаче не и някой друг...
Нищо не е това, което изглежда на пръв поглед...всичко изисква задълбочено проучване.
Гост Гост
Заглавие: Re: когато фактите говорят и боговете мълчат Нед Юни 17, 2012 9:24 pm
Колеги пуснах темата , защто ми писна да се прави реклама на много нови български уреди, а в същото време се краде платката и всички други джаджи от старите майстори. Просто една признателност да има. Българските металдетектори станаха като поп - фолк песните един я измисли и след това 3-4 певици я представят като своя само тук там направили козметични промени. Това сме ние българите. Егати скапаната държава сме.
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: когато фактите говорят и боговете мълчат Нед Юни 17, 2012 9:30 pm
Е, какво му е сложното? Топлата вода отдавна е открита. Някой като измисли нещо, вместо рев по форумите, да отива тук: http://www.bpo.bg И който копира
werewolf1 Легионер
Заглавие: Re: когато фактите говорят и боговете мълчат Нед Юни 17, 2012 9:35 pm
Добре го каза , колега . Виждам, че си в час с нещата.
Petronii Цезар
Заглавие: Re: когато фактите говорят и боговете мълчат Нед Юни 17, 2012 10:59 pm
Ancient Hunter написа:
Е, какво му е сложното? Топлата вода отдавна е открита. Някой като измисли нещо, вместо рев по форумите, да отива тук: http://www.bpo.bg И който копира
От българските производители има ли някой с регистриран патент ? Май не , сега се получава копието ,на копието , на копието..... Топлата вода наистина е открита , лошото е ,че нашите апарати освен в номерацията и цените, няма никакво друго развитие. Дори в чуждестранните форуми за металдетектори , любителите разискват по-интересни разработки на добро ниво.Май само единствено микрон се опитват да влагат контролери и дисплей,което е добре , но и това не е в сферата на откриване на топлата вода за да води до патенти. Сегашните апарати от типа индуктивен баланс максимума е достигнат и няма накъде да се развива , единствено цена и допълнителни екстри може избира модела.
vanhalen Легионер
Заглавие: Re: когато фактите говорят и боговете мълчат Нед Юни 17, 2012 11:28 pm
nasko75 написа:
Мен също ми е много интересно какво има под капака на един също много хвален уред на един младеж селски на А.М. Защото и там нещата са неясни а и него доста го побутнахте в тоя форум. Ами тоя младеж звънеше всеки ден на един мой приятел за му обяснява как да си направи антена. Той се чудеше ка е възможно да не знаеш основни неща , а в същото време да ти се прави някаква луда реклама. Явно "PR-ката" нещо се поувлякла. Нищо, той сега чиракува при "Баш майстора на Фишерите" -ша са научи. Дано не бъде следващия Обвиняем че е откраднал "схемата" или "платката". БЪРКАШ ЧИРАЦИТЕ А.М ПРИ МИЛАДИН НЯМА КАК ДА ИДЕ ЗА ДА КОПИРА ПЛАТКИ
Сори колега ама явно не си ме разбрал. Имах предвид Мохарем ,
Moharem Преторий
Заглавие: Re: когато фактите говорят и боговете мълчат Пон Юни 18, 2012 2:59 am
vanhalen написа:
Мен също ми е много интересно какво има под капака на един също много хвален уред на един младеж селски на А.М. Защото и там нещата са неясни а и него доста го побутнахте в тоя форум. Ами тоя младеж звънеше всеки ден на един мой приятел за му обяснява как да си направи антена. Той се чудеше ка е възможно да не знаеш основни неща , а в същото време да ти се прави някаква луда реклама. Явно "PR-ката" нещо се поувлякла. Нищо, той сега чиракува при "Баш майстора на Фишерите" -ша са научи. Дано не бъде следващия Обвиняем че е откраднал "схемата" или "платката".
Сори колега ама явно не си ме разбрал. Имах предвид Мохарем ,
Много интересно на кого съм звънял ? Защо не споделиш тук пред всички Виждам , че си голям фен. Какво , що има ясно и неясно нека търсачите го споделят. Основното нещо е търсача да остане доволен. Има ли нужда да се звъни и пита за това ? Уважавам всяко изказано мнение дори и критиката. Но от постовете ти мисля , че правиш предварителни и предубедени заключения по мой адрес,което не прави чест.
vanhalen Легионер
Заглавие: Re: когато фактите говорят и боговете мълчат Пон Юни 18, 2012 8:23 am
Ти се се появи . Я кажи верно ли е това че сега стажуваш при Миладин . Или вече се изпокарахте заради некой "патент". Мога да кажа всичко което знам ,но ми трябва съгласието на моя приятел . А то май не само на един си се обаждал . Май всичките си ги обиколил. Що не качиш едно фото да видиме какво има под капака на твоя уред . Другите го направиха вече.
adminn Admin
Заглавие: Re: когато фактите говорят и боговете мълчат Пон Юни 18, 2012 4:46 pm
Дори и така да е, по-важно е дали апарата е добър. Очакваме тестове, а защо не и един тестов апарат да го тестват колегите от форума!!!
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: когато фактите говорят и боговете мълчат Пон Юни 18, 2012 9:11 pm
vanhalen написа:
Ти се се появи . Я кажи верно ли е това че сега стажуваш при Миладин . Или вече се изпокарахте заради некой "патент". Мога да кажа всичко което знам ,но ми трябва съгласието на моя приятел . А то май не само на един си се обаждал . Май всичките си ги обиколил. Що не качиш едно фото да видиме какво има под капака на твоя уред . Другите го направиха вече.
Морски не си ли се объркал нещо я си прави гъдулките и не се заяжда с младежта да работят момчетата сега им е времето познах ли те или се бъркам