всеки металоискател работи по различно от който и да е събрат,и начина на работа на всеки е по различен.Гарет 2500 не е по лош от всеки друг на тази мощност намирал съм монети и вертикално стоящи на които другите апарати за тези няколко години са ги пропуснали .значи има за къкво да не съжалява човек за покупката си.А то едно малчание от колегите!
Ами като се говорят хубави неща за даден детектор какво следва?Веднага скачат че реклама съм бил правил на металотърсачите....Такива са си хорицата в БГ!!!Истинските и коректните се броят на пръсти.
www Консул
Заглавие: [quote="pavlinbass"]Ами като се говорят хубави неща за даден детектор какво следва?Веднага скачат че реклама съм бил правил на металотърсачите....Такива са си хорицата в БГ!!!Истинските и коректните се броят на пръсти.[/quote] Чет Сеп 09, 2010 5:30 am
че,я правиш правиш то се вижда,ама не това е толкоз важно кажи колко кинти взимаш като рекламен агент,че да знаем и ний тарифата някой може да си поръча реклама
adminn Admin
Заглавие: Re: никакви коментарии? Чет Сеп 09, 2010 9:01 am
това писмо и то ли е от рекламен агент?
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
pavlinbass Про-Консул
Заглавие: Re: никакви коментарии? Чет Сеп 09, 2010 11:01 am
www написа:
че,я правиш правиш то се вижда,ама не това е толкоз важно кажи колко кинти взимаш като рекламен агент,че да знаем и ний тарифата някой може да си поръча реклама
Рекламата е много хубаво и полезно нещо,защото чрез нея добиваме представа за даден продукт.Поклонник съм на хубавото и качественото,просто при голден маск и двете неща са постигнати!Виж колегата pechkata от скоро е с ГМ3+ и е приятно изненадан от апаратчето....
www Консул
Заглавие: Re: никакви коментарии? Чет Сеп 09, 2010 2:12 pm
радвам се,ако е така
comander Цезар
Заглавие: Re: никакви коментарии? Чет Сеп 09, 2010 6:34 pm
Чехълчо пак не пропусна възможноста да направи антиреклама на маската. казвам антиреклама защтото от неговите постове лъха необективизъм и лаладжиство.С две думи кои знаи, кои не знаи, седнал карти да играи.
karcho Новобранец
Заглавие: Re: никакви коментарии? Чет Сеп 09, 2010 6:37 pm
извинявам се за намесването в темата съобщението е до командер може ли д ами дадеш маил или скаип за връзка искам да те питам нещо. мерси предварително (не мога да пускам лични)
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: никакви коментарии? Чет Сеп 09, 2010 6:41 pm
georgi_at написа:
всеки металоискател работи по различно от който и да е събрат,и начина на работа на всеки е по различен.Гарет 2500 не е по лош от всеки друг на тази мощност намирал съм монети и вертикално стоящи на които другите апарати за тези няколко години са ги пропуснали .значи има за къкво да не съжалява човек за покупката си.А то едно малчание от колегите!
Колега добър вечер - не ,че искам да се меся в Гаредската тема но ми стана интересно ! Предлагам всички да си направят един тест на детекторчетата в къщи понеже стана дума за изправени монети !
Който покаже подобни резултати - моля да сподели !!!!!!!!!!!!
zempar Цезар
Заглавие: Re: никакви коментарии? Чет Сеп 09, 2010 7:04 pm
супер машина утре ще кача същия клип направен от мен със експлорер се про със същите възможности
pechkata Джадай
Заглавие: Re: никакви коментарии? Чет Сеп 09, 2010 9:10 pm
slavitoooo написа:
georgi_at написа:
Колега добър вечер - не ,че искам да се меся в Гаредската тема но ми стана интересно ! Предлагам всички да си направят един тест на детекторчетата в къщи понеже стана дума за изправени монети !
Маската нищо не чува по оказания начин...
hercones Легионер
Заглавие: Re: никакви коментарии? Чет Сеп 09, 2010 9:59 pm
pechkata написа:
slavitoooo написа:
georgi_at написа:
Маската нищо не чува по оказания начин...
Нека пробва и pavlinbass ...при него може и да чува...
www Консул
Заглавие: Re: никакви коментарии? Чет Сеп 09, 2010 10:12 pm
ееее хубаво,че ни припомни,аз не бях се сетил за него но може и да си прав колега,момчето за тестове има нюх и хъс и предполагам е доста надъхан за нещо ново ама като гледам той е любимец и на командера нека и той да вземе участие в темата.. павлине спрятай един клип,че лятото свършва......?
comander Цезар
Заглавие: Re: никакви коментарии? Пет Сеп 10, 2010 12:08 am
www написа:
ееее хубаво,че ни припомни,аз не бях се сетил за него но може и да си прав колега,момчето за тестове има нюх и хъс и предполагам е доста надъхан за нещо ново ама като гледам той е любимец и на командера нека и той да вземе участие в темата.. павлине спрятай един клип,че лятото свършва......?
Няма го нещто сигорно е чул някои сигнал в китаи и сега копа в несвяст.естествено с супена лъжица щтот с джапанезите няма как с лопата.
www Консул
Заглавие: Re: никакви коментарии? Пет Сеп 10, 2010 12:28 am
чувал съм за някакъв дето правил тест и машината му постоянно пищяла на цвят и той помислил,че нещо се е скапала дискриминацията, а пак то минавал самолет над него...има ли нещо общо с нашето момче
Гост Гост
Заглавие: Re: никакви коментарии? Пет Сеп 10, 2010 1:17 am
www написа:
чувал съм за някакъв дето правил тест и машината му постоянно пищяла на цвят и той помислил,че нещо се е скапала дискриминацията, а пак то минавал самолет над него...има ли нещо общо с нашето момче
на мен самолетите ми ги дава черно ..
pechkata Джадай
Заглавие: Re: никакви коментарии? Пет Сеп 10, 2010 3:44 pm
slavitoooo написа:
georgi_at написа:
- - разликата между двата е цената...
Джим Новобранец
Заглавие: Re: никакви коментарии? Пет Сеп 10, 2010 4:41 pm
Maska Super! спасибо автору видео.
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: никакви коментарии? Пет Сеп 10, 2010 5:01 pm
Браво Николайчо докарал си го точно ,като DEUSа !!!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: никакви коментарии? Пет Сеп 10, 2010 9:05 pm
slavitoooo написа:
Браво Николайчо докарал си го точно ,като DEUSа !!!
Хареса ли ти...
www Консул
Заглавие: Re: никакви коментарии? Пет Сеп 10, 2010 9:29 pm
aбе,печка само ЕROR дава бе човек,никакво видео не излиза KOI tochno e linka ili po tochno kolko sa
Гост Гост
Заглавие: Re: никакви коментарии? Пет Сеп 10, 2010 9:53 pm
то клипа и на деуса е малко подвеждащ подаден хоризонтално този гвоздей няма да се засича от никои детектор а наклони ли се даже и на 10 градуса ще го свири всяка машина .. при разклащане на ръката на клип е трудно да се определи францучите дали не си накланят ръката маалко поне ..
п.п. а отделно че тая ръка на клипа май не е на печката .. много е бяла за да е на печка базикам се не го познавам човека просто ми дойде на ум зарад Ник'а му
pechkata Джадай
Заглавие: Re: никакви коментарии? Пет Сеп 10, 2010 10:43 pm
pavlinbass написа:
Ами като се говорят хубави неща за даден детектор какво следва?Веднага скачат че реклама съм бил правил на металотърсачите....Такива са си хорицата в БГ!!!Истинските и коректните се броят на пръсти.
КАКВО ЩЕ КАЖЕШ ЗА КЛИПА...
www Консул
Заглавие: Re: никакви коментарии? Пет Сеп 10, 2010 11:03 pm
печка направи клипа с гвоздеите на долу да видим какво ще ти даде като пробваш с клещи например-с щипките на долу ги дажа по един начин сигнала а като минеш над сондата хоризонтално по друг така че не се радваi прибарзано аз тази вечер пробвах с мойта дряновица по този начин и си дава пълен цвят което е нормално.. мисля
pavlinbass Про-Консул
Заглавие: Re: никакви коментарии? Съб Сеп 11, 2010 11:48 am
pechkata написа:
КАКВО ЩЕ КАЖЕШ ЗА КЛИПА...
Супер е клипа и аз можех да направя един,но в момента не разполагам с качествен апарат....деуса ще се справи ли с по дълбочките сигнали на 70-100см.