Заглавие: Продавам омнитрон и уред за търсене на кухини Пон Май 22, 2017 7:35 pm
Омнитрона е монтиран в куфарче в него е-електрониката, акумулаторите, зарядното за тях , електродите багетите и усилвателя към багетите .цемата е 1000 лева, без коментар. По същия начин -в куфарче е монтиран и уреда за кухини. Той е с двойна употреба- става и за активиране на почвата-така се подобрява с около 30-40 % дълбочината на всички детектори .Цената е 1200 лева. снимки- само при сериозен интерес от кандидат купувач. Задължителни полигонни тестове.2 години гаранция. Само на телефон 0988881054. Моля, изобщо не пишете на лични-НЕ ги чета , а и там НЕ отговарям...
vanbg Консул
Заглавие: Re: Продавам омнитрон и уред за търсене на кухини Вто Май 23, 2017 9:48 pm
Рис написа:
Омнитрона е монтиран в куфарче в него е-електрониката, акумулаторите, зарядното за тях , електродите багетите и усилвателя към багетите .цемата е 1000 лева, без коментар. По същия начин -в куфарче е монтиран и уреда за кухини. Той е с двойна употреба- става и за активиране на почвата-така се подобрява с около 30-40 % дълбочината на всички детектори .Цената е 1200 лева. снимки- само при сериозен интерес от кандидат купувач. Задължителни полигонни тестове.2 години гаранция. Само на телефон 0988881054. Моля, изобщо не пишете на лични-НЕ ги чета , а и там НЕ отговарям...
Какво означава "полигонни тестове" - защо не ги демонстрира как работят на събирането в Дружево . Или трябва да се правим на мъже във форума, ма ние нали сме си Аматьори и нищо не разбираме. Вие "професионалистите" защо не се престрашихте да покажете какво правите г-н Рис , питам Аз и отговор не искам. Сега можеш да отговаряш с колкото си искаш Емотикони.
Много е хубаво да се пише в чужди теми.../ на мен взе да ми харесва /.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Продавам омнитрон и уред за търсене на кухини Сря Май 24, 2017 7:31 am
Браво закова го на място... Но всеки има право да пише във всички теми у форума - няма моята няма твоята няма неговата темите са общи... По правилно е какво пише... Писал съм го и пак ще го пиша - всички локатори работят на полигон но в реални условия НЕ или работят но както на тях им харесва на операторите...
RelicHuntingVT Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам омнитрон и уред за търсене на кухини Сря Май 24, 2017 11:44 am
Как така активира почвато това чудо.Само заради това си струва да го купя .С извинение ама това е ХУЙНЯ и да го видя няма да повярвам.
Рис Консул
Заглавие: Падна ли ми ! Сря Май 24, 2017 1:31 pm
Какво означава "полигонни тестове" - защо не ги демонстрира как работят на събирането в Дружево . Или трябва да се правим на мъже във форума, ма ние нали сме си Аматьори и нищо не разбираме. Вие "професионалистите" защо не се престрашихте да покажете какво правите г-н Рис , питам Аз и отговор не искам. Сега можеш да отговаряш с колкото си искаш Емотикони.
Много е хубаво да се пише в чужди теми.../ на мен взе да ми харесва /. ---ТИ , умнико , знаеше ли , че съм домъкнал омнитрон ?-Знаеше ! ама дума не обели да го погледнеш. има много свидетели , когато питах няколко пъти организаторите ,, кога и къде са багетите и радиестезията ? "- имаше ли тестове на багетисти -НЯМАШЕ ! А ти , вместо да се опитваш да ме ,, зачобръснеш " -първо поне прочети линковете , които съм метнал -относно ефекта на наблюдателя ( квантова физика ) и Карлос кастанеда. Чети, мисли ,чети ! Аз имам позитивно мнение за хората , с които се ,,заяждам "-разбра ли къде е ключа от бараката ?
Рис Консул
Заглавие: Шопа е казал : Сря Май 24, 2017 1:35 pm
,, е те такова животно нема !" , когато е видял жираф . Така и ти- ,,Как така активира почвато това чудо.Само заради това си струва да го купя cheers .С извинение ама това е ХУЙНЯ и да го видя няма да повярвам " Е точно затова ще лапаш мухи и занапред , както досега !
Рис Консул
Заглавие: Евала! Сря Май 24, 2017 1:41 pm
А БРЕ , ПЕЧКА , отново не си прочел абсолютно НИЩО от линковете , които ти дадох ... тези линкове са точно по темата дистанционни локатори , багети и т.н. но трчбва да мислиш , а ти неслучяайно завършваш всичките си постове с : Да се мисли не е вредно, а е трудно ! ''
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Продавам омнитрон и уред за търсене на кухини Сря Май 24, 2017 2:10 pm
Тук малко сте в грешка,на един събор Войнов беше донесъл едни алуминиеви капаци от тенджери овързани с кабеляци но така и никой не разбра какво точно показваше.... Сега човека иска да го продаде това "нещо" и евала му правя за сериозните научни термини ,така по лесно ще го пласира.
vanbg Консул
Заглавие: Re: Продавам омнитрон и уред за търсене на кухини Сря Май 24, 2017 2:17 pm
Рис написа:
Аз имам позитивно мнение за хората , с които се ,,заяждам "-разбра ли къде е ключа от бараката ?
Аз също имам позитивно мнение за хората с които се "заяждам" , стигне ли се до негативно уреждам споровете си по друг начин - по мъжки. И да ти кажа че по нашия край ядеме доматите с колците , а не четеме и наблюдавама как кокошката снася яйца и дали после не си ги пъха обратно та да се излюпят /Карлос с кастанетите/.
diony Легионер
Заглавие: Re: Продавам омнитрон и уред за търсене на кухини Сря Май 24, 2017 5:09 pm
Не съм наясно с Багетите,но знам че Кастанеда е отделял душата си от тялото , с помоща на пейоте ( доста силен кактус ) Та щом е можел това ,смятай с багети и пейоте какви успехи е имал. Жалко че накрая са му дотежали всички тези успехи и е полетял към вечноста. : лулата на мира
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Продавам омнитрон и уред за търсене на кухини Сря Май 24, 2017 7:21 pm
RelicHuntingVT написа:
Как така активира почвата това чудо.
Възможно е правил съм подобни експерименти но със фиксирана честота със широколентов усилвател не съм пробвал...
Рис Консул
Заглавие: О, многоЛИКИ АНОНИМНИ, Сря Май 24, 2017 9:19 pm
Тук малко сте в грешка,на един събор Войнов беше донесъл едни алуминиеви капаци от тенджери овързани с кабеляци но така и никой не разбра какво точно показваше.... Laughing Сега човека иска да го продаде това "нещо" и евала му правя за сериозните научни термини ,така по лесно ще го пласира. капаците от тенджери , метални предмети с различна големина и разните видове минерлизирани камъни ми бяха нужни за тестове на 2-3 марки пулсиндакшън металдетектори. Единият беше на един турчин, който се опитваше да ми докаже , че законите на физиката са различни на турска ( НЕГОВАТА ФИРМА ) и австралийска (MINELAB ) територия. А ТИ, АНОНИМНИ , по-добре чети , еспериментирай , за да поВДИГНЕШ плачевнониското си технологично и рекламно ниво.Излез от тази анонимност, не се крий като партизанин, когато НИКОЙ не те търси. ще е полезно за бизнеса ти...искрено ти желая успех ! Не ми се обиждай, ако повече няма да ти обръщам НИКАКВО внимание- всички се досещат ЗАЩО ...
Рис Консул
Заглавие: така ! Сря Май 24, 2017 9:53 pm
Аз също имам позитивно мнение за хората с които се "заяждам" , стигне ли се до негативно уреждам споровете си по друг начин - по мъжки. И да ти кажа че по нашия край ядеме доматите с колците , а не четеме и наблюдавама как кокошката снася яйца и дали после не си ги пъха обратно та да се излюпят /Карлос с кастанетите/. Сигурен съм , че ти , ван-БГ , ще ме разбереш ! според многобройните експерименти в лаборатории по целият свят НЕДВУСМИСЛЕНО се доказва следното : - света, в който живеем , е многомерен, чисто енергоинформационен -теорията на вероятностите НЕ Е ВАЛИДНА за живи обекти ( особено хора ) -човешката мисъл влияе върху събитията, които се случват ,, около " конкретният човек. нещо повече- мисълта влияе на мъртва материя , променя структурата и , може да материализита и дематериализира. -и конкретно - около омнитрон- всеки непредубеден човек може да се убеди ( чрез прости експерименти ), че само този дистанционнотърсещ локатор НАИСТИНА ВЛИЯЕ ВЪРХУ РАДИЕСТЕЗИЧНИТЕ СПОСОБНОСТИ НА ЧОВЕКА. Обаче има малък процент хора, които не могат да работят с багети, съответно с омнитрон.За ваше нещастие , има многобройни случаи, при които ОПРЕДЕЛЕНИ хора са ,, захлебили " с омнитрон.ЯО СА ЗАХЛЕБИЛИ ! Позволете ми да цитирам Библията " едно синапено зрънце ВЯРА може да премести ПЛАНИНА " Амин!
Рис Консул
Заглавие: Моля да бъда извинен за грешките и пропуските Сря Май 24, 2017 10:03 pm
1. ,, яко са захлебили " 2. доказано е , че молитвите ,, работят "-при това , колкото повече хора се молят за едно и също нещо, толкова вероятността то да стане е по-висока. 3. филма ,, Матрицата " -особено първа част , -сещате се, върху какво е базиран великолепният му сценарий... 4. е , -останалото е ОТ ВАС ! Ще бъда много благодарен, ако някой от вас бъде по-изчерпателен от мен и напише нещо ново и интересно по тази тема... Благодаря предварително !
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Продавам омнитрон и уред за търсене на кухини Чет Май 25, 2017 7:28 am
Инж.Войнов ако си ти зад този ник "Рис" познава ме се лично маже би си забравил дори и разговора който сме водили уважавам научната ти титла и индивида около нея... Работил съм доста години със "Омнитрон" (и работя в момента) локализирал съм много сигнали копал съм много дупки вадил съм много неща около сигналите му но пак имам определен процент недоверие в него - пример: Регистрирам два сигнала по силен и по слаб - силния се оказа някаква руда на около 150см. слабия със течение на времето разбрах че е разсейка от зл. коруби но не я търсих в момента я пренепрегнах та имаше и ядка от ср. грош извадих я...
Та какво е твоето мнение по въпроса - защо ми е дал слаб сигнал...?
Nexus metal detectors Консул
Заглавие: Re: Продавам омнитрон и уред за търсене на кухини Чет Май 25, 2017 10:17 am
pechkata написа:
Инж.Войнов ако си ти зад този ник "Рис" познава ме се лично маже би си забравил дори и разговора който сме водили уважавам научната ти титла и индивида около нея... Работил съм доста години със "Омнитрон" (и работя в момента) локализирал съм много сигнали копал съм много дупки вадил съм много неща около сигналите му но пак имам определен процент недоверие в него - пример: Регистрирам два сигнала по силен и по слаб - силния се оказа някаква руда на около 150см. слабия със течение на времето разбрах че е разсейка от зл. коруби но не я търсих в момента я пренепрегнах та имаше и ядка от ср. грош извадих я...
Та какво е твоето мнение по въпроса - защо ми е дал слаб сигнал...?
Объркал си настройките или са ти били криви багетите или....
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Продавам омнитрон и уред за търсене на кухини Чет Май 25, 2017 9:50 pm
А пък аз в таласъми не вярвам.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Продавам омнитрон и уред за търсене на кухини Чет Май 25, 2017 10:09 pm
Истината е, че Войнов дойде, но имаше проблем с транспорта и доста закъсня и по този начин тестовете не успяхме да направим, но на първи юли на националния събор на БАТСЗМ до с.Боровци ще ги правим обещавам 43°18'38.9"N 23°10'56.5"E
https://goo.gl/maps/eHW7YSb6zSp
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
snaiperista Легионер
Заглавие: Re: Продавам омнитрон и уред за търсене на кухини Чет Май 25, 2017 10:41 pm
Един приятел имаше локатор за злато, беше дал 1000лв за него.настойките му много лесни и прости . На всеки метър показваше че има злато, спукахмесе да копаме, оказа се че хваща някви камъни-руда, но никакви метали не показваше а само тези камъни които при натискане с пръстите се разрушаваха много лесно като на пясък, само това вадехме. Човека направо откачи ......
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Продавам омнитрон и уред за търсене на кухини Чет Май 25, 2017 10:58 pm
В такива моменти производителите казват, че проблемът е в свидетеля или честотата е объркана от нещо си там или слънчеви изригвания...
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Продавам омнитрон и уред за търсене на кухини Пет Май 26, 2017 7:34 am
Абе на Войнов нещо не му се говори по тази тема - а иначе умело пуща бъзици у други теми...
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Продавам омнитрон и уред за търсене на кухини Пет Май 26, 2017 5:57 pm
Рис написа:
А ТИ, АНОНИМНИ , по-добре чети , еспериментирай , за да поВДИГНЕШ плачевнониското си технологично и рекламно ниво.Излез от тази анонимност, не се крий като партизанин, когато НИКОЙ не те търси. ще е полезно за бизнеса ти...искрено ти желая успех ! Не ми се обиждай, ако повече няма да ти обръщам НИКАКВО внимание- всички се досещат ЗАЩО ...
---------------------------------------------------------------------------------------------------- Войнов за мен е чест да присъстваш тук-там в темите ми , е верно е че постовете ти са лишени от смисъл но някак си придаваш колоритен отенък на темите които създавам.Приятелски ме притеснява състоянието ти породено от многото гледане на филми изискващи здрава психика.Чета че се притесняваш за бизнеса ми , имам много работа , в ход са и доста нови разработки това говори че всичко е на ред.... Също бих добавил че не трябва да се притесняваш за тех. ми ниво , смело мога да твърдя че нямаш и бегла представа до къде се простира.Хубаво е енергията която имаш да я влагаш в нещо позитивно и градивно а не в хейтване и тролене на теми.
Заглавие: Re: Продавам омнитрон и уред за търсене на кухини Съб Май 27, 2017 12:19 am
Абсолютни факове Няма такива нещица.Всичко багетно не работи.Не разбрах само кой ще дойде да ми активира почвата че да лови монетаря по дълбоко
Не че съм ограничен, но това няма как да стане (на този етап)
Заглавие: Re: Продавам омнитрон и уред за търсене на кухини Съб Май 27, 2017 12:35 am
Ей това е машина ...стреля гърнетата
https://www.youtube.com/watch?v=5FyItsm29o8
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Продавам омнитрон и уред за търсене на кухини Съб Май 27, 2017 9:42 am
Обърнете внимание на 10/11-та минута под корена нямаше пръст а на 13-та минута със пръст под корена...