Заглавие: Re: Едно от най търсените нишани Нед Авг 12, 2012 3:26 pm
то аз добре ще го разделя ама те са пръснати няколко дупки през няколко метра някои кръгли други триъгълни нямах време нито да гледам как са разположени нито колко са 2те триъгални които видях бяха през горе долу 10 15 м. разтояние когато мога ще направя снимки и ще огледам по добре
пс. на 1 др място бях видял камък с три дупки изглеждащи като капки или нещо подобно разположени в триъгълник разгледах наоколо и видях че в един камък имаше дупка сякаш е имало тапа но беше извадена
QNUS Консул
Заглавие: Re: Едно от най търсените нишани Нед Авг 12, 2012 3:38 pm
Stoqnov написа:
то аз добре ще го разделя ама те са пръснати няколко дупки през няколко метра някои кръгли други триъгълни нямах време нито да гледам как са разположени нито колко са 2те триъгални които видях бяха през горе долу 10 15 м. разтояние когато мога ще направя снимки и ще огледам по добре
пс. на 1 др място бях видял камък с три дупки изглеждащи като капки или нещо подобно разположени в триъгълник разгледах наоколо и видях че в един камък имаше дупка сякаш е имало тапа но беше извадена
Щом не са едно място са някакви ориентири,трябва внимателно да разгледаш околния терен.Снимай да видим.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Едно от най търсените нишани Пон Авг 13, 2012 2:11 pm
Здрасти и от мен колеги, някой от вас чул ли е да е намерено нещо с помощта на т.нар. НИШАНИ ? Аз вярвам на Фишера. Ако свирне - копам, а ако не свирне - отминавам... Наслука на всички колеги !
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
Pukanka Легионер
Заглавие: Re: Едно от най търсените нишани Пон Авг 13, 2012 2:37 pm
jordan_nenov написа:
Здрасти и от мен колеги, някой от вас чул ли е да е намерено нещо с помощта на т.нар. НИШАНИ ? Аз вярвам на Фишера. Ако свирне - копам, а ако не свирне - отминавам... Наслука на всички колеги !
Ако се ходи с фишера около нишаните , може и да чуем нещо
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Едно от най търсените нишани Пон Авг 13, 2012 2:49 pm
Абе на много места съм поизвадил некое и друго цветно с фишеро и без нишани, ами ти как си с деуса?
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
Pukanka Легионер
Заглавие: Re: Едно от най търсените нишани Пон Авг 13, 2012 2:57 pm
jordan_nenov написа:
Абе на много места съм поизвадил некое и друго цветно с фишеро и без нишани, ами ти как си с деуса?
За деуса висше образование се иска. Изкарва се за минимум 100 работни часа а аз нямам още толкова. Шегувам се. Имам вече 450 евро събрани от монети по плажа.И то само от по 1 и 2 евро. Искаш ли да ги снимам да ти ги покажа?
А сега сериозно. Това си е сериозна машинка и иска доста настройки и повече ходене докато му свикнеш, когато няма познат със същия апарат за да ни улесни. Излизала съм твърде малко с него.
zoro_1977 Легионер
Заглавие: Re: Едно от най търсените нишани Нед Авг 19, 2012 4:24 pm
Stoqnov написа:
днес на едни скали както се разхождах видях 1 триъгална дупка някъде 10 - 15 см дълбока и широка около 5 на няколко метра от нея същатата триъгълна и няколко кръгли с диаметър колкото 1 лв знам че несте ясновидци но някои друг виждал ли е такива знае ли какво им е значението нямаше с какво да снимам но другия път като минавам ще направя снимки
Мисля че имаше книга на тая тематика но не мога да се сетя за заглавието
markos Преторий
Заглавие: Re: Едно от най търсените нишани Нед Сеп 16, 2012 11:57 am
.
Последната промяна е направена от markos на Чет Фев 13, 2014 9:01 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост Гост
Заглавие: Re: Едно от най търсените нишани Нед Сеп 16, 2012 12:24 pm
Къде е нещото?
markos Преторий
Заглавие: Re: Едно от най търсените нишани Нед Сеп 16, 2012 1:26 pm
Точно това имам предвид тренирано око може да го види,то е точно там пред очите ви.
PAPA BEN XVI Легионер
Заглавие: Re: Едно от най търсените нишани Нед Сеп 16, 2012 4:30 pm
markos написа:
за по наблюдателните колеги https://2img.net/r/ihimg/a/img3/8924/129nj.jpg
markos написа:
Точно това имам предвид тренирано око може да го види,то е точно там пред очите ви.
Прав си markos, там си е изображението и има още нишани върху камъка, но според мен тази дупка под главата се е появила след като са взели това-онова. Имам основание да кажа че основното си стои непокътнато.
Твоят живот е това, което сам направиш за себе си!
Гост Гост
Заглавие: Re: Едно от най търсените нишани Нед Сеп 16, 2012 5:19 pm
Стои си,с малката подробност че не е там...
QNUS Консул
Заглавие: Re: Едно от най търсените нишани Нед Сеп 16, 2012 5:23 pm
Kerkenez написа:
малка...
PAPA BEN XVI Легионер
Заглавие: Re: Едно от най търсените нишани Нед Сеп 16, 2012 6:54 pm
Kerkenez написа:
Никъде в поста си не съм упоменал, че кеша е до самите нишани! Казах само: "Имам основание да кажа че основното си стои непокътнато."
Не искам да ме тълкувате погрешно.
Гост Гост
Заглавие: Re: Едно от най търсените нишани Нед Сеп 16, 2012 7:07 pm
Дааа. А и доста дълго ще си стои там )
markos Преторий
Заглавие: Re: Едно от най търсените нишани Нед Сеп 16, 2012 9:15 pm
.
Последната промяна е направена от markos на Чет Фев 13, 2014 9:03 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост Гост
Заглавие: Re: Едно от най търсените нишани Нед Сеп 16, 2012 9:39 pm
Трудна работа
markos Преторий
Заглавие: Re: Едно от най търсените нишани Пон Сеп 17, 2012 10:04 pm
.
Последната промяна е направена от markos на Чет Фев 13, 2014 9:03 pm; мнението е било променяно общо 1 път
PAPA BEN XVI Легионер
Заглавие: Re: Едно от най търсените нишани Вто Сеп 18, 2012 12:11 am
markos написа:
Уточнявам както казах в началото,тази ниша това не е тапа.Много е логично просто търсиш мястото към което гледа окото направено над нишата а това беше зад воденицата(40м.нагоре по реката е имало водениц.сега стоят само основите)очевидно са били неговите пари,на мелничаря.
Тук не става въпрос само за парите на мелничаря, има нещо много по-важно от тях - говоря ти за вход затворен в близост и римски рудници. Колкото до дупката, тя си е вторично обработвана и няма връзка с воденицата за която споменаваш. Нямаш ли по-добра снимка на този камък?
Твоят живот е това, което сам направиш за себе си!
markos Преторий
Заглавие: Re: Едно от най търсените нишани Вто Сеп 18, 2012 4:35 pm
.
Последната промяна е направена от markos на Чет Фев 13, 2014 9:05 pm; мнението е било променяно общо 1 път
markos Преторий
Заглавие: Re: Едно от най търсените нишани Съб Сеп 29, 2012 2:30 pm
.
Последната промяна е направена от markos на Чет Фев 13, 2014 9:06 pm; мнението е било променяно общо 1 път
klaseg300 Новобранец
Заглавие: Re: Едно от най търсените нишани Съб Ное 10, 2012 6:08 pm
markos написа:
Ами веднага ви предоставям оригинал на първата снимка https://2img.net/r/ihimizer/img341/5997/tavuk882f.jpg
Колега markos имам подробен опис за квачката с пилетата.Пиши на лични ако имаш интерес.
markos Преторий
Заглавие: Re: Едно от най търсените нишани Сря Ное 14, 2012 8:35 pm
.
Последната промяна е направена от markos на Чет Фев 13, 2014 9:07 pm; мнението е било променяно общо 1 път
markos Преторий
Заглавие: Re: Едно от най търсените нишани Сря Ное 14, 2012 8:47 pm
.
Последната промяна е направена от markos на Чет Фев 13, 2014 9:08 pm; мнението е било променяно общо 1 път
inranxan Новобранец
Заглавие: Re: Едно от най търсените нишани Чет Ное 15, 2012 10:20 am
с крадени снимки от турските форуми маркос освен с затруднения да си намериш нишана дето уж си снимал с друго няма да се сблъскаш... ето друга снимка на същия нишан...да не почнеш да се обясняваш нещо случайно https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/853/nisana.jpg/ а ето и ти какво си изрязал от друга снимка на същия нишан - всеки може да сравни двете https://2img.net/r/ihimizer/img341/5997/tavuk882f.jpg