Заглавие: Re: колеги наумил съм да пробвам..... Сря Фев 03, 2010 12:46 am
pgd написа:
гарет гти 1500 някои имал ли е такъв или поне да е пробвал.... не че нещо просто любопитство никога не съм хващал гарет
ти си е направил грешката още със самото си питане незнам точно за този гарет но е факт , че има субекти които са гола вода с апаратите после апарата бил такъв апарата бил онакъв не се води по хорските приказки и по писанията по различните сайтове а директно се запознаи с апарата
ТЕЗИ, КОИТО ИЗКОВАХА ОТ МЕЧОВЕТЕ СИ РАЛА, СЕГА ОРАТ ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СИ ЗАПАЗИХА МЕЧОВЕТЕ
dobo67 Про-Консул
Заглавие: НЕ Сря Фев 03, 2010 10:42 am
Здравей Приятелю . Мисля че нямаш нужда пак да се жениш ако ще ходиш по терлици до плажа с този ГАРЕТ ДА има желязна дискриминация но тръгнеш ли на поход за римски глави ще те се увеличат само разходите по транспорта а приходи няма
kodokan Консул
Заглавие: Re: колеги наумил съм да пробвам..... Сря Фев 03, 2010 11:46 am
vanko1.1975 написа:
колега бачкай си с тесорото аз лично бачках с gti2500 голям боклук за много пари сам си направи сметката 1500 как ще е
Привет колега,моля те напиши по подробно защо gti2500 е голям боклук. Колко време си работил с апарата? И аз го имам същия и ще ми е интерсно някой да сподели недостатъците му.
Георги пеевски Новобранец
Заглавие: Ходиш с 2500 по полето,все едно ореш с магаре Нед Фев 14, 2010 9:18 pm
Аз лично съм чувал че гти1500 са добри апарати и в някой отношения са по добри от гти2500
kodokan Консул
Заглавие: Re: колеги наумил съм да пробвам..... Пон Фев 15, 2010 9:01 am
Георги пеевски написа:
Ходиш с 2500 по полето все едно ореш с магаре
Колега, много интересна асоциация. Има една приказка ,че кой както си го направи. А като ходиш с друг апарат по полето какво е усещането?
stater Про-Консул
Заглавие: Re: колеги наумил съм да пробвам..... Пон Фев 15, 2010 10:08 am
Хич даже не е боклук този модел.Преди време ходихме с един познат да бачкаме вечерно време и най ме кефеше как му светеше дисплея все едно си в пилотската кабина на някой Боинг.
ztec Консул
Заглавие: Re: колеги наумил съм да пробвам..... Пон Фев 15, 2010 10:13 am
Гарета иска доста работа с апарата за да се свикне с него. Тука колегите дето пишат,че апарата нестава или не са работили с него достатъчно или са пълни некадърници
dobo67 Про-Консул
Заглавие: ПРОДАВАМ тесоро Пон Фев 15, 2010 10:24 am
може да са некъдърници но не са мазохисти . като гледам всички миладинки ги прибират на склад
ztec Консул
Заглавие: Re: колеги наумил съм да пробвам..... Пон Фев 15, 2010 10:32 am
Да е жива и здрава килега и много да те радва
adda333 Легионер
Заглавие: Re: колеги наумил съм да пробвам..... Пон Фев 15, 2010 10:36 am
благодаря да ти се връща
adda333 Легионер
Заглавие: Re: колеги наумил съм да пробвам..... Пон Фев 15, 2010 10:56 am
до админа защо ми истри предния пост нещо грешно ли казах
kodokan Консул
Заглавие: Re: колеги наумил съм да пробвам..... Пон Фев 15, 2010 11:22 am
Колеги как може да се сравнява Гарет с Милдинка. Пиша, защото имам и двата апарата. Миладинката хич, не е лош апарат ,но е съвсем друг клас. Писах някъде и пак ще повторя,много е важно да се научите правилно да работите с Гарета.Хората са си написали поне 100 часа да се поупражнявате с него.От мен съвет - прочетете и документацията няколко пъти за да схванете идеята как да се работи с апарата.
Последната промяна е направена от kodokan на Пон Фев 15, 2010 11:27 am; мнението е било променяно общо 1 път
kodokan Консул
Заглавие: Re: колеги наумил съм да пробвам..... Пон Фев 15, 2010 11:25 am
stater написа:
Хич даже не е боклук този модел.Преди време ходихме с един познат да бачкаме вечерно време и най ме кефеше как му светеше дисплея все едно си в пилотската кабина на някой Боинг.
Точно така колега Всичко ме кефи в апарата и хората са го направили всичко да ти е в улеснение и да си практикуваш хобито с удоволствие. Всеки го плюе и като попитам за недостатъците и конкретен отговор няма ...
Абе тез Миладинки не трябвашели от лято на зима да им се балансира питата и на другата година обратно.
wave Легионер
Заглавие: Re: колеги наумил съм да пробвам..... Вто Фев 16, 2010 8:05 am
Колеги 90% от работата на металдетектора зависи от антената/питата/.Затова изработката на антената не е проста работа.Използването на качествени материали ,от проводника екранировката та до смолата е много важно.И тогава няма да е необходимо да се балансира по "2 пъти" в годината.
Също имах Миладинка ,но през големите горещени нещо и ставаше,постоянно и бягаше баланса.Кодокан,какво ще кажеш за голямата антена на Гарет ,поставял съм я два или три пъти и слет извесно време започва един постоянен звук.рестартирам апарата и слет 5 минута същото ,с другите антени нормално.
Също имах Миладинка ,но през големите горещени нещо и ставаше,постоянно и бягаше баланса.Кодокан,какво ще кажеш за голямата антена на Гарет ,поставял съм я два или три пъти и слет извесно време започва един постоянен звук.рестартирам апарата и слет 5 минута същото ,с другите антени нормално.
пробвай да хванеш с ръка питата която е пред теб както работи в повечето пъти спира да пищи това е до настройка но пък като го удушиш не бърка така че свиквай